Сандра Бълок излиза с фотограф

Актрисата представи в холивудското общество новия си приятел. Това е фотографът Брайън Рандал.

Обратно в новината

Коментари - Сандра Бълок излиза с фотограф | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то и аз искам да остарея с него!

шансът ти, съм аз! ;) насреща съм,.. за съвместното ни,.. остаряване! ;)

много ми е симпатична тази жена,най - симпатичната от нейното поприще из ФАЩ, дано да има късмет този път, че нещо май не и вървят връзките по мед масло ( за разлика от кариерата и. където всичко си е ок) .....фотографът хич не е за изхвърляне....

Така си е!

А дано вече да си начеше пипирудата!

Дърта, ама още и се ще! Кой знае? Навярно така успява да пробута името си в медиите, ега някой продуцент, или режисьор си спомни, че е още жива и и предложи участие.

От това което измуча - цяло чудо е, че си схванал въобще за кого се говори :) Сандра Бълок е на върха, и така е всяка година. От жените само тя и Мерил Стрийп са наредени в челната десетка на най-високо платени актьори в най-касовите филми.

ОТ ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ МЪЖЕ,ЯВНО ТОЗИ Е НАЙ ДОБЪР В ЛЕГЛОТО!УСПЕХ!

Ма на кой му пука всъщност. Некадърна "актриса", налагана от Холивуд. Нулево излъчване. А на всичко отгоре ни я определят като "хубава" ...

Еййй, какъв мъж! Браво на Сандра, като й гледам списъка със завоеванията, само отбрани холивудски красавци фигурират, с изключение на бившия й мъж Джеси Джеймс! Явно критериите й за външен вид са високи, дано все пак гледа и характера, че то иначе... Но този сегашния доста вдига летвата.

Много секси! Браво, Сандра!

Не е важно с кой излиза, а е важно кой и влиза!

Бреййй...Убавц...тц, тц, тц:)))

не е харизматична. За да се обоснова - предпочитам Катя Зита Джонс. Но щом я харесват всички, има най-голями награди - моля. Скучна външност има.А гаджето е върхът - поне на пръв поглед.

аз сащо. минава за сладкото момиче на холивуд, но разведе раян реинолдс...ама не и водят лошо като на ангелина

Всеки с предпочитанията си... И да - неуместно изказване. Все едно да коментираш под рецепта за спагети: "много скучно, предпочитам талятели"

05 - квинтесенцята на всичкологята

Не сте ходили в Щатите, за това пишете такива наивни неща. След като живях там доста време, когато се върнах в България, видях на улицата толкова много истински красиви жени, за които мъжете в Америка може само да мечтаят. Бълок може да е само една симпатяга, нищо повече. И този евфимизъм как да се разбира? Защото аз вместо това "излиза", бих написал просто Бълок "се чука" за сега с еди кой си. Не е ли така?

За съжаление хубостта на повечето от тези, които си видял по улиците е само външност. Истински красива жена е тази, на която главата и сърцето са пълни. Няма друга страна, освен България, в която посред бял ден младите жени са напудрени с тежък грим и облечени като за бал.

респект доне, ама не си минавал камто лондон, тук какви нашенки срещам, не е за разправяне. ла koста, баце

прекалено е слаба, плаши малко, но иначе става. A пича е готин.

най-сетне един готин мъж да изберат тия звезди -все някакви тюфлеци около тя много са красиви и двамата и си подхождат -заслужава го жената след онова подобие на мъж -бившия и съпруг

много много хубава

Браво, Сандра! Браво, Бълок!

ама много злобна балъчка си.

не те разбрахме!?Пиши по ясно за да не стават грешки

За 51 години жената е взела всичко от живота и мъжете. Сега и трябва добър фотограф, за да изглежда на снимка като 21 годишна. Умна жена.

Репортерът е на 49 години!Като станеш на 51 ...много жени изглеждат изключително добре!Съжалявам за 30 годишните сегашни....УЖАС.

ФОТОГРАФЪТ.Моя грешка.

А с кой влиза?

Със сигурност не с теб.

а може би с теб? хаахаха

Браво на Сандра! Момчето си го бива!

са красиви.Да се вземат!

Уау, фотографът си го бива!

за излизането ясно ,а с кого и влиза

С готиния фотограф.

Сандра Бълок е прекрасна жена, страхотен човек и невероятна актриса . Браво радвам се за нея .

Таз сандра е много отблъскащо сащество. Прилича на 67 годишна въпреки пластичните операций и ботукса по устата. Снимала се е в един бунашки филм скорост с един друг нещасник кияну рийвс и вече е голямото добрутро. Има низко чело, коса като метлата на метачката на боко, едното и око е несаразмерно и полу отворено, тънки усни на пипелянка, малки гърди въпреки 100те операций за огулемяване на бюста, мусколести старчески крака. Да ги покрие веднага! и откаде го изкопа това дете негарче??? кой от изброените и тапкачи е бил негар не ми е ясно. ама може пък да е била пияна и да не знаяла кога и как го е закачила туй черрното. Пък тоз браян рандал мяза на смачкан памук. Косата му побеляла от наркотици и разгул, опадала и разредена, малки очички. тесни раменца, малък номер на обувките .... по нисак е от нея. ама двамата са си лика прелика по грозотия. Айде да са живи и здрави ама да не ни тормозят с присъствието си. По добре да прочета винету 6 пътя, отколкото да се заминавам с холивутскити прошляци.

ти си голем потенциал сила. як си. утре кът ти дойде сметката за ток, ще дадеш на късо.

Алооо ботУУУкса????

Ако е хумор - скапан е, но ако не е...не се оставяй така - има психолози, психиатри!

Pазбира се, че е хумор и мен доста ме развесели. Bидно е, че и правописните грешки са умишлени.

си и неграмотна Красавице!Низък се пише,но за друго нещо...за характер,но не и за размери на челото!И така...Бивша си!

не бях чел скоро!Ти със Сандра ли се опитваш да се мериш.Тя е КЛАСА ЧОВЕК.

Оле-ле майко - Киану Рийвс бил прошляк! "отблъскащо, сащество, операций, ботукса, нещасник, добрутро, низко, несаразмерно, полу отворено, усни, пипелянка, огулемяване, мусколести, откаде, негарче, тапкачи, негар, знаяла, по нисак, холивутскити .." "Винету" ти е много над нивото мой човек - хващай се с читанката за първи клас и направи нещо с тази агресия, за да не ти отнесат главата някъде. пп. На вниманието на модераторите - защо уважаеми сте оставили този пост? Защото е по темата, не съдържа обидни квалификации, уронващи достойнството на човешко същество, а и най-вече е много грамотно написан!? Да?

Я си потърси чувството за хумор

Е защо толкова злоба и простотия? Много, много прост народ! (ти си първа обаче!)

хаххахаха личи ти че си биФша манекенка

Колко много хора не разбират от майтап.

Да са живи и здрави но не мисля , че редовия читател на ДИР-а се интересува от битието на хора , като тях .

Мен ме интересува, особено, ако отивам да чета в точи раздел на ДИР. Всеки път се изумявам, какво очакват хора като вас да прочетат тук?? Пише се за познати лица и имена, хайде вече да схванете и ако наистина не ви интересува, просто не отивайте в този раздел! Аман!

Сандра Бълок ми е една от любимите актриси.Изключително я харесвам като визия.А пича е невероятен сладур.Много са ми хубави заедно!!!