Майкъл Флетли отново ни зарази с ирландски ритми

Ирландският хореограф, който създава оригиналния спектакъл Lord Of The Dance през 1996 г., пристигна в София, за да представи новото си шоу.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Флетли отново ни зарази с ирландски ритми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шоуто беше добро! тук няма кой да прави нещо подобно. нито като музика, нито като танц, нито като синхрон... защо критикуват разни БЕДНИ бездарници, с ефтини компютърченца?

Ирландците са хубави хора, но фолклора им много скучен. Това нещо го издържам точно 2 минути, след това всичко се повтаря.

баси досадното тропане

Спри да тропаш.

Беше прекрасно, силно въздействащо и вълнуващо!Голямо изкуство, а който обича тази музика се наслаждава още повече!

да и идеята за танца му е хримнала докато е бил на зор и е чакал пред обществена тоалетна да му дойде реда

бе гледам , но не виждам нищо повече от нашите народни танци ... даже наще си къде къде по въздйстващи ма слаба реклама имаме

Ех Стоян, Стоян.....няма да сме ние, ако не направим сравненията......като македонците. Гледай и се наслаждавай бе човек. Зрелищно, красиво, изпипано до детайл. Както и нашите шопски танци особено. всеки танц, различен посвоему, красив за себе си, несравняем..........но що да не си кажем, че.....ако не сме ние ирландците хич ги няма. Саркастично казано!

до това чудо във времето, поне до един от многобройните му състави, вече е друг човек!!!! Аз бях някога в Хайд Парк на открито, имам всичко на диск и си го приповтарям, откривайки всеки път по нещо нова. Страхотия! Просто не е човешко, толкова е вълнуващо!

Само дето спектакъла е създаден 1986 а не 1996, ама ко да прайш... журналистика...

До 1996-та се е казвал Riverdance . По време на Ривърденс има 28 стъпки в секунда, а през 1998-ма 35 стъпки вече с новото име Lord of The Dance.

Всички звезди в залеза на кариерата си благоволяват да гастролират и у нас. Когато вече звездният им блясък им е поугаснал. Тъжно, но факт.

те идват вече поне за 3ти път .... нещо много бавно залязват

Ти ще да си идиот някакъв. Самият Флетли вече на танцува, а е само хореограф и името му е марка. Той е един от най-успешните и богати изпълнители в света - личното му състояние се оценява на близо милиард и продължава да расте. Шоуто му е не по-малко успешно от "Сирк дьо Солей"

Той не танцува повече от 10 години. Той отдавна е само хореограф-това разбира се е най-важния човек в една танцова постановка-той е твореца, но е работа, която може да се върши и на 70 и на 80 години.

Първото им идване в България беше преди 10-12г., тогава дойде 2-рия състав, но пак беше хубаво.

Беше наслада за сетивата! Браво и на двамата солисти-"добрият" и "лошият", страхотни бързи крачета! Единствената ми забележка към организаторите е, че можеха да сложат едни български титри на обясненията в началото на концерта. Част от публиката не разбра нищо от обясненията, а те бяха важни.

На ирландеца не му е притрябвала тъпа публика! Който не разбира английски, да си стои вкъщи и да гледа турски сериали - те са дублирани на български и не е нужно дори да се чете. Т.е стават и за неграмотни.

На ирландеца, не, но на нашите организатори това е пропуск. Не може да очакват, че всичките 5х. зрители знаят английски, ако дойде японски състав и японски ли трябва да знаем. Аз лично нямах проблем, но около мен хората възроптаха и с право.

Само да ви светна, че човекът е американец.