Най-честите причини за гняв на работното място

Средностатистическият служител проявява офисен гняв два пъти дневно, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Най-честите причини за гняв на работното място | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-честата причина за гняв на работното място се казва Гинка-Лудото!

Липсва организация на работа, некъдърни работодатели дето нищо не разбират, а се правят на велики, мързеливи колеги и отвратителни хора който като дойдат при теб само заплашват, а се питам за какво. Това сме ние да не говорим за осигуровки, трудови договори , а заплащането е другата страна на въпроса.

А какво е отношението на хората, които не работят в офиси? Представям си един строител да се нервира и да халоса някой с тръба от скеле!

като чета постовете мога да обобщя: ядосваме се когато има работа. ако цял ден не ни закачат за нищо - не се ядосваме

аз съм най-сдухан в петък, всички олигофрени се изтърсват накуп и всичко е супер спешно!

Какво може да те дразни - неприятни задължения, кофти колеги, скапан началникм ниско заплащане.

Проблемите с принтера обикновено са заради задклавиатурното устройство. По някога се принтира документ от 300 страници вместо да се маркира текущата или пък бива изтръгнат датчика за подаване на хартия по непонятен за мен начин при това същия не е счупен ?!?!?!?

Толкова в Света. Дайте да си дойдем у нас. Изтрещели сме. Няма работа, няма трудови договори, осигуровки, няма условия на труд, няма заплати, няма живот. Това са червените експлоататори. Познавам обикновени хора , собственици на малки фирми от различни браншове, които почти се лишават от печалба, но работниците са сплотени и са приятели, независимо, че са от различни етноси и са осигурени и платени на време. При тези условия, няма място нито за интрига, нито за спор.

Тъпите, напористи и безпардонни селяндури дразнят най-много на работното място...

Взе ми думите от устата...

Ама това е във Великобритания. А в България 50% от хората между 18 и 35 години НЯМАТ работно място, тъй като няма работа за всички и са безработни.

има работа бе човек. ама на никой не му се работи кво да е. и е лошо че чакат да дойде хубавата работа, а не работят временно нещо кво да е. е и аз искам да карам някой шеф с мерцедес ама като няма си карам камиона. и мен най-много ме ядосва не когато работя, а когато чакам, когато завися от някой друг - мотокарист, склададжияи т. н. виж като натоварят и като тръгна, т. е. като заработя се чувствам себе си

Страхотно ОТКРИТИЕ е направил въпросния господин Гавин Хърбърт - "Когато човек работи в стресова среда, често дори леките дрязги се преувеличават и водят до сериозни скандали". Евалата, капацитет!

Която дори не се продава в България.

barbalq4o

koyato dori ne e bira