Миленита чака бебе от Мъро от Big Brother 2

Певицата и актриса Милена Николова-Миленита е бременна от приятеля си - фризьора Мариян Захариев, известен като Мъро от Big Brother 2.

Обратно в новината

Коментари - Миленита чака бебе от Мъро от Big Brother 2 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХЪрбава руса коза,става по-скоро в лицето,а в тялото е чироз и половина,а този,не че нещо,ама е леко тип хипи,може би обаче разполага с вълшебна...пръчка,за да омагьосва така жените...

TIREX

при толкова абонати едва ли знае от кой е...нито певица нито актриса...обикновена кифла суха и вчерашна.

Явно колекционира деца от различни мъжове...

Колко ли трябва да е изпаднала една жена, за да си ляга с мъж, който се казва Мъро.

Их, как решихте всички, че е наркоман :) Хайде няма нужда всички мъже да са плешиви, с корем и чантичка през рамо, за да ви се вписват в 'стандарта'.

Ами като харесва тоя дръглив гей, си го взимай у вас.

Той нека бъде какъвто си иска! Болшинството от хората тук само споделя, че го смята за антипатичен.

С тоя ли точно се е хванала?! Е, а "красивата Елена", като го хванА, та чак си заряза мъжа, та защо го остави?! Ако беше читав нямаше да стои сам... На нищо не прилича, освен наистина на наркоман или алкохолих, пълна развалина... И айде да не си се парила вече, да нямаш две деца и брак зад гърба си, че да вземеш да се объркаш с този, ама жена с такова минало да си създаде такова бъдеще?! Наистина не я разбирам! Нито е грозна, нито ми изглежда тъпа - защо, бе мила, защоооо?!?

аз съм читав и седя сам ...ама щото се наиграх от нечитави жени :) тъй че стига си вадила генерални заключения ...не спори с мен разстройваш ме не съм правил скоро и секс :)))

Еми, извинявай тогава, не го приемай лично ;)

Защо, та защо...Писнало й е на жената да чака принца и накрая е хванала коня. Това с много чакащи жени се случва.

това е квинт есенция. есенция на есенциите. как го уцели. така трябва да започва приказката - с водещ мотив - Писнало И на принцесата да чака принца и хванала коня. да знаят децата.

абе и тва е вярно, ама защо пък й е трето дете от някакъв си кон! или просто се е случило... божА работа е всичко май... съдба-карма, както се казва, хмм

Тя е готина, е поне външно.Обаче тоя Мъро ли е къв е ебаси и наркоманското копеле .

Jeni

Миленита е всичко друго, само не и певица! Иначе, да си роди здраво бебче!

Абе и аз май повече харесвам Напалм дет.

Абе нека се вземат. Явно, приятели по чашка и по линиика, какво ли ще и излезе от корема, ама и то горкото няма да е виновно. Алкохолизирани и друсани, добри родители по американските стандарти.

Тъпата,удавена във водка рубашка се изпльока и в този форум.

Искрен въпрос : Мъро съкратено от Мърльо ли е ?

Да са живи и здрави! Няма нищо за чудене. Красивите жени обикновено раждат от грозни мъже и обратното красивите мъже имат деца от грозни жени. Трябва да има баланс в природата. От красив и грозен обикновено се ражда хубав. Гените се смесват и облагородяват :). Представете си двама грозни да имат деца ... нека има баланс. Аз лично рядко съм виждала двойки от двама красавци. Това, че един човек е хубав не означава че има добър вкус. Красотата е субективно възприятие. За вас може да е грозен, за нея да е красив. Всеки с вкуса си.

Бе да ти кажа, познавах едно семейство и двамата бяха много грозни, а децата им бяха красиви ,като картинки.

Има го и този момент. Познавам семейство от двама красиви родители, а децата не са хубави. Гените се унаследяват и през поколенията, така че няма гаранция на кого ще приличат. Или някой красив съсед или колега е свършил "тежката работа" :))). Както и да е, за всеки родител неговото дете е най най най, така че няма страшно.

Мислех я за по-умна...

Определено и аз я мислех, че има акъл в главата , ама ...

Да родиш, от алкохолизиран , беден и грозен интелектуалец - работещ като фризьор - безценно. жалко за детенцето.

Тоя боклук оплодителя, от кога минава за интелектуалец? Аз не съм забелязал никакъв интелект у него.

Този е интелектуалец, колкото аз - списващ пингвин.

Тя прилича на снежната кралица и има красиви деца! Питам се, чий го дири при тоя грозник? Или и хората на изкуството както супер богатите, вече имат изкривено мислене и ценности и възприятия за красиво и грозно? Аз, като жена, честно си казвам - изобщо не го харесвам този като визия... Единствено, бих я оправдала, ако господина има невероятна харизма, в което дълбоко се съмнявам. :) В общи линии - жалко за хубавото момиче!

Нечистоплътен фризьор.

Да ..... Хубавите ябълки , свинете ги ядат ! Стара Българска поговорка . Миленита е такава слънчева чаровница ... И талантлива . Жалко ....

мине през Вип брадър-с онова извадено око,дето го мотаят като реклама на предаването,му остава следа за цял живот

С кой акъл някой си кръщава детето Евана? "В" и "б" се бъркат лесно, ще я скъсат от бъзици като порасне .....

Този не трябва да се размножава, да си направи вазектомия

Бе ние си я знаеме, че е с проветрива главица.

хубавичка жена, мадама ама що се е фанала с тоя мърльо... никво излъчване за мъж горката

хубава и симпатична женица а тоя ненормалник верно и е ебал майката .много жалко нямам думи

Ех Миленита, колкото си красива и талантлива, толкова си и глупава! Много жалко! Поредното доказателство, че жените са фантазьорки и вярват на приказки! Давам ви точно 2 години! Питай бившите на Мъро...

Коя пък е тая Милена, че и Миленита се крЪстила даже? А па тоя Мъро баси уруфляка, накъде е тръгнАл и той - плодят се - все едни псевдо звезди - България наистина е страната на звездите , тук всеки е ВИП и брадърите даже вече само ВИП да си останат, от другото няма смисъл...

като гледам как здраво е хванала чашката на снимката,ще си паснат с онзи дрипар-алкохолик.горкото детенце...

Да са живи и здрави, но мен друго ми е интересно. Не ви ли прави впечатление, че всички участници в Биг Брадър, дори и тези, които не са "ВИП" се познават отвън? Това, ако не е нагласена пуробаджанащина - здраве му кажи, Освен това СМС-ите, които пращате нямат никакъв смисъл. Просуцентите оставят нарочно най-дразнещите за да може пращате още и още до края на предаването.

Отдавна никой не праща СМС-и, това е заблуда.

По скоро "Никобаджанащина" ;)

Горката .......

Браво на Миленита и Миро. Браво и на всички разнополови двойки, които ще си имат бебе!

това не е трудно, трудно е да го направиш ЧОВЕК! Много разнополови бройлери си имат деца и кво? Накрая на концерт на Слави! :)

Аз лично много я харесвам, но не знам защо се занимава с този мъж, много размъкнат един такъв ми се вижда, но тяхна си работа, живота си е техен. Лека бременност й желая.

Предварително се извинявам, но този индивид Мъро с вида си за мен винаги и бил пример за типичен наркоман.

Няма нужда от извинение, той си е такъв поне от времето на големия брат.

Доста добре изглежда за възрастта си!

Това, че ти не изглеждаш добре, не означава, че една млада жена на 39 трябва да изглежда като баба ти! Сори - светът не се гради на твоите очаквания.

С други думи ни казва - сбогом сцена, сбогом почитатели. На тези години и с три деца. Жалко, малко възможности и се дадоха, можеше да направи много повече.

Да не би да ги гледа тя? Има си гледачка сигурно....

Хубава жена. За какво и е този оръфляк. Прилича на наркоман.

Нито я знам тази Миленита, нито този Мъро...Ако ще ни занимавате с клюки за ВИП личности, поне намерете истински такива, не някакви псевдо звезди.

От този несериозник и напушляк ли чака бебе?

и това кой го интересува кой с кого бил се е..ал от супер неизвестни личности с помиарско поведение

Еее, за какво и е дете от алкохолик?Алкохолизма се предава по наследство, не знае ли?

Всеки 1-ви в Бг ,вече е ''ЗВЕЗДъ''. ДЪРЖАВАТА НА ''ЗВЕЗДИТЕ''...

как ги гледат тия толкова деца ,незнам.к'ви са тия доходи,к'во е това чудо...

Софи Маринова пасти да яде. Тези имат деца от предишни бракове, сега пък с някъв от Брадър, той пък има ....оф, да са здрави ...

Е нали все ревете че ние българите намаляваме докато циганите се множат и имат по много деца? Е на ви сега пример с обратното. В природата има равновесие.

е па малко вероятно е този дъра-бъро мъро да не е джипси.

Красива жена, какво му хареса на тоя скодоумен дрипляк, ще остане загадка.

Много харесвам Миленита, доста рядка комбинация от качества, а като добавим и колко е чаровна... и изведнъж се хваща с някакъв неудачник :(

Бе остави хората да си живеят живота, щом се харесват що да не живеят заедно? Ако ти имаш дъщеря горко му на зетя ти с такава/такъв тъща/тъст.

Аз имам. И се моля да не се захваща с подобни отрепки.

Ще ражда ли и тя в Куба,за да може отрочето после цял живот да тръби,че е родено в Куба?

От едно време залитат по това дрипаво леке....?....дано поне е добър фризьор...

Ебаси готината кифла! :о) Миленитче, плоди се и размножавай, че малко останахте хубавки и умнички, а ние имаме и синове. ;) Ади, лека бременност и да направиш някое готино мама-парче.

голяма крава тая вее

Прекрасна и талантлива! Лека бременност!