Матю Бродерик разкри рецептата за дълъг брак

Актьорът и съпругата му Сара Джесика Паркър се женени от 23 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Матю Бодерик, сигурно боде редовно.

Малии, тая става все по страшна! Ама родена с късмет и то в US...

Честито,на Сара и Матю, но имат още хляб да ядат.Аз и скъпата ми половинка догодина удряме 30 години любов и 28 години брак.

Семейство са-факт. Но дали са щастливи , или си лазят по нервите? "Все още го харесвам много" Все още-превод: трудно го понася, потвърдено от: "Сигурна съм, че го дразня и той ме дразни". Поне могат да си позволят да не са често заедно.

Че за кво да се жениш за некоя ако нема да ти лази по нервите?

По добре свинско сам. Отколкото агнешко с приятели.

Защо казвате на сара че е грозна? Вижте какви кристалносини очи има жената!

Задълбаваш в детайлите и изпускаш цялата картинка.

Еми аз пък си спя с който си искам. Мъжленцето ми хич не му се кефя нито ме възбужда след 3тия месец брак. Но много се кефи като му е влажно след като съм правила пакости с друг. Това е тайната на щастливия брак. Изневерявайте на мъжете си както го правите дами! Само като имат рога толкова големи че да не могат да влизат нормално през входнвтв вратв са истински щастливи! Моя даже тайничко знае че му изневерявам и мисълта му харесва!!! Много съм щастлива с него!

Право в 10-ката мила!

2те курви на форума се изказаха

направи му подарък с някое сифлисче и ще те заобича още повече :)

следвайте съветите на моналиса, мили дами, и после се чудете защо мъжете не искат да се женят. Ей го, ако мъжа на моналиса не бе направил тази грешка досега да си е бил камшика, но нека си научи урока :) А, да не забравя "къде отидоха свестните мъже"

само да попитам. А имате ли нещо против докато вие изневерявате на вас да ви изневеряват?

Мозъците им са едноклетъчни и не разбират къде е проблема, ако им изневеряват. Само едно не е ясно - как шаврантията е толкова фригидна, че не може да се възбуди от мъжа си, а обикаля като развързана кучка? Ей това е световната загадка

Сигурни ли сте, че Naked Angels е театрална компания? Че името ми звучи по-скоро на бардак :)

Рецептата е лесна. Следвайте следното основно правило: Винаги отговаряйте с "да, скъпа"

Аз таз рецепта я знам отдавна - дълъг и дебел "въртокъщник".

Ама ти нали не можеше да е.еш бабата? Жива сме я ожалили...

да не налетиш на ковра...

Мъж - залюхан чехлЮ и грозно-страховита жена, която никой друг не би погледнал - ето я рецептата на Матю Бродерик. Имам и един колега в същото положение ... той е женен само от 15 години, но съм убеден, че с жена му само смъртта може да ги раздели ... поради гореописаните причини.

А ти за какво си женен? Манекенка с космическо IQ? И колко години изкарахте? Как може да се слагат така етикети. ти на тези можеш да им дишаш само праха. Може да се изпише много за безпричинната злоба, но всичко е побрано в древната фраза: "Гроздето е кисело - рекла Лисицата"-

Въх, винаги ще се намери някой да излиже подметките на звездите. Споко, точка няма да ти пишат... Кое не е вярно - че Матю има вид на мухльо, или че Сара е грозновата? Ами 100% истина си е, прав си е човекът. Да - добри актьори са, да - успели са ... Да са живи и здрави още 2*23 години. Но това няма връзка с по-горното.

Добромирчо не е женен, късно му е вече

Какви омъжени грозотии какъв хубав секс правят идея си нямаш

Матю нищо не е разкрил, но аз да ви кажа. Имам вече 36 год. семеен живот, 2 деца, 1 внучка .... засега. Най-важното е търпение, компромиси, съпричастност, споделяне, уважение, празнуване на всички празници заедно, най-малко веднъж месечно на излет, всяка година на почивка на различна дестинация.

а ако не можеш да сменяш дестинацията всяка година какво правим? Да не би връзката да се разваля изведнъж?

Тогава пък ще има излет по- често и ще се компенсират нещата. Компромисите са за това.

компромисите вървят стига отсреща да има разбиране, че може тази година да не се ходи на ново място. Проблемът е тогава като няма разбиране, а усещане че "заслужава ново място всяка година, защото....вагина". Има и такива случаи

Пара има любов има. Тука и бизнес има.

Тайната е ясна-грозна жена. Ще си бъде само твоя. Завинагим дори и след смъртта

Жениш се за грозотия като тази . Никой друг не иска да я чука и си е вечно твоя. Това е тайната на дългия брак при тези.

Това може да го каже само тежък комплексар. Предполагам обявяваш някого за грозен от висотата на собственото си физическо съвършенство. Що не пунесш една снимка да те видим красавецо? Сигурен съм, че такива като Сара Паркър ще си изпочупягт краката да ти се предлагат за цял живот. Ха-ха.

баш. Много хора имат погрешна представа за себе си, а повечето от нас сме просто "not great, not terrible" или "средна работа" и това е напълно ОК.

Не знам доколко точно те са хората с рецептата за дълъг брак! Само преди няколко години бяха в дълбока семейна криза и щяха да се развеждат! Все пак добре е, че успяха да я надживеят и за условията на Холивуд си е истински успех!

То хубаво да имаш мангизи, любов има. Нямаш ли, има развод. Я си живей живота сам, всички жени са мои.

Не всички. Иначе оставаш без топки. Гледай да се пробваш на мойта.... Застраховай си първо животеца жалък.

Тя "твойта" , ако рече да му пусне , или на който и да е - си оставаш само бабаитлъка и с малките топки !!

Всеки муж от мой племе говори така , но на практика картината е доста по- различен - Гени си правят какво иска , а муж се налива с раккия и се ежи пред приятели !!!

Те точно на ей такива като теб им изхвърлят първи боклуците от 6-тия етаж !!!