Оперираха крака на Нана

Тв водещата Нана бе оперирана вчера в болница „Токуда", но вечерта към 18 часа съпругът й Джонатан си я прибра вкъщи.

Обратно в новината

Коментари - Оперираха крака на Нана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам с какво сърце някой може да бъде крайно негативен към човек на границата между живота и смъртта. Има хора към които живота е благосклонен и най-голямото им нещастие е невъзможността да имат в гардероба си всяка лъскава дрешка от витрините. На тези хора им е трудно да разберат болката и страданието на другите. Когато човек се изправи пред подобно изпитание осъзнава, че всички неприятности, които ходят по хората могат да достигнат всекиго и никой не е имунизиран. В такава ситуация хората обикновено /не винаги/ стават много борбени и са готови да помогнат на всички с подобна съдба както могат. Това, че тази жена има куража да се изправи пред камерите и да сподели и болката и победите си над болестта би могло да даде кураж и на други да се борят. И ако дори и само един човек е повярвал, че рака е диагноза, а не присъда и се е вкопчил в живота с волята на Нана то си е струвало тази жена да допусне медиите в този най-тежък момент в живота си. Който се дразни и не го разбира е човек който поне до момента не се е сблъсквал със сериозни проблеми и вместо да злобее към тези които се борят трябва да е благодарен за съдбата си и да не забравя, че няма гаранция че следващия път няма да пострада той или близък на сърцето му човек. Хора сме. Нека си помагаме и да се подкрепяме поне в най-тежките моменти.

чета мненията във форума и се ужасявам(( абе хора, до там ли я докарахме,че да не можем да съчувстваме , какво ви става, това е млада жена, с какво толкова ви отегчава,че е написано за проблема й?! Като не ви харесва предаването-не го гледайте(аз също не го гледам) но не бъдете зли!

Спрете да ни занимавате с тази отвратителна жена !!!!!!!!

най некадърните лекари са тази болница. Имах честа да им се доверя и съжалих стократно, имах шанса нещата да се поправят но в чужбина. Токуда се оказа само на външен вид добра

Горката жена, поне се държи мъжки и не се дава и се шегува със сполетялото я заболяване. Не е моментът да злобеем сега, че и винаги, а? Браво, момиче, бори се, чуваш ли, и хич да не ти пука, изходът за теб може да е само един - обратно сред колегите и хората!

желая и здраве, но не е нужно да ни информирате за абсолутно всички здравословни проблеми на Hана.

Защо ни занимавате с тази жена?!

Пожелавам на Нана пълно възстановяване, дълги години да се радва на семейството си и всичко най! Но... тя не е единствената жена в България с онкологични проблеми, но напоследък в медиите алфата и омегата на проблемите на онкоболните се върти само около едноличния случай Нана. Теодора Зарахиева, Бог да я прости, не говореше за собствената си болка, а за болката на всички, за борбата с институциите, която е толкова изтощаваща, колкото и с болеста. Някак си не е достойно фокуса да се измества към един единствен човек защото е известен.

Да се ползва заболяването на тази жена за реклама със сигурност е идея на опусумите,те ползват всичко за да трупат рейтинг.

Ех Нана,Нана,пожелавам Ви голям късмет и дано всичко е наред.Късмет - който много други жени нямаха.

милата нана! колко изстрада, но е борец и пример и за здрави, и за болни! пожелавам далаг живот без проблеми!

Съдебен спор е ужасен продукт. Наистина не разбирам, как се намират хора да участват. Грозно и неприятно изживяване за зрителите, а за участниците.

Защото "Съпругите" е много "приятно" изживяване с тези кудкудякащи и прости "водещи" и цяла тълпа от чалгари, ясновидки, голи момчета кандидати за "Мистър" и куп простотии. Тази мизерия също продукт на НТ и двамата опосуми.

Хората ,който участват са подведени и тая ракоболната където обича всички да я съжаляват с голям кеф манипулира обществото.Но и за нея има Господ.

Бива ли толкова злоба и простотия да има в тази наша "държавица".

Вашето име е Потърпевш. Каква е причината да се казвате така?

Само едно искам да попитам администраторите на сайта: Защо непрекъснато ни занимавате с Нана?БОГОИЗБРАНА ЛИ Е-САМО ТЯ ЛИ Е БОЛНА? Как не Ви е срам...хиляди обикновени хора и деца страдат!Всеки час един болен човек си отива без да има възможност да лети всяка седмица до Израел и обратно-за да излъчва простотията Съдебен спор. Живота е ценно нещо -а дали всеки от нас има възможността да се бори така за него както Нана? Звучи егоистично...но е самата истина!!!!

БРАВО!