Кендъл Дженър е най-популярният модел в социалните мрежи

19-годишната Кендъл Дженър, сестра на Ким Кардашиян, оглави класацията за най-известните модели в социалните мрежи на сайта models.com.

Обратно в новината

Коментари - Кендъл Дженър е най-популярният модел в социалните мрежи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миранда Кер е ЖЕНАТА :)

как пък от ДЕСЕТТЕ посочени, само за тази никой не беше чул и изведнъж на 1 място?!? Стига платени публикации!

на подиума премине пак Клаудия Шифър, Ел Макферсън или друга от "ветеранките", направо ще ги отвеят тези крехки семпли дечица...

Абе дайте си ми Ким!Специално заради вашите статии си купих нов по-голям монитор,вие спряхте да пишете за нея.Безобразие! Манете я тая свещичка Кендъл,дайте снимка на китайския фенер Ким!

е са че те нападнат да ти обесняват, че не значи свещичка, а значението идва от "valley on the river Kent" и се пише kendall............ :)

"19-годишната Кендъл Дженър" - тази изглежда поне на 35. Минимум. Захабена леличка с пет тона грим. :)))

Не е вярно. Красиво, младо и свежо е момичето. Не изглежда състарено. Тежкият грим като цяло състарява и кара едно младо момиче да изглежда по-голямо. Но съм виждала наистина състарени млади момичета, тази не е от тях.

Марина, да наричаш 35-годишните "захабени лелички" е доста грубо. Или мислиш, че ти винаги ще бъдеш на 12?

айде на бас, че в действителност най-известните модели, са тези дето се снимат без дрешки, я във филми за възрастни, я в списания или интернет сайтове пак за възрастни.

В социалната мрежа може би. Но ако беше класация за най-известни модели в света, то челните три места ще са: 1. Жизел Бюндхен 2. Адриана Лима 3. Алесандра Амброзио Поправете си АмброЗио!

Човек да не повярва направо, че това красиво същество е сестра на дебелогъзата Ким Кардашиян. Дали са от една майка и един баща?

Не са, от различни бащици са. Освен това Ким май е със задник менте.

Правилно Кейт Бланшет не е фен на социалните мрежи и смята, че култивират "култура на самовлюбване", която никак не е здравословна. Ако не бяха социалните мрежи онова добиче Кардашиян щеше да си предостави бутовете в кланица. Вместо това тя е модел за подражание на хиляди късокраки и дебелог..и последователки.