17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментарът е измишльотина на журналиста, взимаш интервюто.. Ей, да не каже нещо човек, веднага ще го преиначат!!

И на мен секса с Джорджина ми харесва повече.

Егати тъпите отговори, ама то какво да искаш от футболист

ама какво да се очаква от завистлив трол.

Ама много прост и злобен народ. Като не ви интересува не четете бе. А на всичкото отгоре и акъл седнали да дават . Смешници. Скрийте се в дупките си и не замърсявайте пространството.

това са коментарите в тази тема. аман от моралистки комплексарки и моралисти комплексари. що по-добре не си налягате клавиатурите.

Това никой не иска да го знае!!

И докато ти се радваш на Джорджина, три от децата ти ще растат нещастни-БЕЗ МАЙКА, защото ти така си решил! Джорджина ще им е мащеха докато и биеш шута!

Те си имат майки, ама са "сурогатни". Понеже душата много обича децата и понеже е известен със слабостите си, като иде на дискотека, все се намира по някоя сурогатка да се облагодетелства. Интересно Жоржина с какво ли го "държи"?!!

Не на нас тия, Роналдо

True, true ...

Ела Джорджи при мене- остави го тоя уруфляк. като за награда ще ти го вкарвам до 25-ият сантим,че след него жената казва че много боли

ферф

Побърк`а се света... някой ден, ех някой ден може и да се оженя за майката на децата си... но все пак при толкова много други жени, как да съм сигурен...

и най-вече какви са тези жени, дето се връзват на подобно отношение и си стоят мирно и тихо, чакайки.

и аз това питам... Но според статистиката в Бг над 60% от съвременните майки са точно с такова статукво. За да те уважават, все пак първо трява ти да се уважаваш достатъчно.

Хмм, взехме че ти повярвахме:)))

Едва ли. Ако наистина е хубав, защо ще го коментира? .За да ни покаже, че не е на двата бряга ли? Поздрав от Цикладите.

Разбирам те ,Роналдо,толкова е хубав секса с това момиче, че на нито една снимка не виждам да си я прегърнал с две нежни ръце,а ги държиш като мотики, едната ти ръка в джоба, другата имитира прегръдка! Нека да си мислиш, че ти вярваме! За пари все ще го потвърди, даааа, чудесен секс! Е, и????

на търкалета. може би ще пожелаеш и видео? кой си ти - някакъв без име.

Жоржета със сигурност има някакво специално видео, иначе как ще успее да задържи толкова дълго до себе си футболистът, известен с това, че сменя гаджетата по-често от бельото си.

за личния живот на Хари и Меган, не ги занимавайте с простосмъртни като Роналдо и Джорджина.

Кой го интересува това? И какъв човек трябва да си да си споделящ толкова лични неща публично?

Ми какъв човек- примат-ритнитопковец какъв иначе. Кой с малко мозък в главата коментира това, още повече, ако държи на жената до себе си.

Разбира се, защо не?! Ама някой друг път! :-D