Певицата и актриса Мила Роберт и актьорът Кристиян Негалов са били нападнати и удряни с юмруци от служител на СОТ във Варна след скандал с друга компания в бар. За неприятната случка разказа самата Мила Роберт в профила си във Фейсбук.

По думите й, около 5 часа сутринта Кристиян Негалов, който е бил подпийнал, но не и агресивен, е комуникирал с компания от непознати младежи.

"Изведнъж един от тази компания агресира, без абслютно никаква причина и започна да налита на бой на Кристиян. Сдърпаха се, но всичко мина сравнително бързо, без кой знае какви последици. Компанията от момчета си тръгна. Ние останахме в бара сами (аз, Кристиян и още един наш приятел) и тъкмо се подготвяхме да си тръгваме и ние, изчаквайки другата компания да стигне по-напред, за да няма повторен сблъсък и какво се случва...", пише Мила Роберт.

Певицата допълва, че в бара се появяват петима служители на СОТ, които след въпрос към барманката започват да бият Негалов. Мила Роберт е успяла да заснеме видеоклип с най-агресивния от групата сотаджии.

"Някак успяхме да ги спрем, трудно, но успяхме и се запътихме към такситата, когато в гръб ни спря въпросният умопомрачен сотаджия и почна отново да млати Крис на една кола. Аз се опитвах да го спра, застанах пред Крис и му казах: "Аз съм жена и мен ли би ударил?" - добре, че попитах, получавайки удар с юмрук в сърцето. Едно просто "Да" нямаше да е достатъчно. Аз отвърнах с "уау", той ме удари втори път с юмрук в рамото. Избягахме му, качихме се в такси, наблюдавайки как сотаджията се отправя заплашително към таксито", разказва певицата.

Тя е категорична, че между нейната компания и сотаджиите не е разменена дори дума.