Петко Димитров и Яна Акимова не крият любовта си

Петко Димитров и танцьорката Яна Акимова вече не крият, че имат връзка и са влюбени.

Обратно в новината

Коментари - Петко Димитров и Яна Акимова не крият любовта си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Петко е с много интелигентен вид, да не не уче'н от БАН ? Щото там, освен тъпи са и грозни...Малииии...

САМО ДО ТУК 144 КОМЕНТАРА.ВСЯКА СЛЕДВАЩА СНИМКА ИЛИ НОВИНА ВЕОЯТНО ЩЕ ИМА ПОНЕ ОЩЕ ТОЛКОВА....ВЪПРОСЪТ Е...КОЕ Е НЕЩОТО,КОЕТО ПРЕДИЗВИКВА ТОЛКОВА ГОЛЯМ ИНТЕРЕС?...НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ГО ОБЯСНИ?

Грозното МУЛЕ Петко пак ще цица на тЪпите си жени парите на бащите им..Хубави златни ябълкиТолко ли нема мъже да ги ..ами пак Мулето Петко ще смуче. Ама то така и в политиката. Това е БГ.

Петко е мъжът на моите мечти!Все някога ще дойде и моят ред.Гледам тъпо, балконът ми е висок, майсторка съм ....Ела, Петко, вземи ме!

От край време ми е много странно как най-красивите и умните се забавляват. Разбрах - те само пишели злобни коментари в дир-а :)) Жалко е.

Позна:))) Даже има големи активистки, който в всички теми сипят само жлъч.

Даже има и такива "активистки", които не знаят елементарна граматика и пишат на ниво 2 клас:((((

Уникално грозна двойка, ама Петкан е богатичък, та затова му е пристанала Янка...

Какви селяндури са тия двама ,,випове"- той с излъчване на миризлив коч, а тя с излъчване на селска кръчмарка- мераклийка.Да им е честито и да се либят, докато свят светува!

То беше ясно, какво ги разиграваха тия циркове да отричат... Честито на Орлин и този път да си намери жена която да му е на нивото и по красота и по интелект, щото Яна издишаше до него.

Ебаси селската мутра!!! На един стар вол да сложиш слънчеви очила ще изглежда по-добре, то пък и името му едно селско - Петко.......малеее, ужас

"ПЕТКО И ЯНА" - ТВ СЕРИАЛ:... 1-ви сезон-"НАЙ-ОБСЪЖДАНАТА ДВОЙКА".... 2-ри сезон -"НАЙ ОДУМВАНАТА ДВОЙКА".... 3-ти сезон"....И ДОКАТО СМЪРТА НИ РАЗДЕЛИ".

Защо им отделяме толкова внимание на тези безполезни за обществото индивиди-той с визия на циганин и мафиот, а тя долнопробна кукувица, скачаща от мъж на мъж/но да и богат/.

Айде ато се харесват младите да се вземат, и още дълго да пълните колонките в ДИРа

Лика прилика са си и двамата - и двамата млади, особено единия, без задни мисли за пари, изобщо без мисли. Подхождат си почти като Николета и Забравих-му-името, ама не чак толкова. Сигурно PR-а им е слабичък още, та зарад това.

Абе интереса яко клати фес-а.Голяма част от жените въобще не ги интересува какво им влиза между краката само пари и разврат да има.

както казват в Xасково и околията, бахта и изрода.

и тази скоро ще бъде прелъстена и изоставена

Сега, когато всичко е ясно, ще настъпят повсеместно народни веселия! Хората са щастливи от голямата любов, разцъфнала меджу тези млади и богати и известни хора!

тя е млада,тои дали е богат или поредния бушон с кредити,но не са известни ;д

аз залагам на 2рото а тя е млада все още ам ко пък ве им остане нещо поживели са си - а ние сме ги пообсъдили :) да живей новата селска седенка дир-а

Е и какво толкова че някакви млади хора които били гаджета се разделили и тя тръгнала с друг?! Нещата от живота, това се случва всеки ден навсякъде по света. Те женените ходят по други, пък млади хора и необвързани няма да правят каквото поискат. Въпросният Петко е симпатичен, млад и необвързан. Не виждам какъв е проблема на всички които плюят. Орлин не го мислете, той също е много приятен и симпатичен и сам няма да остане. Айде със здраве!

млада танциорка с къса поличка предлага брасната широка п(т)ичка на чичка със голяма златна паричка.

акко и маше лубов нямаше да се веят в нета да показват какво правят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Koгато има истинска любов, не може да се скрие щастието ! Яна и Петко, не обръщайте внимание на тези простаци, ако те бяха поне малко умни и възпитани щяха да ви пожелаят всичко добро, но аз ви го пожелавам от сърце !!!

Браво на хората. Орлин скоро ще намери и той , сигурна съм ;)

като истински звезди да пуснат домашно порно в нета :)))

ха!ха!:))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този грозник с просташко излъчване демонстрира ,,свалячество" на път и под път.Очебиещо е ,че и той е прочел Винету за годините си на ,,израстване"

Нека се взимат,кво толкова Ви дразнят.Като не Ви допадат,за какво четете и коментирате новината?Все ми е тая дали му е харесала външния вид,портфейла или оная работа.Всеки си избира,с кого да се събира.Аз трябва да му мисля,че до мен няма някоя симпатична девойка.Пък те да се оправят както намерят за добре.Живот и здраве и приятна петъчна вечер на всички!

Тая па за ква се взуе! Аз кога съм му яла паруите тя е яла пасти в детската градина!

На вниманието на феновете на сериала "Пресъпна империя": Тоя пич не ви ли прилича на Джип Розети? Въпросът е дали приликата е само външна, ха-ха-ха! (-:

в българия жените минават от едни мъжки раце в други като книги за четене. не се ли страхуват от венерически болести, хепатит, спин, ..? едно време наричаха такива жени курви, сега са звезди и елит. колкото е по голяма простотията, толкова е по голям сексуалния нагон, ищах-промискуитета. без съмнение в българия се мисли само кои кого да набе и кои кого да пребе.

Eх Яна, бяхте чудесна двойка с Орлин, но чичо Петко е много по-богат. Иска ми се деа те критикувам, но не мога!!! Всеки има право на щастие и на свой избор!!! Дано да си щастлива с чичо Петко! Мъчно ми е за Орлин! Ciao. Uncle Simon

Дразнят ме мъже като Петко.Големите ебаи,големите паралии.Като си голям мъжкар и голям паралия направи 6-7 деца да има българчета,а какво сега да се пише по медиите една година как някой си Петко набал някаква си уж много вървежна танцьорка.То вярно че и на жените толкова им е акъла,че за тях Петковците и Коко Диневците са идеал за спонсор/партньор-не им се раждат деца ами ги вълнува да се показват във фейсбук къде ги е завел възлюбеният.

прав си,но с такива ,,жени,, по=добре да изчезнем като нация!

Е коя да на*бе, някоя, дето е нАучен сътрудник в БАН ли? :) Толкоз си може човечецът, с това е известен за поколенията.

Да бе, притрябвало ни е да се мултиплицират пликоумниците!

Чудно ми е за квалификациите които някои пишещи дават на Яна,Орлин и Петко. Абе хора,това си е тяхна работа.Млади са, свободни са.Не са развалили чуждо семейство,не са разплакали дете.Явно връзката между Яна и Орлин се е изчерпала.Какво пък толкова се е случило та толкова злост,имам чувството, че тука коментира само един човек с различни имена. На мен са ми симпатични и тримата, е Петко малко по-малко но не са толкова натрапчиви и безпардонни като други от шоу бизнеса.Хайде малко позитивизъм и всеки да погледне първо себе си.

КОЛКО СЕ РАЗВЪЛНУВАХ, НЯМА ДА МОГА ДА ЗАСПЯ ДОВЕЧЕРА. БОЖЕ, ТРЕСНИ ГИ ТИЯ ЖУРНАЛИСТИ С КАКВИ ТЪПАНАРИ НИ ЗАНИМАВАТ.

То евтини спортове май няма-помещения,треньори,такси,екипировка-няма как, суетата е голям бирник.А ако просто искате здраве -като китайците-тайчичуан всеки ден и така 100 години

Любовта напира отвсякъде.Лика- прилика са си.Сребролюбка и женкар- каква хармония!

Дебелите портфейли действат възбуждащо на женички като Янка.А Орлин да почерпи, че се спаси от подобна любовница.

петкоо-табуреткоо

Петко по й подхожда на Яна, до красивия Орлин Яна грознееше в лице, докато до Петко е истинска красавица. По хубаво е жената да е по красивата в двойката. На Орлин му пожелавам сега да си намери истинска красавица, която да му подхожда.

Е това и аз си го милех бр.

ха така

Петко - като Коко Динев

единствената разлика е, че не е толкова дебел

Ало, параноята те е святнала яко! Всички тъпи и неграмотни коментари са писани от един IP адрес-на NiLO,NiKiNilo, mila. ха-ха.....Ти тук на ква се правиш? Я ходи се лекувай в психото и не си мисли, че ти като си патка и другите са. Малоумница!

...кувето Яна ще последва съдбата на на заблудената Фъшкия Игнатова?! Кога кувите ще започнат да осъзнават, че за да са щастливи, не им трябва само напомпан чичко паричко? Но за кво пък и да го осъзнават, всяка патка си пати от липсата на мозък...

Кой познава добре Орлин и кой познава Петко добре, че да прави коментари ? Аз ще направя скоро златна сватба с мъжът ми и пак не го познавам, дори понякога и себе си непознавам, така,че всеки да гледа себе си и да не определя кой, кого да обича !

Гинко билобата му е майката. ЕГН-то не прощава.

Искам само да ви кажа, че спортните танци са един изключително скъп спорт, така че повечето от танцьорите са от семейства с възможности.

Е колко пък са скъпи тези танци?!