Мила Роберт показа видео с юмручно право от сотаджия в ранни зори

Кадрите показват насилие срещу актьора Кристиян Негалов, певицата твърди, че също е получила удар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милите толкова кротки без причина ги бият.Да пуснат видео когато СОТ ги е молил да напуснат а те съвсем леко са се правили на ербапи.Как пък все полицаи и охранители бият е така за нищо.Само да ти направят забележка и всички се правят кой съм аз.Аз бях кротък като овчица ама те ме биха.

т.н. софиянци: Когато само с един глас повече в Народното Събрание във В.Търново избират София за столица, тогава тя е с едва 13 хил. население и е на 11-то място по численост в Царство България, след Пловдив, Варна, В.Търново, Русе, Плевен, Бургас и т.н., дори съседния Перник е с повече жители. По него време София е едно голямо село с махали, потънали в кал и шопска простотия. Едно от граничните села, сега квартал Подуяне, носи името си точно от дълбоката кал. Шопите си казвали, ами, там калта ми е до под уя... И сега, когато освен центъра, София е с огромни панелни гета, за каква аристокрация и възвишен дух става дума??? Окаяна столица, хаос, мръсотия, дори т.н. луксозни квартали Драгалевци, Симеоново, Владая, Княжество... са все още на септични ями и при пороен дъжд лайната си текат по изровените улици... Айде да спрем с нелепите претенции... Та села като Арбанаси, Боженци, Широка лъка, Жеравна и други са в пъти по-привлекателни за живеене, отколкото смрадливите джунгли на Люлин или Младост-10...

Комуникира..., агресира,.., кул,. .Абе, тази пияно кирка що за тъпотии ръси?.., Точно такива "мирни" компании от дрогери и алкохолици създават проблеми,

Както като бях студент. Работех като сервитьор в денонощна пицария. Дойде компания пияни възрастни мъже, ядоха пиха и след известно време при поредната поръчка от тяхната маса единия ме хвана за пакета. Без причина му размазах лицето с металната табла. Година по-късно мой състудент в дискотеката ме прегърна отзад и почна да ме целува по врата. Счупих му бирена бутилка в главата, пак без причина. Та така ги бият без причина обратните. Заради тях самите развих остра непоносимост към тях, а преди това дори ги защитавах.

Пицария с пиене? СОТ-аджии в ролята на полицаи? Всяко население си заслужава депутатите гласуващи законите.

Когато си по-близо до маймуната, отколкото до човека и нямаш набор от средства за комуникация и разрешаване на конфликт с акъла си, опираш до примитивизма и раздаването на шамари и юмруци. Понеже в България да си “мъж” означава явно да се държиш като прост задник, а добрите примери са малко или почти го няма. Прочетох и коментара на момичето в профила ѝ което разказва за таксиметров шофьор, който я е бил и душил пътувайки за погребението на близък. Това е болно общество.

А таксиметровия шофьор какво вика по въпроса, че така някак едностранно седи? (По грешка го сложих под долния пост, извинявам се!)

Пример за прост, комплексиран селянин. Дошъл в София и разправя на местен, без онзи да обели дума за това, как бил мразел да му кажат, че като дошъл в София взимал работните места на местните. Не само че това е очевидната истина, но този вместо да е благодарен, че местните са го приели, ги нравоучава , с цялата си простащина.

А таксиметровия шофьор какво вика по въпроса, че така някак едностранно седи?

Хахаха, имах аналогичен случай подобен на теб: Значи трябваше да остана от петък за понеделник с камиона ми в Далас, защото склада който трябваше да приеме товара не работеше в петък. Паркирах на бензиностанция за камиони, изкъпах се и си купих голяма пица и кашонче от 8 студени бирички. Предвкусвайки удоволствието бързам към камиона. Изведнъж пред мен изкача бял прошляк и ми иска парче пица. Казвам му да ходи да работи, ако му се яде пица. Този боклук обаче ми казва с откровение: - Аз съм роден в САЩ и ти си ми длъжен. Едвам се сдържах да не го наритам както държа птицата в една ръка и биричките в друга. Защото щяха да ме арестуват за криминален побой. Теглих му една на английски с Балкански смисъл ...гледайки го "лошо" отивайки към него. Сигурно още ме помни?

Тая е толкова от София, колкото аз от Луната. Кой знае от къде е дошла в София. Иначе всички плюещи София, селяни, после идват в София на работа. Но са толкова комплексирани, че ведвага се напъват да се покажат как са най-великия от село. Така показва пълния капацитет на простащината си. И а гледай да засегнеш темата, че не е от София. Тогава простащината избива.

" И а гледай да засегнеш темата, че не е от София.Тогава простащината избива. " Ти също не си от София .

Коментарите са се обърнали на София срещу провинцията... Пичове, дали си прост не зависи от това, къде си роден. А тука има достатъчно прости парчета и от провинцията и от София... И едните и другите сте еднакво жалки.

Не е така. Простите от София са реално дошли от провинцията. Пълни с комплекси, че са селяни.

Ами явно в София се раждат само умни и красиви! Не може да си прост и да си от София просто! Ама то пък и в София толкова има Софиянци, така че може. Всичките ако им проследиш родословното дърво и виждаш от кои села са, ама сега са голямата работа из провинцията!

София за момента е претъпкана с провинциалисти. Понеже работя с хора, прави ми впечатление, че вече едва ли не се радвам, когато случайно срещна софиянец. Масово се е претъпкало с меко говорещи маймуни и с дебили от дивия северозапад. Еднакво прости са.

Мила, ху дъ фак ис мила?

Не знам, аз от статията разбрах, че някакъв софиянец, мислейки се за вървежен се е заял с местна компания. После му се разминало, но повикали СОТ и там лично сервитьорката посочила кой създава проблеми и те го подкарали по надлежен ред. Една жена с голямо самочувствие се опитала да го защити и получила юмрук в сърцето и в рамото? Аз за пръв път чувам да биеш жени по сърцето и рамото, но карай! И накрая без да съм от Варна или София мога да заявя, че ако се правиш на много умен на чужди хора в техния град боят е най-малкото, което може да отнесеш!

Само в проста ти ти глава надлежния ред е бой... Иначе простите софиянци виреят заради такива прости провинциалисти като тебе. Подхранвате се един други, когато единственото ви качество е къде сте родени.

Леле, че си прост! Като че ли няма новини за подобни сбивания из София! До онзи ден разправяха как по улиците нападали хора наред и се опитвали да ги убият, защото носели шал, шапка или тениска на друг отбор! Да не говорим за децата, дето се снимали как ритат жени и други деца в гръб за удоволствие и слава. За дискотеките ви няма да говорим изобщо! Ти като видиш пиян и агресивен човек, който само се чуди с кого да се заяде и само с думи ще го усмириш! Само бой ще оправи тази свободия, без значение в кой град си! Като не можеш да носиш, ами не пий бе!

Ма не го е била местната комапния а тия , които трябва да съблюдават за реда бе каун ..не схващаш ли разликата ?!

Кире! Чети бе, пъпеш! Писал съм, че СОТ-а са го подкарали по надлежния ред, защото му се е разминало от местните.

Четох те бе шматарок , нали за това ти коментирам тъпотиите , Няма такъв "надлежен ред " при сота , дори полицията няма право да те бие ей така , Но в ТИМаджийския град правилата са други.

Добре, за теб пояснявам с пример. Идвам аз в София и отивам на дискотека. Пийвам 2-3 и ставам много умен и смел и започвам да обяснявам как ако напълниш кухата глава на някой софиянец с морска вода, морското равнище ще спадне с един метър. Или пък, че софиянците може да се самоубиват всякак, само да не се хвърлят от високо на глава, че ако се спука, вакуумът, който ще се отключи може да образува черна дупка и да унищожи планетата (това са примери, нищо лично срещу софиянци). Та случа на свестни хора и не ме вкарат в Пирогов. Идва сота и сервитьорката им обяснява колко съм общителен и те идват да ми кажат нещо. Какви са те, че да ми казват нещо бе? Те дори полицаи не са! А те знаят ли кой съм аз? Коя е майка ми, кой е баща ми, кои са леля ми, чичо ми, свако ми, стринка ми, шуранайка ми и лелинчо? И после няма да викам: "Снимай! Снимай!" ли?

Кво ми поясняваш бе дебил комплексиран . В София , в Пловдив , в Сусорлево сота няма правомощия да те бие а и не им е това работата , вдяваш ли сега дебил ? Има ЗАКОН ЗА ЧАСТНАТА ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ , само , че явно не важи в частната губерния на ТИМ . На всикчото отгоре ..от къде реши, че другата компанията е била местна бе Нострадамус ?

Сега, поех си дълбоко въздух, за да не започвам да те обиждам и аз. Всеки човек си има граници и дори да е сотаджия, или общ работник, ако преминеш дадена граница ще те опуха. Стига да може де! Значи едната компания виновни за конфликта са си заминали, останали само виновния персонал и виновните сотаджии, а невинния ял бой. Браво!

Толкова ли не ти увира чутурата , че не става въпорс за виновна или невинна компания , става въпорс за СОТАДЖИЙТЕ бре , Скарали се пияндетата , задължително щото едните са от София другите от Варна ( нищо , че е разгара на сезона , нема начин да не са от Аспарухово ,нали ?) разотишли се , и се появяват доблестните сотаджии в роялта на охранители от 90те да наложат юмручно право, Са разбираш ли защо ти казвам , че си прост и комплексиран !

Е, не! То не си прост, направо си вдлъбнат! Толкова подробно се опитах да ти обясня, че и сота са хора и ако им лазиш по нервите, няма значение откъде си, ще те пребият, ти продължавай да ми обясняваш как защото е сот, не можел да те бие. И откъде изобщо реши, че едните били от Аспарухово, другите от София. Като отидеш в дискотека, пука ти откъде са другите. Освен ако не е някой комплексар като теб.

Ако на мен не ми издъжат нервите е едно , на охранител или полицай нещо различно ..ма как да ти го обясним, Ти не разбра ли , че те иронизирам за Апарухово ... то как ли да разбреш

Много модерно стана. Аз ще правя какво си искам, а ако някой реши да ме спре ще го оплюя в социалните мрежи. Групичка подпианали софийски гъзарета не са получили вниманието с което са свикнали по софийските заведения, и хайде да да ревем. Гледахте ли интервюто с Мила по телевизията. Когато охранителя хванал малко по-твърдо пияният и приятел той вместо да крещи за помощ, или да се моли да го пуснат започва да крещи " снимай снимай". Според мен това е реакция на човек който нарочно се държи провокативно, и чиято цел е случката да се снима, и да стане скандал. Това не е реакция на уплашен за целостта си човек.

Тъпотията ти е генетина, от родителите, нали? Защото е възможно и да си първо поколение тъпак.

Това е целта - разделяй и владей .Простотия.

И аз в София псувам селяните от Варна и Северозападно тъпите

Киртак, нали се сещаш, че Варна е град доста преди дядовците ти да решат на междуселския събор да направят от 10 села - София? Айде не се излагай, че ако се качиш на тавана може да намериш на някой роднина цървулите. Иначе селяните са хубави хора, виж селяндурите, към които ти явно имаш касателство, са друго нещо.

Пристанище на Шумен

Мдаа саморазправата все още ни се струва в реда на нещата... Прост народ сме си.

за съжаление често се вижда охранителите да бият някой. идват по няколко човека и не питат а шамарят. грозна гледка за всички и доста срамно, но те не го осъзнават. предполага се че трябва да пазят хората все пак.

PEYTSCH

А ние, повечето, по това време на денонощието си спяхме...Колко прозаично,а ? И никой не агресираше и не ни млатеше. Колко сме загубени. И без смартфони, снимки и видео...Ужас.

ОДЕРИ КОЖАТА НА СОФЯНЕЦ,СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПЕДЕРАСТИЯТА!

Хапчетата пи ли си?

Пиянска дежа вю история! Единият пияно леке се плюнчи и заканва, другият недоспал и презобал, неуспял да стане полицай! Мила родна картинка!

Софяците нищо не са усетили във Варна- те са ни любимците в щата Северозапад. Само при нас им предлагаме уникална атракция с адреналин,,Посещение на софянец в щатска дискотека след полунощ !,, Всички дискотеки във Видинско,Монтанско и Врачанско имат сключени договори с ортопедията в Пирогов, здравната каса и бърза помощ!

Абе, вас да не са ви събирали от некой обор? Мега примитиви

с регистрация: ВН, М, ВР, направо си правете и резервация на стая в Пирогов. 10 ет.-горен крайник, 11 ет.-долен крайник.

Защо се учудвате? В държава в която президента се заканва с ЮМРУК на другите власти, проблемите се решават с юмрук!!!

Тия сотаджии нямат Никви по- особени права, щяха да ги арестуват

Във Варна не обичаме тъпи шопи.

А какви обичате, гагаузи може би?

Како ни убичатиъ във Варнъ, чи ни мужах да та разбира чуек?

Ясно е, че Сичко грамотно от охранката е мобилизирано да дращи коментари. Което ми напомня онази идея всички охранители да са автоматично и първи призив в армията. Заедно с оръжието и жипките!

Някой да е виждал как се държат софиянците ,навсякъде в България? Вечно надути,вечно свръхпретенциозни, нагли, развратни и прости!Бой на умиргане и да пита за още!

Кви Софиянци бе? Всички са като теб. Мангали, турци, провициалисти. Ай бегай се скриий

Леееле колко си ТЪП!!!

Не софиянци, а тези, които се мислят за софиянци! Простотията не зависи от местоживеенето.

Тогава чичко Миличко ги АГРЕСИРА и ги СТРАХУВА ... батеее Асана и жинато гладно бее. Няма разлика между Българскията на младежите днес и цига..... пардон ромският на жителите от махалата.

Нещо "си говорел, но не бил агресивен" и "Изведнъж от другата маса скочи да се бие" нещо не ми се вързва в разказа.

И тази е социалистка като майка си, в болшевишкия смисъл на думата, демек комунистка. Щяла да пее на Бузлуджа.

Отвратително е да се посяга на жена (ако разказът е верен)!!! Но и предизвикването на обществото и държането "напреко" крие своите рискове. Прост или мъдър - народът е казал: да би мирно седЕло, не би чудо видЕло Мила ми Мила Гергова, като си чудо видЕла, що си ми глупост писалА, а се за мирно не сетилА?

Всичко е ясно ....но гледах интервюто по нова ....тая мила само се хилеше като напушена

Безрезервно повярвах на всяка дума.

2021 - представителна извадка на българското общество. Комплексиран бияч, вероятно бившо ченге изгонено заради дисциплинарни нарушения. ЛГБТ активистка, известна с това и с факта че е дъщеря на "известна" друга "дама". Актьор с външни белези на мъж (заради подобен вид и държане хората искат връщане на иначе омразната соц. казарма). Народееее!!!

И да допълня - актьорчето най-вероятно е казал някоя по-пиперлива дума на сотаджията, а тоя само това е чакал да си избие комплекса. В такива ситуации звънете на 112. Друг вариант няма. Най-малкото ще регистрират инцидента и всеки (и двете страни) могат да си търсят правата.

Че, те, точно модерните комунисти, дето се наричат неомарксисти и не знам си какви левичари са ЛГБТ. Те са пълна противоположност на българските комунисти (болшевики), но изглежда младите не знаят това, щом е приела да пее на Бузлуджа :). Или може би е нов тип комунист - откровен фен на НРБ и СССР, но и ЛГБТ в същото време.

Мила Робърт не е ЛГБТ, напротив, майка ѝ залита по болшевишката култура.

Потърси какво пише в уикипедията за нея. Секцията "ЛБГТ Активизъм" (заглавието е напълно достатъчно) ще разкрие отговора на въпроса ти.

Първо, работата на служителите на СОД (преди означаваше сигнално-охранителна дейност) е охрана на помещения чрез технически средства, а не физическа охрана. Но явно на практика не е така и играят ролята на охранители. Второ, в бар, който бил "чил" (нямам идея какво означава това) до 5 ч. сутринта, шотове, пийнали компании....накрая някой "агресирал"(???) и се появили служители на СОД. Честно не ми направи впечатление толкова текстът, колкото това "чил" и "агресирам". Във втора статия на този сайт, в рамките на 2-3 дни срещам този термин"агресирам" и се чудя що за български език е това?

Стара ви е информацията. Прочетете "Закона за частната охранителна дейност", в чл. 5 изрично пише какво и как може да се охранява. В случая за ваше улеснение цитирам извадка: ... 1. лична охрана на физически лица; 2. охрана на имуществото на физически или юридически лица; ... и ал. 2 - " При осъществяване на дейностите по ал. 1 могат да бъдат използвани физическа сила, помощни и технически средства в случаите и при условията, посочени в този закон."

ЗАКОН ЗА ЧАСТНАТА ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ Чл. 5. (1) Видовете частна охранителна дейност са: 1. лична охрана на физически лица; 2. охрана на имуществото на физически или юридически лица; 3. сигнално-охранителна дейност; .... Чл. 20. (1) За реагиране на получени в мониторинг-центъра сигнали при изпълнение на сигнално-охранителна дейност се използват охранителни патрули по чл. 15, ал. 2. (2) На изпълнителите на охранителна дейност от мобилните охранителни патрули по ал. 1 не могат да се възлагат други видове дейност по чл. 5, ал. 1, освен реагиране при получен сигнал за нарушение на охраняван обект. Чл. 59. (1) Охранителният състав на едноличния търговец или юридическото лице има право да използва физическа сила само когато това е абсолютно необходимо при задържане на лице в случаите по чл. 58, ал. 1. (2) Използването на физическа сила се съобразява с конкретната обстановка, характера на правонарушението и личността на правонарушителя. (3) Използващият физическа сила взема всички мерки за опазване на живота и здравето на лицата, срещу които е насочена. (4) Използването на физическа сила се преустановява незабавно след постигане на законната му цел. Чл. 63. (1) За всеки случай на задържане, използване на физическа сила, помощни средства или огнестрелно оръжие се изготвя писмен доклад до ръководителя на охранителната дейност. (2) Ръководителят незабавно предава екземпляр от доклада по ал. 1 в районното управление на областната дирекция на МВР по местоизвършване на охранителната дейност. При охрана на обекти на Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия екземпляр от доклада се предава и на органите на служба "Военна полиция" към министъра на отбраната. и т.н. Но думата трябва да имат и двете страни.

В държава, в която се раздава правосъдие с бой, рано или късно боят стига и до твоята врата.

МММм...... Mila Robert сигурно много добре се ИЗПРЪЦКВА след като е напълнена до-горе ОТЗАД.... ммммм

Тези "умните" и красивите, гейовете и лезбийките ще усетят сега какво ги чака след като се подлъгаха по приказките на ДБ. Сега като започнат пак да им изчезват хубавите коли, като започнат да ги обират по магистралите, като им влизат в къщите, като мутри ги бият, че са ги засекли на улицата. Да им дойде акъла!

Що не си завреш удивителните в задното отверстие

Аз ви казвам, че сте гейове вие не ми вярвате. Все за задни отверстия мислите :(

Добре дошли на мутроморието ни...

Самата мома си признава, че тяхното другарче е притеснявало момичета на съседната маса, ама иначе не бил агресивен, според нея, щото е приятелка на актуалното ку-ве. Българската простотия ходи по фейсбука. Друсани лгбт-та се правят на интересни.

Нищо не разбрах. Седяли си кротко в бара и си говорили и който минел, ги биел. Накрая се усетили да избягат с такси.

Охранителят сигурно я е чул да пее и е реагирал първосигнално.

Коя е тя.

Има ли значение ? Що не питаш кой е сотаджията ?

Щом персонала е извикал СОТ-а, ясно е каква е била работата. Писна ми да пишат за разни дегенерати - пияници, наркомани, педераси и лесбийки!

Няма смисъл да се публикува само част от историята, т.е. нейната. Кой ги знае как са се държали преди това в заведението. Нали са велики певачи. Освен това никъде не видях, някой да бие, ако тоя сотаджия наистина беше ударил един тупаник в корема на джендъра, щеше да го сгъне на 2. Той просто го гали за да стои кротко.

Скандал от един човек не става-нужни са двама. Но явно младежите са повикали,я батко, я татко, че нямат кураж. А както всички знаем - СОТ-аджиите са или бивши полицай,или мутри- което е горе-долу едно и също.

Ти си една тъпа друска и колкото и да те бият ти е малко! Искам да стисна ръката на този сотаджия!!!

Добро утро! Рано си започнал/а "работа" ! А изми ли зъбите, подми ли се- че нещо мпнамирисваш! А хапчетата - защо ги забрави?

Ей копеленце, майкати мръдна недоклатена!!!