Орлин Павлов сваля гадже след гадже в ново видео

Лятно, клубно и провокативно е новото парче на Орлин Павлов. Песента “За ден” бе представена предпремиерно на Годишните музикални награди на “БГ радио” в края на май, a участие в нея отново има Бобо.

Обратно в новината

Коментари - Орлин Павлов сваля гадже след гадже в ново видео | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SAD.

Харесвам и Орлин и Бобо, но този шум, на който му казват песен....този път е пълна боза, да не говорим,че има и плагиатство,както на музика, така и на идеи в клипа. Дано не се провалите, момчета!!! А имате култови парчета!!!

Подвикванията на беквокалистите приличат на,, You Are My Destiny,,- Jay Ho- Pussycat Dolls.Йе - хо! О-ооо!

Откриите разликите с клипа с рекламата на бира Туборг

Накой знае ли къде е сниман клипа?

Ще си развали имиджа на гей

Абе незнам ти какъв имидж му търсиш но от бледен юноша пердашише наред всички девойки из квартала. Всички му завиждахме и продължаваме. Успех Орли !

Защо? Мене много ме кефи.

Тоя Орлин не ми е познат, ама реших да изгледам каква е тая песен. Песента е като качество нула. Клипът е пълна боза. Прилича на сборище на изперкали пенсионери, платили си за евтини кви. А не на млади момчета и момичета, дето са се събрали да се забавляват, камо ли тоя Орлин дето свалял гаджета. Защо в България само простотията вирее?

Аз съм друг зрител, но напълно подкрепям вашето мнение за клипа, както и за "песента", пардон за въпроса "дали ще се спи?". Не знам дали ще се спи, но парчето според мен няма да върви :).

Песента е тромава, за клипа ако го бяха направили с телефон щеше да е по-динамичен. Орлин ми харесва като певец, но с подобни песни и клипове може само да се закопае.

Дръж фронтя Орльо ;-)