Рут: Гаджето ми ме псува

Певицата преживява доста трудни моменти в шоуто "Къртицата".

Обратно в новината

Коментари - Рут: Гаджето ми ме псува | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички които коментират външния"изглед" на Рут или който и да било,мога да кажа че или са недорасли чекиджии или грзновати пикли.Рут е точно момиче,не е първа красавица,но безспорен талант и човек с характер.Калоян е себевлюбен актьор , разбира се не по вече от колегите си,за когото и дума нямаше да се чуе скоро ако не беше гадже на Рут.Така че,Рут направи шоуто и забавлява зрителите.Кой е номер едно в представлението"къртицата"- Рут.Ако не беше тя,никой нямаше да гледа.Браво Дечо!Възпитал си прекрасно дете!

А ти защо му позволяваш? Ще те псува и ще продължава да ти е гадже, така ли? В такъв случай нямаш капка достойнство, Рут.

понякога му заприличва на травестит за това я псува, иначе не е лошо момче

kokobrais

марРУТизаторката:-) :-) :-) :-) :-)

пиле щарено,ама ти не знаеш ли,че бугарашите пцуят ,ма?Бегай за чужденец!

ох не знам, ама адски много ме кефят Рут и Любо като двойка.. адски си личи колко много е хлътнала тя, а не мисля че и той е безразличен:) Не че не ме кефи настоящият й приятел.. просто щеше да е един много приятен романс ако и двамата бяха свободни:))) сега как ще се развият нещата си е тяхна работа, но просто не бих я съдила ако се случи нещо, защото всеки може да очаква подобен изход, когато толкова хора и характери са изолирани заедно на едно място.. нещо като оранжерия за чувства:)) наистина не бих си представила да развият подобни чувства един към друг ако бяха в нормални обстоятелства защото просто не мисля, че би имало къде да се срещнат, но много харесвам двойки, които са пълни противоположности и точно това ми харесва в тях като двойка..

Хич не ме кефи жена да се оплаква, че гаджето й я псува - що за отношения, що за манталитет...

ако те поканят за троика, мисля че се почустваш още по добре, сигурен съм че обичаш и да гледаш

като гледам как от никъде си извади подобни изводи, по-скоро си мисля, че на теб би ти харесало.. извратеняк

То и аз като те мерна по телевизора и аз ти тегля по една, ама то от това не се умира...

На мен Рут не ми харесва как пее. Не бих си пуснал нейно изпълнение да слушам.Не ме кефи.

kokobrais

То пеенето да й е кусура! Прилича на лелка....

като актриса в еротични филмета би имала по-голям успех,щяха да и дават винаги ролята на травестита

РУТ НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ СЕЛЯЦИ И ДИВАЦИ КОИТО ТЕ ОБИЖДАТ И ТИ ЗАВИЖДАТ ТИ СИ ИСТИНСКА ЗВЕЗДА ОТ СВЕТОВЕН КАЛИБЪР ,ЗАПОСЛЕДНО ТЕ ВИДЯХ КОГАТО ПЯ В ЕДИН ПИАНО БАР В ПАЗАРДЖИК ДЪРЖА СЕ АДСКИ ЗЕМНО ДАЖЕ И АВТОГРАФИ НАКРАЯ НЕ ОТКАЗА ДОРИ И ПОЗВОЛИ ДА СЕ СНИМАМЕ С ТЕБ,АКО БЕШЕ РОДЕНА В АМЕРИКА ЩЕШЕ ДА СИ НА НИВОТО НА КРИСТИНА АГИЛЕРА ИЛИ БРИТНИ,А ТУК РАЗНИ ХЕЙТЪРИ И ДРАСКАЧИ ПО ФОРУМИТЕ ТЕ ПОДЦЕНЯВАТ ,АЗ ПЪК СЕ ВЪЗХИЩАВАМ НА ИНТЕЛЕКТА И РАЗУМА С КОЙТО ИМ ОТГОВАРЯШ НАПРЕД РУТ КОЛЕВА ТИ ЩЕ ПОБЕДИШ ПОКЛОН ПРЕД ТВОРЧЕСТВОТО ТИ ОБИЧАМЕ ТЕ

А ако баба ти беше мъжка, ти щеше да си гугутка... Обичаш я ТИ, ама аз не я обичам. И квооо?

ти в предишния си животес сигурно си бил изтривалка

краси, научи се да пишеш правилно на булгарски, с точки и запетаики! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рут Рут - Темерут

Четох някъде че била на 20 и 3,4... Дано да е вярно, щото е хубаво да си млад, ама тая изглежда като... Ибаси лелката...

...трябва да те мразят родителите ти, за да те кръстят Изрод?! Опа... Изрут... Тая коя е?! Идвестна, с тва, че е известна?!

Рут, на пръв поглед леко недодялана и невзрачничка, притежава чифт невероятни гърди - тежки, плътни, месести, твърди и доста големи. Истинско удоволствие е да попаднат в ръцете на всеки мъж, гарантирам.

ОБИДА!

Ти каза цици. Аз говоря за гърди.

ти псуваш защото друго не можеш-защтото си УРОД УРКО

абе ти да не си Тара,тая със големите зъби,дето приличат на коня ТАРА-имаше такъв филм

Когато някой се държи като каруцар, защо очаква околните да се отнасят към него по-различно?!

Рут, Марияна и Жени Калканджиева са груби жени, без никакъв финес в поведението и не е изненадващо около тях да има и груби мъже..

Българската жена е мазохистична натура.Когато някои мъж я обича тя задължително му изневерява,но когато половинката и си покаже мъжкият характер тя се прави на обидена и потресена и казва,че го обича.От предаването хората трудно могат да вземат страна в спор-а,но момчето си я познава най-добре и явно гледа да вземе мерки предварително.

Българската мъж е идиот.Когато някоя жена го обича той задължително й изневерява,но когато половинката му си покаже твърдият характер, той се прави на обиден и потресен и заплашен

Защо по последни данни тогава жените изневеряват повече от мъжете ;-) Мъжете изневеряват, но не знаят как добре да покрият следите си. Жените изневеряват, и знаят как да направят така, че партньорът им никога да не разбере. От там и убеждението, че мъжете са "свини, които постоянно инзеверяват", а жените са света вода ненапита.

Защо не му биеш шут в задника на тоя изрод?

И аз те псувам щото си твърде куха.

ти псуваш защото друго не можеш-защтото си УРОД УРКО

Какво хленчи Рут?Ами поведението,речника и едва ли може да предизвикат изричането на мили и нежни думички от устата на настоящето гадже.Ами да се гушкат с Радина и плюят по мъжете.

щом те псува, утре ще те и бие

Приказки от хиляда и една нощ.

АБЕ КЪВ Е ТОЯ САРОШИН ТА МЕ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГО НЕКОЙ ПРОШЛЕК ИСКА ДА НАБИРА СЛАВА КОЙ СИ ТИ БЕ АЛАН КОЛЮ,А ТАЯ РУТ ВЗЕ ТА СИ ПОВЯРВА БИЛА ПЕВИЦА Е КВО ПОСТИГНА МА ИМАШ ЛИ ЕДНА ИЗВЕСТНА ПЕСЕН

Простете невежеството ми, но дамата на снимката на колко години е? Прилича ми на някоя лелка на 40+. Рут, слънчице златно, марш веднага към салоните за красота!

Сбръчколисия!

Дупе за да си легнеш с журито май по-вярно звучи ;)

О, не, направо не мога да понеса целия стил и аристократизъм, който луха от поста ти! Рут е "популярна" бг изпълнителка, която има реализирани точно две песни и половина.

Влиртува открито с друг мъж и то по телевизията, очаква гаджето й да запази самообладание. Женска "логика". На мъжете все пак им е останала капчица гордост и самоуважение, за да не понасят подобни гнусни сцени. Ходи се хвърли от някъде, Рут. Направи услуга н обществото.

То пък на обществото му дреме за Рут Колева!

Лошо нема. Псува те щото майка ти е красавица.

Ами псувай го и ти! Намерила с кво да се хвали! А бе, аман от разни кухи лейки, псевдо ВИП персони и други г.йве и к..ви!

Рут, не си красавица,но изглеждаш доста оправна жена.Гледах те и в Черешката на торта, доста добре готвиш, добра домакиня си,виждала съм и голите ти снимки с Радина, имаш дарба в секса и след всичко това се чудя, какво те задържа при Калоян.Щом така те ревнува си намери друго момче.Няма да останеш на сухо с тези си качества.

ти така ли ги вършиш нещата безразборен секс и хубава кухня

Не. Тя просто е лесбийка!

Кои са тези?! За 1 път ги чувам и виждам??

Бе и аз не съм ги чувал. Явно са незнайни герои, щото никой ги не знае!

Абе и аз съм жена, ама някак си не мога да ти съчувствам или симпатизирам. Имаш гадже, в същото време се натискаш и сваляш с друг в къщата. После гаджето ти влиза вътре и се правиш на влюбена и всеотдайна. Изясни се с кой и какво искаш. Пък после той те псувал. Не само това, ами и един бой ,ако питаш мен трябва да ти хвърли. Глезла!

И какво тооолкова получаваш за да търпиш отвратително отношение?!

А какво е рут? Сигурно е някакъв прякор. С какво е известна?

Не мога да коментирам каква певица е защото не разбирам от музика, но е попрекалила с татуировките. Хората с много татуировки ми изглеждат нечистоплътни.

Не е нужно да разбираш от музика, за да разбереш, че не е никаква певица.

Чудно какво е харесала в тово недоносче?! Не си подхождат изобщо, според мен...

НА ТАТИ ДЕТЕНЦЕТО!ТАКИВА ДЕТО ЛЕЖАТ НА ЛАВРИТЕ НА МАЙКИ И БАЩИ СА ПСЕВДО-КОЙ КАК ИСКА ДА ГО РАЗБИРА.А РУТ КОЛЕВА Е ЕДНА ПРОСТА И ПОСРЕДСТВЕНА ГРАЖДАНКА В ВГ.