17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И при българите така. Често пътуват да събират ягоди и да завиват гайки по немските заводи, и за по лесно си взели тамошно гражданство...а за да е още по лесно, направо там живеят.

За Рамазана се връщаме. Ние сме истенски българи.

Руски, само в Русия всички правоверни сте мериджеи, а тия от репубилките ви берат зелето и картофите. :)

И що не завиват гайки на Лади нейде из безкрайните Сибирски полета? :)

Не можах да разбера къде точно е шегата? Подала ли е документи? - подала е, разглеждат ли се? - разглеждат се. Това към написалия статията. А към по-долу коментиращите: Какво общо има статията с нашите гастарбайтери където и да е?

не дават работни визи.

Че отдавна е взела....тя все там седи,че и песен за Русия беше направила.....много се ботоксира последните години....

Всички по света си мечтаят за паспорта на Северна Монголия! С него могат да пътуват свободно в Узбекистань, Туркменистань, КазахСТАН и Киргизтан!

Абе ти не говори така,защото единственият ръст по продажби за месец април в Германия от Авто марките е на " Лада"( мисля,че беше 3,5%). А когато цифрите говорят- тези които имат малко акъл в главата мълчат. В нашият планински район всеки ден виждам "Нива". Еле пък " Дачия" - пълно е...А на VW ако не е " Шкода" и Китай, такава настинка ще ги хване, че....

За 2019-та година само в САЩ са се преселили повече емигриранти, отколкото в Русия. Така, че нищо интересно няма в това, че някой е поискал руско гражданство?

за документите се казва - 'взимат се като на шега', дори за нашите трябват поне 5хил.

Както вожда се изрази “тъпа питка”