Идеалният мъж съществува за жената във всяка възраст

Повечето жени съжаляват за минали връзки, но британски психолози установиха, че предпочитанията с възрастта се променят и за всеки етап от живота "идеалният мъж" е различен, съобщават от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Идеалният мъж съществува за жената във всяка възраст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета и не вярвам на ушите си!!! От писанията Ви читателят бива буквално удавен в междуполова омраза, породена от най-нисша, най-примитивна мисъл на озлобени хорица никога не срещали в живота си любов и обич. Цитирана е статистика с отразена тенденция на промяна в критериите, продиктувана от очевадна житейска истина и натрупване на опит, селектирана от произволна извадка (даже не е отразено, че е представителна). Същата е некоректно поднесена тъй като липсва мъжкото мнение, следователно всички изводи са некоректно манипулирани. Интересно ми е защо не става дума за интелигентните двойки, които успяват да синхронизират изводите от съвместното съжителство в градивност, която ги води до академичния смисъл на любовта и взаимоотношенията. Когато човек носи у себе си приматска същност той е склонен да променя изискванията си към партньора тайно, не споделя притесненията си и се чувства победител като играе "предател", обличайки действията си с някакво обяснение(разбира се, каквото напълно го оправдава). Пожелавам на всички през новата 2013 г. вълшебни емоции:-)))))

Напълно реалистична картинка. такива изследвания са полезни, но само за тези, които обичат превратностите на съдбата, защото не всякога всичко се случва според статистиката и лабораторните прогнози.

В България, девойчетете на по 18-15 години са с изискванията на 45-55 годишните. За тях няма избор на външност, за тях има сам о избор на сигурност, но не такава, колко качества притежава съответния индивид, а какви финанси / авоари има. Те биха се занимавали и с последния дядка, стига да има пари. При мъжете са оформени 2 групи: едните гледат само коклкото се може по- млада партньорка да имат, а другите са нещо като девойчетете- няма възраст, а само пари / или поне възможности да се придобият най- бързо/. А бе българинът си е сбърканна днешно време. Но,.... по всичко си личи ,че е живял в оскъдица- на женско внимание, а други в крайна нищета / разбирай пари/. И двете са отклонение от нормалното. Това което описват тук са нормални етапи от развитието на личността- първи са поривите, а после идва разума, принципите, предпочитанията.

не ми е ясно защо мъжете си въобразяват, че не остаряват! Даже по-бързо от жените, в това се убедих, когато имахме среща със съучениците след 25 години. Повечето от жените почти не бяха променени, а някои от мъжете изобщо не успях да позная, в такива дядковци се бяха превърнали! За мене е мит, че мъжете остарявали по-бавно от жените, измислен, разбира се от мъжете! А за секса изобщо и да не говорим, онези от тях, които са злоупотребявали с него на младини/ повечето/ още от 45 са зле! Те и затова търсят девойчета, за да не им придирят много...

Българският мъж е нещо сбъркан --- за него жената над 30 не е жена а баба

Всичко опира до ценностната система на човек. Виждала съм млади мъже и жени, които нямат живец, нямат цел, нямат нищо, просто си вегетират залепени до родителите, и мислят, че животът вечно ще ги щади, че той им е безкрайна даденост. Да, ама не! От друга страна, срещала съм и познавам мъже и жени над 40-годишна възраст, които сияят отвътре и отвън, пълни с енергия, любов и идеи. Така че всичко опира до същността на самия човек. А дали на 50 или 60 трябва да се мисли за внуци, не е работа на никой. Това са елементи от всеки личен живот и когато нещо такова се случва, можем само да се присъединим към радостта на тези хора. Защото какво по-хубаво от това да дадеш живот, да продължат този живот твоите деца и внуци. Мисля, че е необяснимо красиво и чувствено.

Българската жена нещо е сбъркана. Щом мъж не им върже значи е нещо не му е в ред.

Нещо не разбрах. Жените над 55 години са най-взискателни към партньорите на внуците или на правнуците?

Във все по-ранна възраст жените откриват, че идеалният мъж не съществува.

В съвсем ранна възраст мъжете вече знаят, че идеалната жена не съществува. Претенции-големи, стойност-мижава, уста-голяма, мозък-ниц