17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко сте злобни ????Вие на вашите снимки много ли сте хубави ? Радинела е много симпатично,възпитано и умно момиче ! Познавам семейството ! Интелигентни и добри хора ! Допускам,че много от вас,които пишат негативни коментари, се намират на нива под нивото на това семейство ! А Радинела е красива, мила,интелигентна ! В конкурса не се оценява само външният вид, а и много други качества на личността, но селяни като вас, няма как да го разберат !

Сега кой й е гадже на момата? Рачков или някой друг?

Много сте злобни

М' чи мама по- 'убава от щерката! Поне не е целувала горещия котлон.... На този конкурс и журито, сигурно, е обърнато с хастара на обратно!

странни образувания има под носа на това момиче

Ле-ле, ле-ле, що за уста, що за чудо?

Много пластични процедури, не може да се види момичето отдолу. Журито на Мис България избира жени със склонност към самоунижение

Наша Виолета

Много ясно че бих я е.бал ама нещо като цяло е таш.ак работа

Снимки № 14 и 15 са изключително тематични- с пластласова пазарска торбичка в ръка, пред отворен багажник пълен със стоки от първа необходимост, главно тоалетна хартия и бутилирана вода. Как да не ги споделиш с голямата аудитория! Невъзможно е човек да остане равнодушен пред такива спиращи дъха кадри.

По изкуствено и антипатично същество не съм срещала напоследък. Противна е

Всичко е казано в коментарите преди мен.Ирина Папазова превърна избора за "Мис България" в избор на Чудовище на годината.

Ей ся един жлъчен коментар.Ако тая е мис България,бай ви Пурко е мистър Вселена!Каква е тая скубла,моля ви се?Аз като творих статията,котката ми като и видя снимката, изсъска и настръхна цялата от ужас!

Много важно Нещо по интересно напишете

Kristy Decheva 2018 Miss World Illinois state of USA. Дори Милана Тръмп е зад красотата и излъчването на Кристина Дечева.

Какво става с тези хора, че не се усмихват? На всички снимки е като препарирана в лицето. Тези патешки джуки вече въобще не са модерни, важни са хубавите зъби и усмивката.

Обувките на майката се връзват страхотно със сакото.

Освен да кажем "Чуш" и да почукаме на дърво, какво друго да пожелаем? Може би здраве, че тези корекции не помагат.

Това защо си е сложило половия орган на лицето.

На фона на майката без корекции личи каква тотал щета е миската. А иначе симпатично момиче с тънки глезени, нежна бяла кожа и сини очи, но си е развалила чертите с посещения при пластичния хирург. Интериора на жилището горе-долу на същото дередже: силна любов към надуваемата пластмаса и сладникавите цветове.

Джукондата я знаем, има барем няколко двойнички, ама изтъркахте се, ве! Дайте нещо вървежно насам, егати скуката! Джукондата празнувала рождения ден на майка си! Ми, хубаво, ма кой го интересува това. Друго си е да пуснете снимки на Галин по V-Стринг прашки, може и на DJ Дамян, ми е егати дискриминацията е вашето!

Като истинска ковра Радито е премрежила поглед дори на рд на майка си. А като гледаме мама Чушева, скоро и Радито ще прилича на баба.

Ужас. И двете. Добавете по още 20 години отгоре. Ама и на двете.

мис българиите ни много съответстват на политиците. излъчват поход, евтиния и смрад а иначе за жените, които искат да са красиви-красотата е излъчване, тя е интелект, чар, нежност, финес красивата жена трябва да е дама, а не проститутка

...

българия беше известна с хубави жени. сега е известна с к...и, джуки, порно външен вид, евтино излъчване и много простотия. нашите момичета, изглеждащи така са единствено за вътрешна консумация, Когато се придвижват в друга държава, извън балканите, предизвикват обръщане, подигравки и много свях. срам ме е ако това е мис българия, то значи в българия живеят само секс кукли

Анита Мейзер е най-хубавата мис Бг

Само прочетох заглавието и изобщо не съм си губил времето да чета статията. Това ли е поредната "известна" персона, "звезда", сияеща в българското "хай лайф" небе? Явно съм прекалено неинформиран и старомоден, след като за пръв път виждам това име, но пък си ми е идеално така!

Тази може да бъде Мис Плашило, но не и Мис България. Дори сега, по време на карантина, по улиците във всеки български град, може да видиш много по-красиви жени.

къв е смисълът да хвърляш на дираджиите 200-300 лева за статийка като я оставят с коментарите и те правят на шапшал(ка)

Вече не се съмнявам, че човека е еволюирал от риба. Тази мацка е от семейство сомови.

Ох, колко си грозно

Този конкурс позори страната ни и е пряка обида към жените. За справка - снимките на Мис България в последните 20 години. Особено последната!

Леле какви джуки има миската,конкуренция на Жокера

От тази статия научих коя е мис България за миналата година.

Не само! Вече имаш и идея как ще излглежда и следващата!

Че крокодили виреят в България!

Как бре? Тоца мигар не я знаеш?

Позор... какво друго да кажа. Освен за шантонерка в някой бардак, тая пача за друго не става....

Трудно съ разбира кое лице и кое задник...

МАЙКА Й ПРИЛИЧА НА НЯКОЯ ЧИСТАЧКА В ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!! СМЯТАЙТЕ АКО ГО НЯМА ТУНИНГА ПО НЕЯ ТЯ НА КАКВО ЩЕ МЯЗА!!!!!!!!!

Няма нищо лошо да си чистач/ка. Второ - виждал съм много чистачки много по-красиви от мис(ир)ката.

А на тати ,кога трябва да знаем!!!!!!

Пака Пачего/Естела Рейнолдс

Мали-й, лоша работа с това обезобразяване. Болни хора!

И мозък и душевност и поведение и морал....грозно

МИС не виждам !

Аз скоро ще празнувам 82-я рожден ден на майка си. Да, не съм Мис, но имам професия, работила съм много години и продължавам да работя. Да-а, не е атрактивно. Скривам се.

Жива и здрава майка Ви! Поздрави за Вас!

Нема ли кой да оправи кабеляците дето висят на снимка 1? Като нямат пари за майстори, поне да питат Андреа да ги научи на фотошоп.

Егати джуките, егати символа

Малииии, много грозно това

Тоя дирник ли бил мис България? Та тя едва се събира на снимката, а майка и е цепеняк, спрямо нея, хаха, падението е огромно. Всяка нормална жена е 1000 пъти по-красива, вероятно и по-интелигентна от това създание.

Каквато ни държавата такива ни и миските..... какви са тези не доволства бе ????

На фона на мис България 2017 е направо цепеняк.

Маймунско дупе на устата? Гадна работа