"Оркестър Калуш" - успешна музикална формула или поредния пример за политкоректност

"Имаме чувството, че сме на мисия тук, защото в този момент украинската култура е подложена на унищожение", казва още Псюк по повод участието на групата в Евровизия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...в този момент украинската култура е подложена на унищожение", не, руската култура е подложена на унищожение!

Този конкурс по същество е гей парад. Винаги печелят най-заслужилите колеги...

...гледах, как един от тези недоклатени идиоти напусна залата с нацистки поздрав, докато публиката му ръкопляскаше...

Добрата новина, е че тази година БГ не си даде зор, да печели непременно като предишните, колко пари на вятъра отидоха.

Слава кокаине!!!!

Харесва тази политкоректност :)

Хохлите са служебни победители. Алина Паш трябваше да участва на Евровизия, но укронацистите я отстраниха и пратиха тези нацисти на ,които подариха и сега първото място.

Тези ашлаци май са украинският еквивалент на Венци Венц и павел, феътчиринг с Тото от Скандау, специално за вечеринката :) Ама да са живи и здрави и да се възползват от ситуацията на макс.

Лично аз гласувах няколко пъти за украинскита песен, първо наистина ми хареса най много и второ исках да ги подкрепя поне морално.

Пешо, мъжът ти ще те бие като разбере защо си съсипала вечерята.

"Очко" чешить в жопе, блядь?

Поредното доказателство, че по върховете на държавите и организациите са идиоти. В това число и голяма част от населението на държавите.

Това не е политическа коректност, а е политическа олигофрения. И ако политически има място съчувствието към пострадалите невинни жертви в Украйна (не бих ги делил по етнос, както правят в Украйна укрофашистите), то пренасянето му в конкурс за изкуство обезсмисля труда на всички останали участници. Въобще, последните 2-3 години (имам впредвид Ковид-19), нещата в света се моделират по определен образец, който не само е дебилен, но е в огромен ущърб на нормалната човечност.

...интегрирана в Русия украйна.

Доскоро ни тормозиха с инфо за ковид, сега пък за украйна и смехотворната евровизия. Ще се окаже, че и без да участват, украинците ще печелят де що има за печелене, от солидарност и симпатия гарнирана със съчувствие. Смях.

Пред НДК в София са изложили суитчъра на Зеленски в стъклена пронирана кутия.... И каска от окупатор.

Догодина в Мариупол... Путин ще гледа от бункера финала.

Точно, от бункера в Киев.

Как може да съществуват олигофрени като теб? При положение, че усраÏнците горяха българи и български знамена, нищожество! Ти си срам за България!

Има укропедерасти:)

Това е добре, че догодина този извратеняшки конкурс ще се състои н украйна, защото просто няма да се състои!

И ако войната наистина беше толкова сериозна, мислите ли, че изобщо щяха да се наемат да участват в някакъв си педерастки конкурс. Там има война, но далеч не е това, което украинците се опитват да го изкарат. Да не казвам, че самите те си правят престъпленията и половината убийства.

Каква Евровизия!? Всичко се превърна в евро-атлантическа извратения - ВСИЧКО. Олимпиади - летни/зимни, футболни първенства световни, музикални конкурси, филмови конкурси и награди, изкуство от всякакъв тип. Не се ли спре тази извратена система контролирана от Вашингтон, Лондон и Брюксел нищо хубаво не се очертава за бъдещето на света. Експеримент след експеримент - арабски пролети, майдани, опозиционни любимци стил Гуайдо и Тихановска, да избомбим тук и там да демократизираме лошите, емигранти щото не разбрали че евро-атлантизма ги избомбил за хубаво, БЛМ, да бутнем статуите на тези които изградиха безценните колониални Демокрации. Джендър до джендър - прогрес до прогреса, мъжката жена баш жена с прогресивни възгледи. ОТВРАТ

Предозирахме. С УкроКока. Слава Кокаине!

"Една нова, интегрирана, развита и процъфтяваща Украйна" - СМЕХ, СМЕХ!!! Тия явно се дрогират като зеленото джудже!

Е, те защо си взеха Брендо? Мали снабдяване трябва.

Ален мак е това вече- за по- старото поколение! Излишно престараване!

"Демократична България " има желанието да "ДЕПОТИНИЗИРА " Българите !! А това как да го разбирам ? ? ?

За съжаление днес не може да се вярва на нито една пропаганда. Все пак чета всичките и си събирам пъзел. Та и руснаците пишат че маи вече се появили фалшиви вотове на Румъния и сменили вота маи Ина Грузия.... Каквото и да е .... Първичното ми твърдени е че това политическо събитие правна загуби смисъла на корените си.

Омръзна ми да пиша за близогъзщината и тоталното умопомрачение в цяла Европа. Това беше върха на глупостта и подигравка към милиони.

Клоуни, които се изживяват като победители.. Евровизия не е това, което беше преди,.. а толерирането на група, която открито призова за помощ за нацистите от Азов, това вече е предателство към героите, които загинаха през ВСВ, за унищожението на хитлерофашизма !

В работата ме имат за Нострдамус защото предрекох преди една седмица че Украйна ще спечели :)

А извън работата ти останалите те смятат з обикновен глупак

Никога не казвай на някой че е глупак, хората могат да те разберят погрешно :)

Ти така ли се усещаш, муцко

А пък ти си безработен трол, без реален живот на когото се подхвърлят трохи от америконското посолство.

Вече е всичко порнография с тези хохли.

Ако войната се проточи, Украйна има шанс да спечели европейското по футбол!

Не само политкоректност, но и измама от страана на организаторите, които са променяли вота на държави в полза на Украйна. Това би трябвало да е последното издание на този соросоиден фарс.

Тия пендели не са никакви музиканти, певци още по-малко! В която и да е кръчма тия ще ядат само бой. Дори е.ан няма да има, защото са гнусари и миришат на сало и чесън.

Няма нужда за лични обиди към музикантите. Че не ги бива, вярно, но те не са взели наградата насила, някой им я е дал.