Модел: Ники Михайлов не е верен мъж

Моделът Бориса Тютюнджиева направи пикантни разкрития по адрес на Ники Михайлов. Според нея вратарят далеч не е мъж само за една жена.

Обратно в новината

Коментари - Модел: Ники Михайлов не е верен мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази преди време не обясняваше ли как била любовница на Бербатов, ама накрая се оказа, че не било точно така, както го разправяла. Демек тя го знаела кой е, ама той нея не.

Тази девойка я рядко тъпо парче. Гледах нейно интервю, в което заяви, че няма представа какво означава латинския надпис, татуиран на китката й. Не ми побира ума нивото на подобна глупост, просто наистина е нова категория изпростяване.

деер

Ами...... и двамата са прави!

А мъж ли е?

Ама Ники Михайлов мъж ли е?

Как ли пък ви се вижда този като много привлекателен мъж!?

Ами......никак

И ти не си за един мъж Бориске, ама айде!

каква отврат, кофа с помия

MAKE LOVE NOT WAR!!! Нека се съвокупляват младите :) без начение кой с кого, по колко пъти и поради какви причини.....важното е секс да има :) СЕееееееееееееееееекс

ЧУДЯ СЕ КАКВО ИСКАТ ШАНТОНЕРКИТЕ? ТЪРСЯТ ХОРА С МАНГИЗИ ПЪК ПОСЛЕ ОЛЕЛЕ. НЯМА ОЛЕЛЕ, САМО СЕМИТУ ВЪН, АКО ОБИЧАТЕ!!

малката перука е к....а а баща му е сводник.перукане и дъска за кочина не става от теб мизернико

а тази коя е?

Що за име е Бориса?

Ми не знам дали е готина,но с тази визия особено на първата снимка,ясно показва,че вади вода от коляното.Та сега не знам на доктор ли да ходя или при нея.То все ще е с пари.

Ники Михайлов е много апетитна хапка за проститутките - едно заради могъщия си баща, второ заради факта, че е много привлекателен мъж, а не дебело прасе като Гущеров, например. От тук натам борбата е голяма, а няма какво да си кривим душата - никой мъж не би пропуснал тази мацка - не става за съпруга, но за една вечер е идеална.

Най-привлекателното нещо у Ники Михайлов са парите на баща му, а по сексапил се нарежда точно до Гущеров. Бориса е готина, особено с тъмна коса.

"Тогава вратарят нарече моделката леко момиче, което с лекота вкарал в леглото си. Бориса пък му го върна с думите, че е "нереализирал се футболист и пълен комплексар. Попадение в 10!

ЗА НЕГОВАТА СРЕДА И ЖИВОТ Е НОРМАЛНО.ПЪК И СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО ДА СИ ИЗЖИВЕЕ МЛАДОСТТА.

на кого да е верен? на тия дето ходят голи по подиумите ли )))

На ники пък топките много му изневеряват ;)

Добре, че са му кинтите на Михайлов, че иначе незнам коя жена ще легне с такъв грозник. Тогава всички щяха да му се виждат трудни.

Бах маа му! И двамата са ужасяващо прави един към друг...