Критикуват Николета Божинова за визията й на парти

Николета Божинова беше остро разкритикувана за визията й на рождения ден на Петко Димитров в рубриката "Модна полиция" на в. Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Критикуват Николета Божинова за визията й на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИКОЛЕТА ПО РОЖДЕНИЕ СИ ИМА 20 БАНИ - НАЛИ Е ЧИСТОКРЪВНА ЦИГАНКА.

Ало TDI/Audi я бягай и ти да четеш книжки и букварчета:))) само с гледане на картинки не става:)))

Toni

Ама женките яко копат при всяка публикация за Николета. Ха ха ха ! Смешките сте вие уважаеми лели. Всеки който чете и коментира статия за Николета показва интерес към нея. В интерес на истината Валко и Николетка са си супер двойка, и двамата са хем хубави, хем прости еднакво. Ама мен не ме бърка нито едното нито другото, а вас?

ами това си е женска работа да обсъждаш дрешки и герданчета. а ти какво правиш при женките? да предполагам ли?

Кухолетка не само да гледа картинките в лъскавите списания, но и да попрочита статииките, може и да и влезе нещо в празната глава.

Е отдавна не бях се смяла така на статия в дир-а!Много добро саркастично описание на Николета!Охохо а видяхте ли съпругът на какво мяза?На сливенски сутеньор и на Тото Котуньо едновременно!Евалла!Какава визия,какъв стил,колко иновативно и креативно охохохо!

Евтина жена с евтин вкус, или липса на такъв! Каквото и да облече, колкото и пари да похарчи за парцалки винаги ще и липсва класа! Да спре да се напъва и да се върне в 3-и клас да почете малко книжки!!!

Тя скандализира единствено с претенциите си, а медиите- с това, че я преекспонират! Неплатежоспособни клиенти- много :))), но повечето нямат интернет, защото или са в затвора, или живеят в циганските катуни! Така че не нейните неплатежоспособни пишат по такива форуми! ;)))

Видяла е оттук- оттам и го комбинирала, горката, но то, ако беше толкова просто, всеки би бил добре и с вкус облечен :) Явно е, че няма нито вкус, нито усет за нещата, но поне можеше да използва съветите на професионалист, вместо да се излага, като кифладжийка без кифли!

Парцалета е голяма работа, дори с увиснали ... дрехи и накичена, като цигански кон! Можеше обаче и един пискюл да закачи, за да е пълна картинката. Я, Валери каква кърпа винена е забол в елека, скрил тюфлека!

Много са си готини ! Николета е страхотно маце !

пропаднала жена,това ли й е готиното?

На живота не се наслаждаваш в чалготека в компанията на мутрагени и чалгарки...но ма тези до та им стигнала фантазията:))

поне нейните близки не и ли казват да не се показва защото виждате реалноста ще и спестя думата с която бих я нарекла но селско моме вече си голяма ако искаш да не те забравят не е задължително да те обиждат нали така всеки път когато с нещо си свързана и като прочетеш мнението на хората не се ли чувстваш зле защото като чета на мен ми става зле

Николета и Валери са мазохисти! Няма друго обяснение защо си плащат, за да ги обиждат по форумите ! ;)) Разбира се, че биха предпочели да им правят комплименти и да пишат хубави коментари хората за тях, но ... какво да се прави?! :))) Сигурно предпочитат НЯКАКВИ коментари, отколкото никакви :)) С една дума- тяхното си е болестно състояние, което става публично достояние! Ако не ми бяха антипатични, щеше да ми е жал за тях!

Душевно раздвоение, съпроводено със сексуално разчетворение , предшествувани от елементарно безкнижовно детство с дъх на люцерина и оборски тор определят като съвсем закономерни поведението и начина на обличане на въпросната персона. Струва ми се че все още не може да се говори за патологични умствени изменения въпреки обществото в което се движи....

БРАВО!

хахахахах, обожавам хора, които се изразяват добре... безкнижно детство с дъх на люцерина...как хубаво само го обобщихте! да, това със сигурност са едни от определящите фактори за начина и на обличане!

Той и Валерката съпруга и, с това контрольорско сетре дето го е метнал на дънковата риза, и той един стилен нямам думи.

Ужасно е облечена, иначе е хубава не може да се отрече.

Да свали грима и ще я видим колко е хубава... Иначе в youtube може да видиш как тинейджърка с лице, цялото в пъпки изглежда (и работи) като модел...

Маймуни снимали - маймуни излезнали!

ВИП фешън. к,во да прайш....

Дано да чете коментарите и да и дойде малко ума в главата, а не на друго място. Циганка и порно просно ужас. Човек без образовани и възпитание е непрекъснато на показ и ни занимават с нея. Медиите нямат ли други по-интересни теми. Тези прос8тащини не са цялата аудитория. Престанете с фолкаджийките. Къде е културата, но истинската? Тожва е интересно в публичното пространство иначе жълти вестници колкото щеш. Благодаря

парадокса тука идва не от това дали е хубавка(както някои тук казват-на мен ми харесва) или дали не е хубавка. парадокса е в това, че ниолета е известна личност, има достъп до пари и хубави магазини, има достатъчно свободно време и как така не е съумяла да подбере тоалет, прическа и грим, които да подчертават хубавото в нея и да и придават изящен блясък??? може би има нужда да потърси специализирана помощ от стилисти. преди да го направи обаче да се увери, че самите стилисти са облечени добре, защото поне 3-4, които аз съм виждала са ужасни и последното нещо, от което разбират е стил. например една от стилистките беше навлякла една торба и накрая забола едно цвете на шията си. втората беше с шарени потури, шал(при 25 градуса), очила и носеше торба. е хайде всяка жаба да си знае гъола. но най-интересното е, че има хора,които се съветват с такъв тип стилисти...на николета явно проблема и е , че харесва нещата едно по едно и не може да ги съпостави как ще изглеждат заедно като цяло.

Минке,то се иска не само пари,а и акъл,но той явно липсва при поредната простакеса.

Ами мис Плеймейт как искате да изглежда?Ми тя си изглежда като порно модел - каквато всъщност е.

казвам си моето мнение, на кой да казвам мнението, твоето ли? няма как да се състезавам с николета, аз съм 178см.

Toni

Минке, що си мислиш че да стърчиш над всички е най-якото нещо на света. Височината ти си я харесваш само ти. Мен кокилести жени не ме кефят.

не стърча над другите, защото всичките ми приятели и колеги мъже са над 180, а жените над 1.70. и да мисля че е яко да си висок!

Super e

Това на снимката не е ли Глория? Ох, тя и на нея ли иска ли да прилича тази разпасана девойка?

Такива недоразумения и подобните на нея в чалга бранша са пример за младите в тая смешна държава... А, да, и шута тиква премиер... Няма спасение...

Брейй,в България било пълно с моралисти....хмм,да се неначудиш .....ама май само в проформа ще да е :))))))))

къде ги видя тези моралисти? никой не казва че не е секси или че не би я ..., хората просто отбелязват, че прилича на парцал.

аз казвам моето мнение, а не това на другите, за това казвам аз какво харесвам и аз какво не харесвам. с николета не мога да се състезавам, защото ми е до пъпа. забравих да добавя червената кърпичка, която се подава от джоба на валери! хахахаха

тя си е с работното си облекло. На партито клиенти много, трябва да е готова

По- точно не може да се каже! :))

На мен ми харесва.Готина е.

Не се научиха че този искуствен тен е просто отвратителна работа, няма по грозно нещо от насила изпечена мърла, няма значение как ще се облече от тук нататък. Толкова са прости нашите известни особи, че не могат дори да съзрат правилния начин на обличане и гримиране в техните колиги извън граница.

Както се казва срещу природата и модата не може да се върви. Според мен за да ми хареса някой просто трябва да е мой тип и ако не бях прочел че вече не било модерно това и онова, Николета щеше да си е пак радост за очите ми.

не става въпрос дали е модерно или не, просто евтинее. е да, на много мъже биха им потекли лигите ако се увърти около тях за 2 минути, но първичния нагон не е свързан с естетическите чувства.

Точно така! Всичко опира до добрият вкус! Явно е, че тя и нейните фенове са далеч от него! Лошото е, че в България това-да се обличаш и изглеждаш, като порно-звезда, се превърна в нещо нормално и е масов вкус... Съдържанието на думите "елегантност" и "изисканост" убягват на голяма част от сънародниците ни и се питам какво ли мислят чужденците за нас :( Сигурно си мислят, че у нас проституцията е основен поминък.

Няма ли огледало да се погледне - противна, отвратителна и супер проста жена и защо постоянно ни занимават с нея - явно добре си плаща за рекламите.

Ама защо се заяждате с момичето?! Малко уважение към професията й! Облечена е като всяка друга жрица. Завистници такива! ;))))))))

Имаме уважение към онези, които официално си работят това и не се правят на нещо ДРУГО, като Нколета ;Р

Направо се погнусих.....някаква нечистоплътност лъха от персоните на снимките, външна и вътрешна......

Е бива ли такава злоба и завист?! Вместо да се гордеем с успелите, ние ги оплюваме! Шегичка, горното би го казал някой пълен тъпунгер, но аз съм напълно съгласен с вас.

действително стила и не е оформен и не е класи, т.е. не изглежда като скъпо облечена жена, което всъщност може да си позволи, а изглежда като евтин парцал. валери също не блести със стил. с тази дънкова риза и това елече с някакви допълнително висящи парчета от елече прилича на някой селски тарикат. прическите на николета също са ми много селски. аз лично не харесвам такива висящи и омазани дълги, дебели кичури коса. за бижутата аз не си купувам евтини дрънкулки, просто идва в повече. прилича на бесна селянка. и да за целувките, азис да, но да целува петко по устата е унизително за валери и изглежда, че би се метнала на петко веднага щом и писне с валерката. искрата вече е пламнала от нейна страна. мислите ли, че николета не прави сравнение между интелигентен, възпитан бизнесмен като петко и мушмурок като валерката?

Хайде да поспрем с дипломацията... "изглежда като евтин парцал" не трябва ли да е просто "евтин парцал", а "прилича на някой селски тарикат" да е "селски тарикат". Не разбирам напъните на някакъв вестник да анализира модния "облик" на двама чалгари (не, че слушат чалга, а такава им е културата)... както се казва "селянина от село можеш да измъкнеш, но селото от селянина - никога"

проблрма и е, че знае много добре, че петко не би и се вързал на номерата и милата ще си остане само с флирта , мечтите и нараненото самочувствие.

Я нека да си свали грима и тогава да видим колко е "хубава". Някой я е излъгал, че е много хубава.

На тая не съм видял една снимка в цял ръст. Толкова ли е късокрака, милата?

и тя и алисия са късокраки.

Алисия има хубави крака! На тази хем са къси, хем са криви.

Мега-зле! Крайно време е да спре да се показва

Разкритикувана къде??

На Лай Но й е в междубедрието кой какво мисли за визията й. То и акъла й е там, та затова все е в такива "новини". А че сутиена бил на баба й - ми много важно. Няма да го хвърля, я!

rue

овратително