Мелания копае на високи токове и с пола за 4000 долара

Тя посрещна съпругата на кенийския президент Маргарет Кениата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обикновена кифла според мен може и да духа само по токчета и без пола

Какъв е този идиот XXL - вземете го изтрийте, да не разваля настроението на всички.

всичко е точно

Знаят ли ваште,че одиш без гаще. Баба ми копае с пола за 5000$.

htТакива писания са само за пълни идиоти, защото там дето е ''забила'' лопатата преди това с ножче са надробили пръстта за да не и попречи някоя бучица:)))) Какво ни вълнуват ония дето нямат нищо общо с нас освен да им копираме глупостите...

А така, браво, яко женище е тая Мелания. Я как е грабнала лопатата, може и по нечия тиква да я завърти, ако я ядосат. Оставям настрана въпроса, че полата й прилича на парцалка втора употреба, но това не й е за първи път - преди време се беше изтипосала с една рокля тип покривка за маса, като краварка. Оставям настрана и въпроса, че е супер арогантно и просташко да съсипеш обувки за хиляди долари само за едната поза пред камерите, когато милиони хора по света нямат какво да ядат. Но, както е писал някой по-долу, важно е да се позира.

важно е да се позира. Нашите галфони го правят та Мелания ли няма.

СAMO,.. да подсетя,... PедакторкаTA, написала статията,.. "Нели Делчева": Уважаема Нели,...Мелания е омъжена, за милиардер и президент на САЩ , Tя Mоже, да си позволи обувки от 4000 долара, HO,... Bероятно,... Tи,... HE.!!?? Сигурно Tвоят съпруг, E... на помощи, Hо,.. е Bъзможно, да ти "Kупи само лопатата" !??;)) Мечтата Tи ,...за такива обувки,... е изпълнена с Oгромно Kоличество 3авист, за Tова,.... си написала Tакава 3лобна Cтатия!! ;))))xaxaxa..

Представям си как щяха импийчват Дончо....ако беше помолил кениеца да засади дърво.

Тя, ако и впрегнат рало и ще оре, каквато е кобила.

искате съпругата на американския президент да е с ватенка и гумени галоши ли? Стига комунистически простотии. Мелания може и има право да си позволи всякакви тоалети и обувки. Дори при нея прозира скромност, сравнена, да речем, с лигавите ни миски, разни фолк уж певици, или просто натрапените всеки ден по жълтите медии кухи лейки.

явно не си. дънки и ботушки плюс риза биха й стояли добре. да не си въобразяваш впрочем, че в САЩ не носят ватенки и гумени ботуши? Галоши не се носят вече никъде - стига глупости, тия времена са отминали отдавна.

Ади бе!

кичозно е да копаеш с такъв тоалет и обувки, лично мнение. целта е била да я снимат, а не да свърши работа. толкова. най-обикновена фукня.

Структура на тялото - пуйка. Е , не е прасе или руска тьотка, но не е мацка, да ти е кеф да я гледаш и да я искаш за налсада. От кръста нагоре съразмерна от кръста надолу набити бедра и крака. Лицето ѝ е с правилни черти , но излъчването липсва. А за любопитните що е то съразмерно и най--вече женствено излъчване да щракат в нета : Моника Белучи, Таня Савич, Ализе Рио, а и всяко 3то момиче в Италия, България, Румъния итн. Тия в САЩ все повече си подменят естетическия критерии с грубовати модели. Явно предлагането определя модела

Моника Белучи съразмерно!? Пищна по кравешки може би... Освен това си личи че и ти си като един класик от българската литература дето що свят е изръшкал... Туй Браила туй Турну Магуреле... Хайде нейсе, стискай мускаля и си харесвах всяка 3-та

Е, Мишел Обама също имаше толкова скъпи дрехи, само че не правеше впечатление на скъпо облечена.

Тя не правеше впечатление на скъпо, а на елегантно облечена. Има разлика в класата все пак.

Тя не правеше впечатление въобще, а лешовете-лизачи не коментираха несъответствието дихиди-аксесоари. А и наистина има разлика в класата все пак

Нели, уж си селянче, а не знаеш с какви инструменти се копае (на какви да свириш знаеш). Снимките показват най-вероятно загробването на малкия Тръмп!!!

Сега ако копаеше Медведев в рокля за 4000 рубли,комунягите щяха да получат оргазъм хахяххахахх

Еврейка с лопата!!! До къде докараха хубавото момиче британците...

Тази пола не бих я облякла даже да ми дават 4000 долара. Въпрос на вкус разбира се.

Да, какъвто очевидно ти нямаш. Друго е да си ходиш с анцуг.

Сериозно ли тази шарения Ви харесва? Не мога да разбера защо някоя дреха е страхотна само защото някоя си персона я била облякла и всички трябва да "блеят" в хор колко е страхотна. А само за сведение : с анцунг съм само във фитнеса.

С галоши ли да е? Чудесна жена. Жена, с главно Ж.

Колко ли ще иска да дойде да ми покопае малко в градината? Ама малко се притеснявам, че после няма да иска да ходи при Тъпчо.... То е ясно, че е за пари с него, ама все пак и секс си трябва от време на време....

А гащите, гащите колко струват?

правилният глагол е "копае".

в минало време е

Тези, които поправят всяка грешка в правописа, са същите, тези, които преди секс си сгъват дрехите .. ;)

грешиш, правят се недопустими грешки, една трета от коментиращите са хора, случайно докопали се до комп., абсолютни неграмотници...., маргинали...

хумор и ирония:)

до таня

Ми от ескортка много акъл не може да се очаква! Ковра в скъпи парцали.

Ето такъв майтап се получава,когато на Първата кифла и дадеш лопата в ръцете.

убавото си е убаво, и да копа и да не копа......и Мара Малеева едно време беше такава....

Майка ми копа на село 1 декар място. Това не е копане.

КОПА??? КОПАЕ бре, ДИР-ници!!! Селските ви редактори да се научат как се спряга глаголът "копая"!! Глагол "копам" не съществува в книжовния български език!

ударението е на "а" и глаголът е в мин. св. време.

ударението е на "а" и глаголът е в мин. св. време.

Използвано е минало свършено време на глагола копая. Спрежението е следното: единствено число множествено число 1 лице копах копахме 2 лице копа копахте 3 лице копа копаха Хубав ден и успех с времената в българския език. Има 9 времена, които все още имате време да усвоите.

ще трябва да внимават с тези кенийци, да не вземат да останат за президент и на Сащ ..

защо ли планира самостоятелна обиколка из африка,толкова ли е зле тръмп

Да, многооо зле !

Страхотно! Поздравления за мелани. Изпрати ми работното си облекло а аз ще посадя цяла горичка.

Имам едни картофи за копане...

Имам едни краставички за обиране ...

Толкова хубава и секси е Мелания, че не вярвам да има мъж, който да не я харесва и пожелава. За нея е в сила максимата ''Човекът прави дрехата''. Защото обикновено е обратното.

Даже много става, ама ако може с чувал на главата, че много лошо гледа.

Не е ли баба по българските стандарти?

изкифле яко,не можа ли да попита как се сади дръвче