Красивите мъже печелят много повече от красивите жени

Привлекателните мъже печелят до 22 процента повече от незабележимите си колеги, но при жените няма такова предимство.

Обратно в новината

Коментари - Красивите мъже печелят много повече от красивите жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

123 добре се е изказал

Българите са със сигурност едни от най-непривлекателните, нелицеприятни, с най-неподържан и неугледен външен вид мъже в Европа, а и в света изобщо. Можеш цяла вечер да се разхождаш из центъра на София и няма да срещнеш повече от 1 максимум 2 привлекатлни мъже и в 99% от случаите те са на левия бряг (въпреки това много се радвам, че ги има поне тях). Средностатистическият българин е грозен, неподържан, вмирисан, занемарен, брадясал, обрасъл, мазен, пъпчасал, космат, зъбат, тлъст, мърляв, отпуснат, шкембелия и с лошо телосложение, облича се грозно и безвкусно, нечистоплътен е и не спазва елементарна хигиена. Но най-лошата характеристика на типичния български мъж е това, че е пълен простак, циничен е, ръси постоянно дебелашки шеги и му липсва всякакво възпитание и галантност. Затова пък демонстрира някакво огромно самочувствие, което е просто гротескно на мухлясалата му външност и на просташкия му, бай-ганьовски манталитет.

Напълно съм съгласен с теб. Но забелязвам тенденция, че младите мъже започват да се интересуват от това как изглеждат, как се обличат, каква козметика например използват, и друго процедури например. Дано все пак ентусиазмът им не се изпари като минат към 30-те и нагоре :) Един човек винаги може да бъде привлекателен ако полага грижи за външния си вид. И мисля, че българинът трябва да излезе от образа на "БЪЛГАР БЪЛГАР" най-накрая.

Хубаво сте го казали и дано нещата наистана да станат такива, каквито ги описвате. Всъщност това, което най-много ме дразни в типичния българския мъж е не външния му вид (в крайна сметка не това е най-важното), а това че яко простее, вулгарен е и е " селянин" с турбо самочувствие и се мисли за "черешката на сладоледа". Външността на човека подлежи на корекция, но който си е прост и примитивен по природа, това не се оправя. Ето за това ги съжалявам болшинството български мъже.

На красивите жени заплатите не им се облагат с ДОО, ДОД, здравни и т.н. If you know what I mean ;)

Това от името на незабележимите или на грозните мъже (или жени) го казваш?

Супер казано.Браво.

Аман от мъжемразки :D Това, че ти не си достатъчно красива, за да привлечеш един хубав мъж, не е ничия вина, мила. А бг жените по простотия и елементарност не падате по-долу. Една разходка в центъра, или студентски град, сред младите, ти е достатъчна, за да разбереш що за к*рвенско поколение расте. Проста, но с претенции - типичнаta бг "дама". По подобие на теб ;) Хайде праскайте минусите, щото аз знам, че само жалки самотни озлобени тетки четат тия форуми.

Умните и красиви мъже не обявяват това по форумите, защото няма и нужда. Обратното обаче е често явление и в твоя случай важи с пълна сила:)

Logical fallacy ли съзирам, скъпа (ако въобще знаеш какво означава това)? Кое по-точно умните мъже не обявяват, и къде? Жените са станали откровено противни днешно време, с техните вечни претенции, за това как мъжа трябва да се държи, или да изглежда, или да мисли, без преди това да погледнат себе си сутрин рано пред огледалото и да осъзнаят на каква карикатура приличат. Ако си грозна, или поне малко непривлекателна, как очакваш да привлечеш един красив мъж? Те и хубавите мъже си знаят цената (много популярна фраза сред жените, ЩО ЛИ). Хайде бягай да нахраниш котките си, и сядай пред телевизора да гледаш...там какъвто и турски сериал да следиш.

А ти от кои си тогава?

Като знаеш, че само жалки, грозни и самотни четаттези форуми, обясни що се напъваш тогава.

Е , това му се е привидяло на австралийския професор. Мислех си , че поне там оценяват хората по знания, възможности и работа. Но пък и България не е Австралия, така че как стават нещата тук - никой не знае.

Моля ви,обяснете ми,защо в последно време,като видя някой хубав мъж,се оказва обратен?Къде са истинските мъже?А за телевизия ,филмова индустрия да не говорим.Възхитиш се от някой и хоп-обратееен.

И не само е обратен, ами и глуповат! Може би тези мъже са успявали лесно и навсякъде ( с жените), затова им е омръзнало и са решили да се пробват и при мъжете! (това за обратността). А глупостта ГОСПОД им я дал, за да не вкарват в терзания умните жени! Всяка умница, като се сблъска с ГЛУПЕНДЕР, бяга разочарована, защото красотата е до време, а глупостта за цял живот!

Знам, кофти е да не те харесват и да няма кой да те на*бе! Започваш да се депресираш и да обвиняваш, че не те разбират и всички около теб са много прости, а ти си толкова различна и никой не е на нивото ти... Знам! Но истината е, че просто не си привлекателна! Вземи си куче!

Ти истинските мъже според външния вид ли ги съдиш? А ти колко си "истинска" жена? Ще сполучиш, да знаеш. А може би просто на хубавите мъже им е писнало от *венските ви номера, и са намерили компанията на други мъже за по-приятна ;-) Не е далеч времето когато на всички мъжете ще им прелее чашата и ще решат, че вече работа с жените нямат, хаха!

За какво спорите всъщност?! какво се опитвате да кажете и да докажете?!

Леле, то по красота ли ставало?!?!?!? Ебаси колко съм красив!!!

Защото красивите мъже са винаги обратни. Тогава е много лесно да получат работа.

Нали, и всички красиви жени са проститутки? Колко било лесно да се генерализира! Искам да го правя по-често :) Яд ви е вас грозноватите женички, че едно хубаво мъжленце не може да си хванете ;) И ги заклеймихте всички като гейове. Елементарни същества.

Cърмичке, ще те изпапкам, сладурано!

АМИ НЕКА СИ ИМАТ ТЪПИ КРАСАВЦИ...

Истина е! Освен това по-лесно си намират работа: наскоро ми разказаха за един кандидат, който бил посрещнат от жена-мениджър с думите: 'В действителност си дори по-красив, отколкото на снимката.' След 40 минути получил работата. Други негови не- толкова красиви приятели също кандидатствали: след 3 седмици им се обадили, че не са одобрени.

Ако е кандидатствал за работа в сриптийз бар, нищо чудно!

Е, че реакцията на мъж мениджър нямаше да бъде същата спрямо привлекателна кандидатка за поста ;-) Защо съдите жените мениджъри, че се захласват по красиви мъже, като мъжете мениджъри го правят от как свят светува, ха!

Ми те са много малко красивите мъже.Пък красиви жени - бол.

Подкрепям! Особено пък в бг, тук красиви мъже няма или са не повече от 0.0001 процент от всичките...

Не съм съгласен. В БГ е друг проблемът - мъжете не са свикнали да обръщат внимание на външния си вид - спорт, хранене, козметика, прическа, облекло. Според мен в България има много красиви мъже, но се занемаряват с годините, което е жалко. Нашия "мачо" мисли, че покупката на хубава нова дреха, посещението на фитнес, или една хубава маска на косата, е нещо гей. Такъв е манталитета на мъжете тук. МЪЖЕ, грижете се за външни си вид, ние ви харесваме, като полагате грижи за себе си!!!

явно не довиждаш.познавам момче не 2ш-красиво като картинка-руса коса,сини очи,а в сущото време невероятно умен и амбициозен.работи за голяма компания в бг и вече два пути за четири години го повишават.оглеждаи се-можеш да го срещнеш в метрото за младост. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Истински красивите хора по принцип са голяма рядкост и те винаги са добри и извисени, умни, красота и тъпота са несъвместими понятия, или красотата не е истинска красота, или глупостта е само привидна