Джей Ло към Каспър: Защо не си с по-млада?

Латината Джей Ло разкри в интервю, че в началото е била изключително несигурна във връзката си с Каспър.

Обратно в новината

Коментари - Джей Ло към Каспър: Защо не си с по-млада? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще бъдат влюбени и щастливи, докато не я сполети съдбата на деми мур. гледали сме го тоя сериал, ама с други герои.

Гледам, че някои сравняват Дженифър с Деми. Поне от това, което се вижда в медийното пространство първата е доста по-стъпила на земята и определено знае какво иска. И личният и и професионалният и живот го доказват. Май си знае по-добре цената и като гледам мачка мъжете успешно:))) Така, че не я мислете мацката- баш латино дива си е.

Тая наистина ли не разбира защо? За парите и и славата и. Ще е с нея и ще я използува , докато не го шитне , както и други млади и стари преди него. Те латиноските са като циганките.

Мисля, че у тази жена има много какво да се хареса, че да е с нея само за парите. Колко негови връстници могат да се сравнят с нея? Красива, артистична, с дух - жена и половина!

Mного е противна и с кофти фигура, просто се е родила с късмет, иначе не струва нито като певица нито като актриса.

Разгледах снимките, които сте приложили към статията и мога да кажа само едно - подхождат си, симпатични са , млади, позитивни и са много хубава двойка. Повечето от коментарите тук мога да си обясня със заложената генетично в българина злоба, завист и склонност да плюе и злословие по всичко красиво и добро. Вчера, а и миналата седмица, бяха подобни и коментарите за Шакира и Пике, чиято разлика във възрастта също е нмалко еобичайна според българското мнение. На Джен и Каспър мога да кажа да бъдат все така щастливи, красиви, млади и да се обичат винаги така силно.

...Навремето и аз имах такъв комплекс и ето докъде я докарах, да ми се подиграват с векове наред.

...Навремето и аз имах такъв комплекс и ето докъде я докарах, да ми се подиграват с векове наред.

Ami.I dori da e taka,kakva e faidata. Ako e dalga vrazkata, posle poveche boli. Ako tvoi nabor te zareje za 15-20 godini po mlada, sled kato si mu dala 15-20 ot nai hubavite ti godini, e oshte po gadno. Taka che-ne sadete.I ne ia mislete.Na neia i e got:)))Sega.Za posle-kakvoto doide. Nikoi niama pravo da vharlia kamani,zashtoto ne znae i toi samia na kakav hal shte e sled 5 godini.

По-млада, но бедна?! Не благодаря!

А на някой да му идва на ум до колко години мъжете са пълноценни мъже. Докато хубавата жена си е хубава и си е жена. Кой е написал закона,че мъжете трябва да са по възрастните? -пък и на земята вечна любов няма. Защо все трябва да се мисли за после? понягога "после' -няма,има само СЕГА.

Извадил е късмет тоя, ще си поживее малко.

Тая как си го работи със стандартната психо-атака :)))

лора, ми то и всяка \"нормална\" вразка си е пак до време. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Принципно е така, но тия с голямата разлика обикновено са за по-малко време.

За разлика от Деми Мур, Джен е стъпила здраво на земята и и ясно, че това е до време. И двамата знаят какво искат от тази връзка и ще го получат, а после по живо по здраво без трагедии.

Nina

ами като знае, що се прави че не?!? какви са тези риторични въпроси, дето му задава?!? даже и отговор не е дочакала!

И аз това питам. :))

Коя връзка е нормална, коя връзка е успешна......................? "Ставаме жертви на тълпата и нейната всеядност"

При развод ще разбере защо :)

Те не са женени, какъв развод те гони?

Г-жа Лопес е за съд за педофилство.

А той какво и е отговорил не разбрах?

Дженифър е голяма сладурана и определено има много добър бизнес нюх. Дано този младок не е с нея само заради парите и. И възможностите, които му предлага.

А за какво друго, освен парите??При 17-18 год. разлика....!! Освен чичко-паричко, явно има и баби с доста пари и както беше казал "М" тя има и "добър бизнес нюх"

Хахаха баба, дай-боже повече такива баби..... Има доста жени на неговата възраст които не могат да и стъпят на малкия пръст!

като мама и син са. Kаспър, егати тъпото име btw.

точно, приличат на майка и сина й на бала му. Ега ти изкукалата работа