Лили гостува на Васко Василев в ”Ковънт Гардън”

Кралският оперен театър ”Ковънт Гардън” е следващата сцена, която Лили Иванова смята да покори.

Обратно в новината

Коментари - Лили гостува на Васко Василев в ”Ковънт Гардън” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета коментарите и се чудя откъде я събрахте тази злоба,завист и омраза,драги сънародници-олигофрени?!Дремете като мишки,когато трябва да излеете гнева си,но с ярост нападате и малкото останали достойни българи.Кого пощадихте от плюнките си?Пълни нещастници,които да се радват и да пожелаят на нашата прима здраве и успех,от години я пращат я в пенсия,я в гроба.На ваше място не искам да съм,сигурно душите ви са проядени от злоба,а телата ви болни...никой ничий чужд гроб няма да запълни,всеки ще полужи заслуженото.Пляскайте на чалгата,Фънкита,Златки...Единствената грешка на Лили е,че се е родила в Бг,няма друга грешка при нея,тя е един перфекционист от световна величина.Малоумници като нас не заслужават хора като Лили,Стоичков,Бербатов,оперните ни величия...Срам ме е,че от цял свят,точно в тази жалка д-ва съм се родил,при този оскотял грешен народец...Много ме е срам от вас,нещастни плюнки...

добър музикант е този, който и без акомпанимент, съпровод, светомузика, балет и т.н. може да покаже възможностите си. нека лили да изпее една песен в ковънт гардън без съпровода на оркестъра. така най-добре ще покаже на публиката каква уникална певица е.

васко василев е толкова добър музикант и цигулар, че и магаре да му зареве и той да свири пак ще се получи хубава музика. освен това най-добрите музиканти на филхармонията също ще участват. след участието си лили ще разправя по медиите в бг, че е единствената българка, която е покорила нам кво си, а то всичко организирано от васко. дали изобщо ще му е благодарна или пак ще се изкаже неподготвено и ще го засегне, както е правила с всички останали, които са писали песни или композирали в миналото за нея. васко, завираш си таралеж в гащите!

Всички добре звуче, но трябва управата на "Ковънт Гардън" да я покани, а не концерт майстора или трябва той да плати наема на салона и хонорарите на оркестъра. Дали ще се изяви като оня Стефан дето плати за "Олимпия", много се съмнявам.

Mоля разкажете пловече кой е платил за олимпия и какво точно е станало. пак ли нагодено и с триста зора закърпено? благодаря.

Успех Лили! Възхищавам се и на Васко Василев! Желая ви здраве и да знаете, че болшинството от българите ви обичаме! Не обръщайте внимание на злобарите. На Васко желая щастие с новата любов. Много, много ви обичам!

Свидетел съм на първия концерт на баба Лила - гола вода, имитиращя Рита Павоне, без музикално образование и такава си остана. Имаше късмет, че други певици нямаше тогава, границите бяха затворени и бяхме принудени да слушаме нея. Е, сега е различно и не желаа отново да я слушам.!

Уважаема Бабо Руми, баба си и баба ще си останеш, това личи по изкуфелите ти квалификации, личи си, че си живяла в затворени граници, добре би било да имаш малко разум, за да не пишеш глупости за една епоха в естрадата...

Много лош човешки мат'рял в тази държава ! А най-лошият си е купил билети за тази глупост !

ти кам качествения матерял ли спадаш? :д от коментара разбирам, че си чалга фен :) ако слушаше друга музика, стеше да си малко по - умен ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

лили е наи добрата !!!!!!!! всички злобари да го духат !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Легенда, която не може да изпее и една песен без да си чете текста. Страшно шоу ще падне в Армеец

Ще си чете текстовете и повдига фустата

Фуста си ти.:)

Лили гостува на Васко Василев в Ковънт Гардън и какво ще прави там?

МЛЪКНЕТЕЕЕЕЕЕ!!! Тя е ЛЕГЕНДА! Няма по-голяма от нея! ПОКЛОН!

легендарна е като Тутанкамон, по известен, че е умрял и са му направили златна маска, която не са откраднали, така и Лили е известна с това, че ощиде да посети изложбата на маската на сина в Бритиш музеум.

Лили Иванова е основополжник на чалгата в Булгаристан с песните Детелини, Бели Манастири, Счупена чаша, Грешница на любовта, Ветрове и др. Няма нищо изненадващо в продадената зала. Показател за естетиката и музикалната ограниченост на населението! Нищо повече

Миришеш гадно . А от там и всичко, което си написал. И си неграмотен.

Пази Боже сляпо да прогледне .

МИСЛЯ, че след успеха на ЛИЛИ ИВАНОВА с разпродажбата на 100 % на зала АРЕНА АРМЕЕЦ + 2000 места зад сцената с ограничена видимост, ще стане ясно на всички, че ТЯ не само е 1, но е на светлинни години пред другите. Западните звезди не можаха да продадат повече билети от 10000 за зала АРЕНА АРМЕЕЦ. ЛИЛИ продаде 15000 билета и има още желаещи да си купят билет. ТЯ продължава напред. Някой от злоба ще се изядат, а ТЯ не се интересува от това. Прави нови песни, събира нови почитатели, разширява участията си не само в България, но и по света. Така, че не ми остава нищо друго, освен да я поздравя и да и пожелая да е все така млада, чаровна и енергична.

За Лили билети се продават, защото на всеки би му било забавно да види едно бабе на голи дупето на сцената и който има пари просто си доставя удоволствието да го види. За толкова годии би трявало да отиде при музикален педагог да я понаучи да пее и да й постави гласа. Да се научи да поема и идишва въздух правилно, а не да се чуват примерно въздишките й по микрофона. Звездите непрекъсното усъвършенстват умението си да пеят, при Лили все едно и също то 50г. Начин на пеене на една кресла, която понякога дразни слуха. Който не е чул Бочели, Брайтман, Нетребко, Гаранча, Мати или дори по-младите Jonathan & Charlotte ще си казва, че от Искаро по-длибоко нема. Такъв начин на пеене дори и на естрадата не е вече неприятен, както великият Николай Гяуров беше казал, тя е кресла.

Пешо, хабиш се! 95% от меломаните със сигурност не знаят коя е Нетребко например, както и останалите. За тях Лили Иванова е връх в музиката. Да тя има глас, но на една певица и трябва и душевност, която тя не притежава

Ти вярваш ли си за нещата които пишеш или получаваш някакви пари за това? Има и трети вариант, ама няма да го споделям,че ще ми изтрият поста!

геронтофилите в лондон са в сладострастна трапка и очакване на секс бабичката.. откога васко василев е собственик на ковант гарден?

Колегата ми Василев е талантливо, но за съжаление много меркантилно момче ( то не може да е и друго като се има предвид какво беше семейството му ) .Казвал съм му много пъти, че все пак всичко си има някаква граница , не само аз му казвам ама.............резултат няма, а за съжаления никога не е късно да станеш за смях..... на там отиват нещата.,...жалко

Дано да е жива до догодина.

Нема страшно. Помниш ли филма "Смъртта й прилича" на Робърт Земекис?

О, суета на суетите... "Яков 4: 13. Слушайте сега вие, които казвате: Днес или утре ще отидем в еди-кой-си град, ще преседим там една година, и ще търгуваме и ще спечелим, - 14. когато вие не знаете какво ще бъде утре. Що е животът ви? Защото вие сте пара, която се явява, и после изчезва. 15. Вместо това, вие трябва да казвате: Ако ще Господ, ние ще живеем и ще направим това или онова. 16. Но сега славно ви е да се хвалите. Всяка такава хвалба е зло.

Не споменавай името му . Не си достоен за това.

Злобни Българчета-чалгарченца, ще ви дам един сладък съвет: Недейте плюете нависоко, защото слюнката ви няма да достигне целта, понеже е много по високо от вас, и ще се върне обратно, на вашето лице. Стига плюхте и злобеяхте. Ходете си по кръчмите и завъртете мощните гюбеци, и млъкнете там дето ви е мястото, при скарата и кебабчетата. Забелязах, че чалгарите плюят Лили, по голямата част от тях. тези, който слушаме рок, знаем за какво иде реч, и имаме уважението към легендите. Затова светът не ни иска. Заради този манталитет сме на гъза на Географията, и по света ни имат за второ качество хора.

Важното е, че не им е безразлична и са отделили време и внимание да плюнат. Безразличието е по- лошо от омразата. Long Live Rock,N Roll!

В дир.бг има фен клуб на бабчето. Виж какво безразличие е паднало

Най добрата е!!!Пее като за световно,всичко останало няма значение.

От човек дето се казва Киро какво може да се чуе !

защото жената е в напреднала възраст.

Мога да се обзаложа, че това никога няма да се случи! Иванова често прибягва към такива лъжи за да трупа популярност за други по незначителни халтури. какво стана с лъжите за албум с френски песни издаден от Юнивърсал? Помните ли лъжата за грамито преди 2 години? Помните ли лъжата че Стинг гледал баба Лили в Олимпия? Ами Марая Кери? Помните ли лъжата че баба ще е рекламно лице на Кристиан Диор? Но.... Баба не обича да се хвали предварително нали! Тя не строи пясъчни кули или разчита на евтини войерверки.

Аз само за Грамито... Наградите отдавна не са това , което са били. Ричи Блекмор и Дийп Пърпъл нямат ,,GRAMMY,,. Групата съществува от 1968 год и чак сега се сетиха да ги въведат в Залата на славата. Ричи категорично отказва. И то защо- защото там има много имена, до които Ричи не иска да слагат и неговото. Ричи е Бог на китарата, а Пърпъл не подлежи на никакви класации. Те са извън това да се кичат- а хората ги обичат.

Не в важно дали Грами е все още престижна награда. Споменах го като една от поредните лъжи на кубратската легенда

Войерверките се пишат с Ф! ВойерФерки:) Фойерверки!!!

Грамитата не са това, което бяха преди 2000. То и музиката стана боклук, с някой изключения. Уитни Хюстън има 6 грамита за ЦЯЛ ЖИВОТ, а Адел или Бейонсе ги спечелиха за 1 нощ, а те дори не могат на малкото пръстче на Уитни да стъпят във талант и визия, и всяко друго отношение.... Считай за какви боклуци става на въпрос. Те вече не се дават за талант, а за продажби. Раздават ги като шоколадови бонбони.. за бога, и джъстин бийбър има грами за най добър МЪЖКИ/казвам МЪЖКИ/ вокал... Така че не разбирам защо грамитата ги слагат като епитом на певчески талант. Пинк Флойд нямат грами, ама са групата, написала част от историята на рока. Грамитата никога не са били еквивалент за "най най"...

Nina

когато манталитетът на по-голямата част от българите (за съжаление!) е чалгарски, защо се оплакваме, че чалгата има такъв голям успех в българия. какво толкова ви пречи възрастта на лили иванова; не е ли по-важно че все още има толкова много фенове от всички възрасти, които пълнят залите по концетрите и! защо не можете да оцените творческото дълголетие на един артист?!? защо не можете да надскочите ограничеността си, злобата и тази така типично българска черта - да отричаме и обезценяваме всичко родно! как другите народи от разни невзрачни певци-еднодневки правят звезди, а ние непрекъснато мачкаме и отричаме талантите си! дали ви харесва или не, лили иванова все още е прима-певицата на българската естрада и докога ще е така, може да реши само тя!!!

Старите песни бяха уникални, защото бяха създадени от текстописци и композитори - таланти. Като се добави и таланта на Лили и ставаха чудесни парчета. Това време свърши и тя отдавна вече не е 1.

А кой е певецът 1 сега в този стил?

Който е бил в тази зала знае, че не е зала номер едно на НДК-много е отговорно...

Да ! Това е голямо предизвикателство. Лили ще се справи- не се съмнявайте.

ще баде цяло сабитие за лон донските геронтофили, еле ако баба лили излезе разголена на сцената, както си обича.

Невероятно бабе, как успява? Това струва страхотни усилия. Само не разбирам кога репетира, като непрекъснато трябва да е при хирурга? Лошото е, че прилича на запазена проститутка, жалко, пожелавам й да си седне на задника. И да не става смешна и жалка - пак ще й се смеят...

браво братле!

колко злоба и завист има при някои нещастни хора лили е велика и ще остане в историята на бг а за някои глупаци никога няма да чуят за тях писачите може би харесват фолк проститутките които изкарват хляба си не с глас а с половите си органи с голота и силикон и да знаят - всички остаряваме, важно да го правим с достоинство браво лили поклон пред таланта ти а простаците умират винаги парви

лили въобще не остарява с достойнство а напротив всеки ще си спомня една изкукуригала злобна бабичка която някога е била добра певица

Вили, то пишеш по-зле и от чалгарка. Няма главни букви, точки, а една запетайка. Неграмотна, но се изказваш кой ще остане в историята, а? Един певец за да остане там трябва не само глас да има и 70 и кусур години, а да бъде Човек. Помисли върху това!

радвам се за теб,Лили, и ти желая успешни изяви! Талантът ти е неподвластиен на неандерталски тъпоумея!

Вероятно вие тримата пеете по три пъти на ден не само в Olimpia и Covent Garden, а и в Queen Elizabeth Hall и Royal Abert Hall. Имате абонамент за пеене и на Wembley... но светът още не знае за вас. Звездите са звезди, защото са високо- както се пее в една песен. Не плюйте нагоре дребосъчета. Уважавайте за да ви уважават. На Лили - успех!

Много тъжна работа е концерта на постклимактеричното нистерично бабе озаглавен "Назад към естрадата от 60-те"!

Липсва живец и изненада.Всичко е еднотипно и банално.Модерни и съвременни са само дрехите и ,но понякога са толкова неподходящи за нея,че я окарикатуряват.

Дано е жива

Не може да не е жива. Такива злоби оцеляват. Никога не съм я харесвала и си нямам идея кой ще иде да я гледа. Билетите в тази опера са доста скъпи, а ние тук за тези пари си позволяваме да гледаме/слушаме истинска класика.

Ще отиде да я гледа елитът , интелигентните хора и тези, които могат да си го позволят. Няма как да се качиш в първа класа,Мери... билетите са скъпи , а и да се качиш - ще се отличаваш от другите. Все едно да миеш чинии с марков тоалет. Не вървиш!