Дъщерята на Синди подписа с голяма агенция

Кая Гербер, дъщерята на Синди Крауфорд, сключи договор с агенцията за манекенки "Ай Ем Джи моделс".

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Синди подписа с голяма агенция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина прилича на майка си

Я вижте само какво герберче! Та тя е поне два пъти по-красива от майка си на нейните години! Всъщност си приличат донякъде като визия, което не е странно, нали? Но не е ли още малка и неподготвена, за да я бута майка й в "мелницата"????

мини Синди

Ще се кандидатира ли за кметица от ГЕРБ след като е Гербер?

Как искам да изживея бурен романс с нея ...

тая е с къс врат и огромни рамене още на 13 -защо ми изтрихте коментара бе дировци какво невярно написах или обидно

Мъка, мъкааа...

Е как на 13 години бе,тея са еси и извратените ко*та? Какви са тея родители направо не знам.

99% копие на майка си. Което не е зле де :)))

Що е гербер, все печели ;(

Има ли право да подпише на 133 години?

тя сега изглежда на 20!

Браво на детето, все още има да съзрява, дано да се развие като майка си, има нейното лице, но за съжаление няма талия и шия - каква манекенка ще става тая, та тя е късъбаджак?

Да подпише с аганция Private, там каква кариера ще има....

Kalin

Иначе пуритани но 13 годишни манекенки......ок.Осъдиха учителка на 26 години затвор че спала с 17 годишни ,правене на секс на плаж ....също присъда но 13 годишни разголени ок;-)

къде я видя разголена бе пич

Kalin

ми виж и снимките бе готин има бая в нета да ти приличат на 13 годишна на тези снимки и това което представя???

ми щом така трябва на 13 да е с гол гръб до цепката, а надолу така ушито че да подчертава бузките на голото дупе - значи така трябва ! Ест. без гащи, кой ти носи гащи под прилепнали дрехи, в най-лошият случай порно прашки..

Тази мома и майка й Синдито дали са членове на нашата партия?Да додат ше ги запишем в партия Герб...

Цялото семейство са много красиви!!!!!

Скъпа Кая, ако моделството ти се струва много трудно, заповядай в нашето село да косиш лавандула. Дават 20 лв. на ден!

вземи и майка си, за нея съм приготвил една мотика осми номер - и край на високите токчета, обувате гумените цървули и си гледате живота

на 13? та тя на 20 ще изглежда като на 55!

Ни пузна... По-скоро на 55 ще изглежда като на 20...

Цитат от статията: "Едва миналата зима Кая заяви, че не е готова да работи като модел. "Виждала съм майка ми да го прави и изглежда ужасно изтощително", каза тогава тя - "Не е лесно да си на високи токчета през цялото време и постоянно да трябва да се преобличаш." Явно наистина е много изтощителна работа това- моделството?! Всички модели го твърдят, а пък не си спомням бабите и дядовците ни на полето или в цеха да са се оплаквали?! Ела при мен, Кая, ще ти осигуря по-лека работа, имам 20 дка царевица, трябва да се прекопае и обере наесен, ела да си починеш! Абе, защо мъчите детето, бе???

И защо ми изтрихте коментара, бе Дир? Нещо май ви засегнах, а?

Коментарът Ви най-вероятно е изтрит, заради думите, които използвате. Уверявам Ви, че същите обиди може да изказвате и с други думи, заради които няма да изтрият коментара Ви! Просто помислете малко повече, как с евфемизми можете да изкажете същата мисъл. Понякога дори е още по-обидно, без да е просташко! Не падайте на нивото на "кифлите", бъдете по-умна!!!

Много красиво момиче. Хубаво нещо е младостта....Едно време и майка й беше много красива жена. Все още е красива, но младостта си е младост.

Момичето е много хубаво и фотогенично, само че преди година пишеха, че хич не ще да става модел... Даже и Синди така разправяше, пък сега хоп... ама милионите са си милиони... пък и парите все не стигат - на един за хляб, на друг за самолет...