Ники Хилтън се омъжи за Джеймс Ротшилд

Ники Хилтън, една от наследниците на хотелската верига "Хилтън", се омъжи за Джеймс Ротшилд от могъщата банкерска фамилия.

Обратно в новината

Коментари - Ники Хилтън се омъжи за Джеймс Ротшилд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ротшилд- червена табела управлява света!По богати от тях няма на света-Те сценираха червения комунизьм-

Те държат юздите на света вече няколко века.Финансират войни,създават конфликти по света , КРЪВОПИЙЦИ, няма ли да дойде и за тях видов ден...

Прибирам се аз в къщи скапан от жегата и сядам да видя в дира новините. И ко? Радост голяма, една от световния хайлайф се омъжила!!!!!!!!!!!!!!!!! Но от наште пък,друга хайлафкиня, Жана бе, нещо сгазила лука! И сега, няма да мога да спя! Раздират ме смесени чувства! Прави били хората " за едни сватба, за други брадва...." А ние тъпанарите, дето ги четем тези щуротии докато си "духаме супата"??? Хм... да ти пикая на живота и на всичкото! И то,още не съм си пил ракията!

В Ротшшилдовската фамилия се размножават помежду си от край време. Явно тази е взета за разплод...Че иначе гена на илюминатаите се изражда. Така както принцеса Даяна беше взета за разплод и след като си завърши мисията, я очистиха...

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО СЕ ПРОПУСКА В СТАТИЯТА МАЛКИЯ ФАКТ, ЧЕ ВЪПРОСНИТЕ ФАМИЛИИ СЕ СЧИТАТ ЗА ЕВРЕИ....

Най-после съм спокоен. Браво на новинарите. Това ни вълнуваше нас българите най-много. ДИРът е ВЕЛИК. Чакам новини и снимки от първата им нощ.

Суетата е бесмислена и често води до комични ситуации.

Не виждам никаква цел да се публикуват такива глупави "новини", освен тази - да се дразнят хората. Защо ли, се питам???

трезвеник, пий една ракия и се успокой!

Как не се намери един млад английски джихадист да ги трупяса?!

Е ти ще си отрепаш ли шефа и ръката дето те храни?

мръсни същества

Ротшилд са много известна фамилия.Особено през Вората Световна война.

Поредния брак по любов.

Поредните еврей.... Натрапват го за да ни натякват колко са важни....

Безлична сушена скумрия е тази Ники. И то не защото гроздето е кисело! Типичен брак между кралски особи. По сметка, разточителен, всемирно разгласен. Този дето печата парите се жени за тази, дето прибира парите на тези дето се чудят кво саги правят... честито...

Хахах , дразнители за стадото. Овчарите така нагло за милионен път припомнят кой държи ножа. Живи и здрави до следващата Катастрофа !

За какво ни осведомявате за еврейската сватба. Не стига, че само за евреи се пише и говори по българските медии, но това идва в повече.

Тъпак ! Евреи не значи винаги мръсници. Аз съм евреин , но само по произход, не по душа!

Гледайте откъси от сватбата на Ники Хилтън-Ротшилд: https://link/blogs/celeb-news/nicky-hilton-s-wedding-veil-gets-run-over-by-a-bentley-010901309.html

И от първи поглед се вижда, че селският идот в семейството е Парис. Сестра и има доста по-интелигентно излъчване. Винаги съм бил почитател на сиренето Рокфор, така че, естествено изпитвам симпатии към цялата фамилия. Да са живи и здрави младите!

Сложете снимка от сватбата, роклята е великолепна, булката - царствена, поне да оплакнеме очи с малко класа, аман от Ким Кардашиян и подобни...

Ами честито.

Да, пари при пари отиват, но както е казал Буров - не многото при малкото, а малкото при многото. Дълъг и успешен брак им желая!

Влечугите се надушват през девет байра :))))) Древна Българска поговорка . Само не ми е ясно що ни го натрапват като новина :)))

Само дето "баира" не се пише с "Й"...

Сега остана и да се обичат!Интересно какъв ли е предбрачният договор?

Е на т'ва му са вика сватба по либов:)))

Без съмнение, по любов е... към парите.

Дано горят в ада,алчни ционистки боклуци!

Самоходни тояги.

и децата на най-върлите ястреби и тирани си се женят помежду

Ами няма да вземе мене, трабаня, боксониерата и лозенцето я! Дали не е същият пожар като сестра си?!Да е жива е и здрава!

предстаяяш ли си да та земи и да та паряса да ти извлаяи и трабаня и лозито и боксуниерката ... и магаренцето д апродадеш зарад нея биля :))) мъкааа (същата уруспия кат' сестра си е к'ва да е :) паднала уж слуайно да и са фиди жартерата :)))

Двама тунеядци, които ще живеят от кръвта на хиляди служители-роби.

нема да са пуашиш тъй е устроен светът овцете някой тряаа да ги дои

Ники Хилтън изглежда прекрасно на сватбения си ден-роклята и воала й са зашеметяващи.Защо не показвате сватбените й снимки след като вече са публикувани в интернет

Тия са ебаси кефачите, не им се налага да работят. Само да си гледат кефа. Аз не ги знам защо се женят, само да си създават проблеми. Момчето особено може да сменя манекенки през ден.

Когато момчето е узряло до мъж и особено важно - ако има акъл в главата, не иска "да сменя манекенките", а да има стабилно семейство.

свако!!! :))) туй са пълни глупости за одрътели задръстеняци дет' просто нямат пари да менкат маньекенките и са правят на целомъдрени и достолепни мъжовье която и да е кат я прибереш у дома по жапанки да шляпа и мрънкоти и ходи с пеньоар всеки ден да я гледаш ще ти се прииска да я смениш ама пусто кат' не моеш разправяш че си зрял мъж а тя принцесата на животата ти :)))

a kakata ???

Ква е тая новина? Няква беднячка се оженила за Ротшилд!

По-добре е богатите да се женят помежду си, за да не стане като с нашата Веселина Ротшилд.

по-точно - боклук при боклук отива. а иначе на снимките само някакви кифли се виждат. това реклама на бозаджийница ли е?

Ники изглежда по-нормална от сестра си

Няколко милиарда се ожениха.

Много правилно е браковете да са между сравнително равностойни като финансово обезпечение партньори. Когато това не е така, винаги остава съмнение за меркантилност.

Точно в случая има съмнение за меркантилност.

Не случайно има една приказка, а именно: всяка жаба да си знае гьола. Тези двамата са напълно подходящи един за друг, от гледна точка на средата, в която са израснали и живеят, а и пари при пари отиват. Вероятно имат еднакви възгледи за живота, възпитавани са по подобен начин, живеят и се развиват в сходна среда, еднакво амбициозни. Да са живи и здрави. Тях няма какво да ги мислим ;-)

всуе суета!

Брак между 2 династии !!! Хвала и на двамата, че не разпиляват богатството на дядовците а го умножават !!! :):):)

Дядовците поне нещо са направили. А тия освен да ядат, друго не могат.

Пфуу, изпуснах я!Но пари при пари отиват, нема да отидат при без пари.

Не си разпиляват а си укрупняват богатството тия милиардери. Много практично и прагматично. Ха ходи после и вярвай в историята за Пепеляшка и принца

Ами, докато ние от простолюдието се занимваме с любовни авантюри, разводи, поп, чалга и жълти новини, онези си гледат интереса, семействата и парите.

"Пари при пари отиват" е казал народът ни.