Сватбата беше в двореца Кенсингтън в Лондон - официалната резиденция на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт. В Кенсингтън могат да се организират приеми, като цените за наем започват от 14 500 лири.

Вижте снимки >>

31-годишната по-малка сестра на Парис Хилтън беше облечена в рокля за 50 000 паунда на "Валентино", съобщи в. "Дейли Мейл". Ники публикува снимка в социалните мрежи на обувките си Louboutin с надпис на тях "Г-жа Ротшилд", инициалите им с Джеймс и датата на сватбата. Тя показа и рисунка на роклята си, докато от "Валентино" сe похвалиха със снимка на булката с поздравление за сватбата.

Скъпият тоалет, по-скоро неговият дълъг шлейф, изиграха няколко номера на младоженката. В един момент вятър подхвана шлейфа и го омота около предницата на лимузината "Бентли", а част от дрехата попадна под предната лява гума.

Малко по-късно Ники се препъна в роклята си и на помощ й се притече служитител на персонала. Докато помагаше на Ники, се получи така, че роклята се повдигна непредвидено високо и разкри бикините на булката и украсеното й с жартиер дясно бедро.

Младоженецът Джеймс Ротшилд нямаше проблем с облеклото като съпругата си. Според светски клюки неговият строг сватбен костюм е бил моделиран между три и четири месеца.