Определиха главния цвят за 2022 година

"Комбинирайки качествата на синьото, но в същото време с виолетово-червени оттенъци "Пантон 17-3938 Вери пери" символизира енергично, радостно настроение"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отсега мога да ви кажа какъв е главният мирис за последните 2 години, както и за следващите няколко. Мога да изброя и оттенъците му, в резултат на какви въглеродни съединения и с каква давност. Ароматът е неописуем!

Суросинкяво!

Оле, божке...Това не е цветът на 2022-ра. Драскачите тук дори не са се постарали да намерят оригиналния цвят на Very Peri, който е съвсем различен от намусеното синьо тук...

Нали преди "цветът на годината" се определяше в столицата на модата - Милано? Откога нЕкъв хамерикански институт избира цвят, и то с нЕкви сложни иена и кодове? Сещам се за адин виц по повод модата ... двама си говорят кой с какво се занимава. Единият казва: Аз съм модел. А другия му отвръща: А аз съм обикновен пдраст! В тези среди преобладаващата част са (не)обикновени!

колко добре и спокойно се живее в днешните времена на новото "нормално". спускат ти всичко "свише" и човек не трябва да се притеснява за нищо. инак какви терзания щяхме да имаме за "главния цвят" на 2022. безсънни нощи и дни в размишления.. дори "комунизъма" не беше толкова напреднал в тази насока. нека позная какъв е модерният цвят за мъжки чорапи - зелен! познах, а? давай тука наградата! хахаха.

е тая намусена минетчийка от снимката? Да я изкормя ли, затова ли ми я показвате?

Е Омикроново зелено, с леееки тъмнозелени климатични нюанси и с многоцветна гривна от евроджендърска дъга,с вмъкнати ярко зелени краткотрайни сертифицирани шарки на определените от "дизайнерите" места...

Определиха Омикрон за вирус на 2022 безцветен носещ печалби. Подготвят следващия директно да зомбира мозъка

определя цвета за годината? Ония с новата криптовалута от Иберийския п-ов

Седейки по снимката, новият цвят са големите уши :-)

остави ъшите, да бяха избрали някоя по-жизнерадостна и енергична

Преместих си го