Моника Валериева изкушава с гореща фотосесия

Моделът Моника Валериева позира в секси фотосесия за списание "Playboy".

Обратно в новината

Коментари - Моника Валериева изкушава с гореща фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път бълграския мъж показва бисексуалната си ориентация... много зле за вас Момчета...

На тези години няма как да не е привлекателна. Но корекцията на устните е ужасна. Антиреклама на "естетичната" хирургия.

Това са и снимките от бук-а...онзи дето чичковците с дебелите пртфейли прелистват, за да си изберат к.ва за викенда. защо ни занимавате с тия боклуци не знам..

ся стана много модерно да се говори за тролове ама хлапето което е казало че кралят е гол било ли е торл??? ами тази дори не е средно ниво на външност ок поддържа се но толкова на някои от снимките е дори плашеща! наречете ме трол :)) се тая

Грозна!

От първата снимка си личи, че отпред няма цепка, което озадачава. Млада е още за такива работи, но явно докато са й опъвали кожата, половият й орган се е изместил силно и е стигнал до лицето, горкото момиче!

В Днес.бг мисля прочетох някаква смешка на тази Валериева,която твърди,че като спиш с един мъж,той взимал 7 години от живота..Та се чудя Моника как още е жива?

Тезата е на руски духовници и на будисти.Може да се намери в интернет.Жената е храм.Запечатан.Първия променя енергийното и ниво.Весталките на древността са били задължително девствени.Втория,и всеки последващ ,при секс среща енергията на първия и всички останали преди него.Става двубой.Тези енергии след това се прехвърлят върху плода,защото той е пак там.Ако се чудите защо населението в развитие страни се изроди-татуси,гей,транс това е обяснението.Колко отричателни енергии на един плод.Та такива мити работи.И всеки мъж да знае,че лягайки с такива,буквално си ляга със всички преди него и те му се окачват на най-милото .Та мислете преди да правите глупости.

Глупости от Средновековието.

Не се подигравайте с ....госпожицата .... Че не става , не става ! Ама с какво друго да си вади / вкарва хляба . Надява се все да се намери някой някой клиничен дебил , да й върже. Жалка история ... Точно като дебилното предаване / продуценти / сценаристи.. Гнус ме е ..

Тази сега я чувам. Доста е несъразмерна - доказателство - сн. 5. Дори е крива.

Николета лОЗАНОВА ПОНЕ Е ЧАРОВНА И ИМА ХУБАВИ ЧЕРТИ. а ТЕЗИ НЕЙНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛКИ ПРИЛИЧАТ НА НАСТЪПАНИ ЖАБИ В ЛИЦАТА.

Сигурно и преди корекциите не е била красива. Но ако не се беше пипала, щеше да изглежда поне на годините си, а не с 10+ отгоре. Плашещо е да виждаш 24-25 годишни момичета с деформирани лица, изсъхнала от химикали кожа, с подпухнали от интервенции части на лицето. Но явно те се харесват.

сравнете я с Есмер Омерова-Георгиева - сякаш един и същ хирург ги е правил ..

тази е толкова грозна, че и с грим и без грим все тая. Ако сравним някоя от старите й снимки с тези може и да ни стане ясно колко се е обезобразила в стремежа си да заприлича на нещо повече. Сега е направо страшна за гледане.

Силиконов киборг.

Като видях първата снимка и ме побиха тръпки, не можах да си причиня разглеждане на още снимки на това създание...

А бе в тялото с повече труд и намеси го докарва, но в лицето трудна работа...

Силикон... Татуировки... и какво ли още не... Е какво да не ти хареса?

Да де но най-хубавото е , че е дашна за чичковци с парички ... Тая е абсолютен бокк

Как не ви е срам да оплювате това лъчезарно създание. Не виждате ли,колко одухотворена и миловидна е на всяка една снимка... Не разчитате ли интелекта,който струи от нежното и личице... ... Как звучи само! ... Даже и аз не си повЕрвах докато се "възхищавах" на въпросната " красавица"... А между другото Лиз Хърли на 50 изглежда доста по-добре.

Човек като гледа тази силиконова грозотия си мисли за вещиците от приказките.

Каква ти мъжемелачка, цял блендер е тази вендуза!

как се обезобразяват момичетата с тези силикони в устните, цялата долна част на лицето им се подува и приличат на кроманьонци

А това изчадие на ада пък кое е?

Не се плаши! Наше момиче е...

Точно там е проблемът - мога да я срещна в тъмното. А имам слабо сърце.

маж устните и са по-вече !силиконика!

Не знам за Моника, но фотографът не си е свършил добре работата. На една от снимките челото е прегоряло....това е недопустимо за снимки от такъв характер....

Не я знам тази коя е, но не виждам нищо секси в нея. По-скоро прилича на изхабена порно актриса.

не си далече от същността на нещата

Мъжемелачка, секс символ, модел...Що за изродска комбинация?Просто грозна жена, втора употреба.

Само като я погледна тази мома и ми се подгажда.Грозна, обезобразена като изрод, противна.Прилича на слязла от картина на Пикасо.

Някаква тъпа журналистка я нарече българската Малена . Явно някой не е разбрал извисения образ на Моника Белучи.

Малена от Горно Уйно.Ха-ха!

Селско момиче с напудрен фейс. Който е сляп да се занимава с нея.

С кака Мара отварачката. И също толкова умна...

Изкушавай,изкушавай.Той,имама,ще ти прати хора да те заплодят!!!

Мили "журналисти", благодарим, че ни информирахте и споделихте с нас тази прекрасна фотосесия. Обаче ние не сме слепи и видяхме във ВИП Брадър, че тези снимки нямат нищо общо с реалността. Момичето има ужасно лоша кожа, безброй екстеншъни и ужасно посредствено тяло. Фейсът е нещо средно между Преслава и Николета, но доста по-зле се е представил пластичния хирург при Моника. А тези снимки от толкова фотошоп приличат на рисувани картинки. Не знам дали някой истински мъж може да почувства възбуда ако ги види, но ако има такъв - жалко за него.

Снимките са прекрасни за реклама на долнопробен провинциален публичен дом.

Ужас и безумие!!! И с фотошопа пак се вижда, колко е грозничка. Не знам кой насажда това разбиране за "красота"- изкуствена, глупава, без образование, за морал да не говорим.... Това е пълен абсурд

ни нема кво наѝ ама наѝ обимновена свиркаджиѝка

Хоръррррр!!! За какви мъже, тази е еталон за жена, това ми е въпроса?

Футболисти :)

някой има ли и телефона да ми каже ...... или на такава подобно ниво благодаря кинти имам колкото щеш

Завърти се през оборотните заведения на София с кола за 200 бона, и ти гарантирам, че такъв интерес ще има, че ще трябва да ги товариш прави като бирени шишета.

200х е добре, но той сигурно само ги лъже че има пари ..

голяма пичка страшна само не ми е ясно как развива собствена модна линия ако иска така малко да поразкаже....

Издънена кофа за публично облегчаване на първични инстинкти.всички моники са хармоники за разтягане.

ВИП шуврантия

Мерише и инструмента за .....

и моя Марко се е изкушил и го е натопорчил сред трънето, а на тая таман ше и по мярка....