Мариан Вълев флиртува с Даниела Арнаут

Актьорът Мариан Вълев се появи на купона по случай 18-ия рожден ден на Visages в компанията на танцьорката Даниела Арнаут, за която се твърди, че е новата му изгора.

Обратно в новината

Коментари - Мариан Вълев флиртува с Даниела Арнаут | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"секси хореографката"?!?! Добре ли сте? :))) :))) :)))

Жената до Вълев е не просто грозна, тя е страшна.Това, всъщност, жена ли е?

Това момиче поразително прилича на травестит.

Ужас! Тия на снимката са ужасни! Как някой би харесал такова подобие на мъж и жена?! Направо не е истина!!

саществото на снимката е убедително даказателство за това до какав ужасен краи може да стигне снобизма и стремежа да се надхитри природата. арнаути са наричали албанците. не е ясно от какав пол е това сащество, но не може да се отрече, че прилича на травестит

Селски чичи се поверва че е плейбой .....

аууууу каква е тая кифла ???? Стреснах се от снимката... Сигурно танцува с чувал на главата, за да не стряска хората :D

не е кифла а травестит

Почерпеният Мариян прегръща чудовището от Лох Нес.Снимка за спомен!

Хармонична двойка.

флуидите просто няма как да прехвърчат

Мале , страх да те хване като ги гледаш тези двамата .

Лелеее, ама тази фльорца не е ли вече много стара чанта?

Мариан може да бъде татко на Снежа (поне така изглежда)! По са си лика прилика с Арнаутката, макар че тя е по-грозната половина в двойката. А това не е добре за нейното просъществуване!

отвратителна гювентия

28.09.2012/Интервю c Даниела Арнаут Влюбена ли си? Каква е връзката между любовта и красотата? Даниела Арнаут: Влюбена съм, разбира се! Връзката между красотата и любовта, хмм както казва Шрек не е важно да си красив, важното е да намериш същия изрод като себе си! Е, намерила го е...

Кой лош човек е причинил всичко това на това "нещо" отляво? Има вид като след челна среща с парен локомотив.

Тоя пък какво го превъзнасят, Вълев де. Прилича на долнопробен порно актьор. Май с друго не е известен.

я, пълнолетен бардак...

Даниела Арнаут не е ли онази особа, с която Бербатов кръшкаше преди няколко години? Като я гледам разбирам защо Бербатов скъса с ергенството и се барикадира :DDD

леле ужас! Това женище е страшно!...

ffrape

ААААААААХАХАХАХАХХААХХА:) Не се сдържах просто, не искам да злобея, всеки има кофти моменти, нейните просто повече критици могат да ги видят :))) Кой не е изглеждал така поне на едно парти, да бъдем честни. Обаче!!!! Въпреки тва не мога да спра да се смея :) Какво по дяволите е друсала, какво си е била в лицето?? Та тя е хубава жена.

Мъжки флирта си е била в лицето,за това и е размазано около устището. Какво очакваш от купон в публичен дом?

Това на снимката май е... травестит? Да, определено!

Вземи единия, та удари другия. Вълев като актьор може и да няма грешка, но с тази брада и занемарен вид мяза на някой алкохолизиран бездомник. Съществото от дясно на него няма какво да се коментира. Речникът ми ще е прекалено беден, за да опише това "великолепие". :D:D:D

Г-жа Арнаут има визия на амортизирана, пенсионирана порно звезда, която сега може да се снима във филми на ужасите без да бъде гримирана.

Какво точно прегръща Вълев?

Какъв е тоя травестит?

С тези подути бърни съществото до Вълев сигурно отпушва и мивки.Пълно изсмукване на канала!

Абе как е възможно някой да има толкова малко акъл, че да вземе да направи със лицето си такова ужасно нещо? А иначе тоя Вълев или е много пиян, или е много смел мъж, за да прегърне тая!

Флиртуващия с вълци ; )

ХАХАХА

Тоя изглежда все едно е объркал вратата. Не се вписва по нищо, освен може би по консумация на алкохол.

Мис Вампир! :)

Кой хирург се е учил на тая?

баси и вълкодава е тая...

Ей, кат видя накоя шушумига да се мъчи да го играе мутра... Аз, който познавам Карамански от 15 годишен. Ама тая като за него е добре.

горкото момче....с тревожно силни говорни дефекти и напълно неподготвен за славата както е видно....много тъжно, изглеждаше читав мъж, но не му понесе известността, а пък не е малък вече...

време е този набеден за звезда артист да се изкъпе, да се избръсне и да намали алкохола и другите вещества.

Искам да помоля всички, участващи в дискусията, да спрат да обиждат крикодилите, оприличавайки ги на Тоца-конкурса и това нещо на снимката! Да защитим крокодилите!

УАААОУАУАА!!!!!!!! За пръв път виждам в публичното пространство жена(която трябва да мине за красива) по-ужасна от пернишкия крокодил Тоца-конкурса.Невероятно,но факт!

Толкова много вярно сте го написал.Жалка и пренапъната картинка са и двамата.

Вярно, че прилича на Тоца.

Прилича ами.Същия травестит,ама по-зле гримиран..

Тези и двамата са пияни. Немогат да си фокусират погледите.

утре ще изтрезнеят, ама тая пак ша е грозен.

Каква е тази вещица!!!Ако ми се яви през ноща ще трябва куршум да ми леят!!!! Устата и от ритници ли е деформирана или е прекалила със силикона в устните и сега все едно си е качила половия орган на лицето

Явно наистина е вещица, на една от снимките е изобразила с дясната си ръка символа на дявола.

Тези двамата са страшни смешници,този Мариан е толкова жалък с опитите си да изглежда лошо момче, та той един дребен малък човек.Опомни се човече вече и в сериала играеш ужасно много пренатягаш.

Тоя го гледах някъде, че се правеше на некъф лош бос... Направо се скъсах да се смея, с тоя говорен дефект е толкова смешен. Не знам как режисьорите го намират за подходящ... А тоя джвер до него, не знам пък как върви за миникенка... По-мяза на клоун, ама от грозните...

УжасТ! Този явно много го е закъсал.

много ли си го закъсал или пиеш колкото отбор смоци? Внимавай като изтрезняваш да няма: Мъж се събужда, поглежда до себе си и извиква: - А-а-а-а! Крокодил! Жената до него: - Ама снощи бях "миличко"... - А-а-а-а! И говори!

Бих казал: А-у-у-у, и танцува!

Мариане, не те харесвам вече. Все повече не те харесвам. Какъв е тоя кукумицин на снимката??? Изглежда отвратително тази жена, направо гадост.

Спомням си Даниела от началото на новата "Ялта", където танцуваше. Изглеждаше страхотно. Не знам какво се случи с нея- пластики ли, наркотици ли, но в момента е ужасна.

Тая мома зорлем ли се е направила толкова ужасна. То ако я срещне човек по тъмно току виж си помислил, че участва в "Здрач"

Мара Отварачката има същите вендузи,т.е.джуки.Горгона!