Мийт Лоуф стана веган

Рокаджията няма намерение да сменя артистичния си псевдоним на Вег Лоуф

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре дошъл във веганството братко. Всички вегани сме садисти. Животното ако тръгнеш да го колиш има малък шанс да избяга, ама ние като посегнем на растение не му даваме никакъв шанс и само може да си представяме как стене и плаче растение дорде го късаме и ядем, защото и те са живи, но беззащитни, а ние сме жестоки и не даваме шанс и даже живи ги разкъсване със зъби. Всички вегани сме садисти и мит лоуф е вече един от нас!

Е и? На 60 - 70 години, когато човешкото тяло е с вече затихващи функции това е повече от правилно решение. Особено, когато приличате на кюфте - меат лоуф, както в случая. Но да НАЛАГАТЕ това на млади хора или недай си боже на деца, вече е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Младите хора трябва да се хранят с мърша ли? Що да не го налага? Ти не налагай своите възгледи, без да си чел и малко по темата. Месоядството никога не е било добре за хората, защото не сме хищници, всъщност било е добро в определени периоди, когато просто е нямало друго и яденето на месо е било въпрос на оцеляване. В днешно време не само, че е излишно, но и е ужасно вредно. Пробвай и ти за 1 месец, година или 5 и сам/а ще усетиш разликата.

ЛИЦЕМЕР!