Люси Дяковска от три години иска дете

В ТВ интервю за немското дискусионно предаване "Татко, татко, дете - брак без граници" певицата Люси Дяковска призна, че от три години иска да има дете.

Обратно в новината

Коментари - Люси Дяковска от три години иска дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки които им завижда пуска клуки!те са невероятни и се обичат истински!!аз ги харесвам и обичам и двете!!нека да са много,много щастливи заедно!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

люси ще бъде добра майка. сигурен съм. камелия също. и двете заслужават да бъдат майки. аз лично бих им направил деца

стига с тези геи изпалнения= като много иска дете да си намери татко които да и го направи, за да раце в нормално семеиство *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Едно време много хомосексуални създадоха семейства, живяха привидно като нормални. Така са сега всички други общества, мюсюлмански, будистки и пр. Защото само в Европа хомоориентирените са в атака. Реално погледнато обществото има нужда от повече деца, затова хомосексуализмът е абсолютно отречен. И само модерна Европа и САЩ се правят на много модерни. Затова те са в упадък и на изчезване. Така че пред тая Люси има два изхода, или да си живее с любимата и без да мисли за деца, или да си вземе един мъж, да се опита малко да почисти в къщи, да попере, да поизглади ризите му и тогава ще си има деца.

Истината е, че никой от нас не би могъл да отсъди какво е редно и какво не. Изобщо кои сме ние , че да съдим. Да не би да сме идеални, всеки от нас не е безгрешен нито като човек , нито като родител. Има хиляди, уж "нормални" семейства, които не заслужават децата си, пребиват ги, съсипват ги, даже ги осакатяват или убиват. Всеки ден слушаме за такива истории. Тогава какво? Всеки от нас е човек и има равни права, едно от тях е да роди и отгледа дете, това е наш избор. Можем да го съдим само ако не е добър родител, като съсипва или тормози детето. Иначе нямаме думата за чуждите деца. Това е.

Какво дете ще отгледа Люси , след като самата тя е не само хомо, но и с ментални проблеми!

Какво искате от общество, което поставя нормалните двойки в кавички?

АЗ СМЯТАМ,ЧЕ КАКТО НАВСЯКАДЕ В ПРИРОДАТА ТАКА И ПРИ ХОРАТА ПОЛОВИЯ ГЕН/ ТАКА ДА ГО КАЖА/. МУТИРА. ХОМОТО СА САМО ЕДНИ МУТАНТИ, ЗА КОЕТО ОБАЧЕ ТЕ НЕ НОСЯТ ВИНА. НО С ПОВЕЧЕ УСИЛИЯ, БИХА МОГЛИ ДА СЕ ПРИБЛИЖАТ КЪМ НОРМАТА, ОСОБЕНО АКО ИСКАТ ДЕЦА. В СЛУЧАЯ- ОМЪЖЕТЕ СИ , СЪЗДАЙТЕ ТАКА ЖЕЛАНОТО ДЕТЕ И ПАК СИ ШАВКАЙТЕ, ТАКА КАКТО ГО ПРАВЯТ И ХЕТЕРО.НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА ЕДНО ДЕТЕ ДА ТЪРПИ НА ОБЩЕСТВОТО ПОДИГРАВКИТИ. КАКЪВ ГРАЖДАНИН ЩЕ ИЗРАСНЕ ОТ НЕГО. ТО Е ОСЪКАТЕНО. ВИНАГИ ЩЕ СЕ ЧУВСТВА ПО- РАЗЛИЧНО. ПОМИСЛЕТЕ!

осАкатено се пише.

и подигравкитЕ !

Господа, извенете ме, но говорите глупости. Едва ли не е по-добре дете да бъде родено и отгледано от лесбийка, отколкото от разделени родители и от баба и дядо. Осъзнайте се! Родовият принцип съществува навсякъде в природата, всичко има мъжко и женско начало и това на тази Люси си е чисто израждане, ако и да е много позитивен човек. Нормалното е, човек да бъде отгледам от любящи родители и в нормална семейна среда. Всичко останало НЕ е нормално и е признак на извращение. Това е положението, така е определено и наредено. Плюя на "съвременните" методи за зачеване.

Бяга,бяга от жезъла,но накрая ще и се наложи да НАДУЕ КАВАЛА,пък ще вземе да и хареса

даге и гивотните са по умни от тези кифли.кое е нормално??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не може да се лепва етикет "нормално" и "ненормално". Хората са различни. Тези които са най-безмилостни, утре Господ такива деца им праща! Хайде слезте на земята, ангели небесни! Не съдете!

Аз мисля,че това е психическо заболяване.Ето защо,ако някой е болен-трябва да се лекува.А да не се опитва да създава - нещастни деца.Какво щастие за детето - родители две жени,или двама мъже.Ужас!!!

Gal

неможе да се гадае дали ще е щастливо детето или не. свидетели сме на много нещастни деца с "нормални" родители. но иначе смятам детето трябва да си има и баща и маика, но не винаги се получава.

абе на този етап всички сме на този свят благодарение на мъжкото и женското съвокупление. те това е нормалното. за сега.

вече има методи като "ин витро" където може и без съвокупление. и не я мислете люси: тя ще намери необходимия човек за това. а детето ще бъде със сигурност по-щастливо отлколкто в повечето "нормални" български семеиства. още повече, че половината деца в българия днес растат при баба и дядо или при разведени родители. та затова вие "нормалните" помислете малко преди да пишете глупостите си, че ми се повдига вече от всичко "нормално" българско: нетолерантност, простащина, корупция, завист и т.н.

Invtro все пак да уточним е извлечена ДНК от мъж и жена.

Да пази господ!!!

Люси е симпатяга и много позитивен човек ... нормално е на тези години да мисли за дете, така сме устроени хората, все още имаме животинския инстинкт - да се размножаваме. Но ние затова сме хора, а не животни - защото можем да мислим и расъждаваме. Помислила ли е какво ще причини на бъдещото си дете ... как ще му обясни: как е заченато, как е родено, кой му е баща, кой майка ... каква сексуална ориентация би имало в семейство с две майки ... какво ще е отношението на другите деца към него !?!?!? Може да съм старомодна, тъпа и задръстена, но според мен човечеството не е дорасло за такова родителство .

хехе България не е "човечеството"! по цял свят има гей двойки които отглеждат деца...интересно какво би обяснила на дете то си че татко му пие,и я бие и ходи при други лелички...

а какво ще стане, ако детенцето на "какичките" види как едната или двете от тях отиват при новите си приятелки? Много сте ограничени в доводите си вие, "широкоскроените" веселяци.

Няма да е много приятно на това дете, когато един ден разбере че баща му е една епруветка.

Ами - ще си отварят очите като избират.

Да бе, как ти звучи: "Питай татко Кристина" или "Ще се разберем с мама Венци"...

Не съм толкова религозна,но само да кажа АНАТЕМА,няма бъдеще,няма живот за това мислене.....противопоставям са на всичкото мислене за хомосе ксуализма.....против човешката природа е....а трябва да живеем още нормално на тази планета за времето което ни е отредено!!!!!!

Ами ако детето ви е такова, без да има вина за това?

ако,твоето дете в бъдеще просто избере или иска да живее с друга жена,респективно-мъж,какво ще кажеш,а???лесно е да кажеш анатема.

хм,не сме ли всички Божии чеда?

НЕ! Някои са на Сатаната!

сега,да ви обадя нещо истинско-преди 7-8 години една моя позната ми с еобади да се видим на финсбуръ парк(парк в лондон),там ражождаше едно детенце,временно се беше хванала на работа детегледачка.детето -много сладко 3-годишно момченце(хи,дълан-)),родителите-2 маики. и наи-интересното-детето е родено от едната жена в нормален брак,следва раждане на детето,развод,тя си минава от ,,другия бряг'' и заживява на семеини начала с друга жена.и за капак,бащата на детето-с мъя на другата.и това е истина!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Доказано е, че хомосексуалността не е болест, че това е под влияние на хормони, които се засилват в пубертета. Какво ви става? Защо мразите различните ? Децата ви имунизирани ли са от това?

Болест или не, хомосексуалността е проблем. Грешка, отклонение. Не е ненормално да се случва. Ненормално е да се натрапва - едва ли не като реклама на сгрешен продукт, пред очите на всички останали, особено на децата, които тепърва градят критериите си, като нещо избираемо. Ненормално е да се натрапва на обществото този проблем.

Проблема както казвате така или иначе съществува и с отричане нищо няма да се промени, а Люси ще отгледа добро и качествено дете защото тя самата е такава.

Ами да се проведе хормонално лечение.

ако не си намери извънземно да я оплоди няма да има дете. мъжки сперматозоид и трябва. от принцесата ще получи само червени дамски превръзки :-)

ако ти си обратна, исканото от теб дете няма да е обратно и липсата на нормално семейство от баща и майка ще го съсипе в условията на натрапено му душевно изумление и недоумение, продължаващо до неговото пълнолетие - това е чудовищно насилие върху дете!как си позволявате това вие обратните!

и как ще стане нали е лесбиика. никоя не е успяла да зачене без мъж?

А, успяла е! Не искам да ти казвам кой, щото пак ще започнат да ме плюят, че съм безбожник!

мале като гледам колко сте прости ,благодаря на бог че не живея в тази булгарска дурява !!! освен че сте ограничени ами сте и малоумни ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами ти кат си толкоз умна, що не се изявяваш кат такваз там, в чужбина, а правиш това в български форум кат некоя перачка и гладачка?

Еднополово съжителство? -не може да им въде попречено. Но не и деца! Люси е симпатична, интелигентна, талантлива европейка, но искайки дете тя мисли за себе си, не и за детето. Едно дете има нужда от родители от двата пола-силен и слаб. Не от две полу-майки. Съжалявам, но това е цената на този вид ориентация.

При тях няма как да се получи момента, когато..Мойто и твойто бият нашето. Представям си ако родят и двете, как всяка ще дърпа чергата към себе си...Господ да им е на помощ.

Лелее колко гейове или лесбийки са се навъдили :-) Само погледнете колко минуси се праскат за тези които са против еднополовото съжителство!Чакам си ги и аз-защото няма по-голямо малоумие от това!!!!!!

Разбира се, че няма по-голямо малоумие от еднополовото съжителство. Виж - това, че баща насилва 8 г си дъщеря в едно разнополово семейство си е съвсем в реда на нещата :)

А в еднополово семейство това не може да стане, така ли ?

та за какво и на люси дете че тя нали има едно неваспитано, капризно и лигаво сащество до нея си хем се грижи за него хем то и цица парите залепила се е камелия като един паразит и си живурка кат има кои да дава пари

Сервитьорка, какво да я правиш. Те всички са такива хиени. Ако не знаете, Камелия е свалила Люси на някакъв купон. Тя им била сервитьорка на масата и накрая и пратила роза :) Дотук добре, но ако не беше малката тайна, че Камелия е знаела предварително, че Люси е лесбийка, тоест всичко е било предварително подготвено и планувано. Според мен Камелия не е никаква лесбийка, просто так и е лесно и удобно да си живурка.

"Защо ли не, защо ли не оплождане с език..."

Еми разберете се коя от двете ще ражда и потърсете някой клошар или турчин гастърбайтер да свърши работата .

като как да стане? Де се е чуло и видяло мъж да роди дете?! Не че не се правят опити в Анадола, но все пак... Та на въпроса: защо не вземат сега думата разните сбъркани там Солджъри и тямподобни? Или си нещо, или не си и си нищо! Нали така? А повече да ви не видим и не плямпайте, ами се лекувайте.Бати сбъркания свят, мъжете меки или мутри, жените груби и простачки. А ние, простите "нормални" хорица що да сторим, да се гръмнем ли? А-а, не, няма да им доставим това удоволствие, и без друго сме милиарди срещу шепа извратеняци и - ячки! И да не ми говорят за "белия свят", как в Англия или Франция или ненамкъде си лесбосите и педитата ги пускали даже на ръководни постове - ми да си ходят при тях, аз искам като се прибера от изцеждащата работа, в която такива говеда ме мачкат, да намеря нещо естествено и нормално, не косми в супата!!!

Много точно сте се описали: "А ние, простите "нормални" хорица що да сторим, да се гръмнем ли?" Хем прости, хем нормални в кавички, хем "хорица", защото мирогледът ви е малко тесен. Пък и сте описали решението на вашия проблем с приемането на различните. Браво!

Много "метро" коментар. Поздравявам ви. Че всички гейове в БГ са злобн и дребнави човечета е ясно на всички и коментара е ясно доказателство за това. Лично аз също се чуствам лезбиец, тъй като харесвам жени. :-)

Две зайчета много се обичали и най-накрая решили да си имат малки зайчета. Опитвали те няколко месеца ... минала цяла година но уви нищо не ставало. Най-накрая решили да отидат на доктор и да видят дали той може да им помогне с проблема. Отиват при доктора, влизат в кабинета и му казват: - Докторе, отдавна сме заедно, много се обичаме и искаме да си имаме малки зайчета. Вече цяла година опитваме ама нищо не се получава. Можете ли да ни помогнете с нещо? - Момчета, как я мислите вие тая работа!?

Тази откачалка що не се скрие някъде .Какво ги интересува хората какво искала.

тва като в вица за Иванчо - Козата, другарко , си сака ПРЪЧ

Основният проблем на гейовете е, че не разбират основните принципи на демокрацията - управление на МНОЗИНСТВОТО, с всички произтичащи от това последствия върху правата на останалите. Е,както е казал един политик - демокрачцията не е идеалната система на управление, но засега е по-добра не е измислена. Така че нека такива "каки" и "батковци" си решават проблемите сами. И без тях в България има много по-сериозни екзистенционални проблеми.

е ади семейството тогаз да и нап,ави дете, и те отка4ени като нея.

От гей двойка детето при всички положения ще си израстне - Гей!

при всички положения ако не е гей ,ще е нещо друго увредено, вероятно в мисленето , то не може да гледаш всички деца с мами и татковци , а то горкото с две мами.. От друга страна защо не си осиновят дете, поне едно изоставено ще живее с повече средства и в домашен уют вместо в сиропиталище. Пък дано не го повредят!

Да ама не!мой приятел озрастна с 2 майки. Не е гей, съвсем норнално семейство си има, жена, деца и много се обичат и са щасъливи. Пожелавам на всеки!?!

Ако позволи на някой мъж да застане зад нея, не само семейството, пък и ако някой се навие да му стане татко на детето... Че то не е само секса, после има и други грижи. И парите не са само достатъчни...

първо трябва да обърне резбата отново и тогава.. иначе да си вземе едно циганче от домовете за изоставени деца, друго не и остава

нещо не ми се връзват тия деца при гей двойките,ама коя да роди едната ако роди другата е никаква на това дете, и обратно от мъжът,ако е материяла другия пак е никакъв,хич да не им разрешават,кви ще са тия деца

е трябва .уй да тая работа! Мъж е нужен!

защо ни занимавате с тази простачка

Люси, миличка събери се с някой готин и добър мъж и ще си имаш твое дете. Ти си хубава и симпатяга, не си пропилявай времето с разни п*тки.

Всички сте големи разбирачи-оставете момичето да си живее живота

правилно жено, тука имаме един пияница у входа, може да я вземе