Диета с гъби топи мазнини на ханша и бедрата

Нова диета, основана на обилна консумация на гъби, кара жените да отслабват в бедрата, но не и в гърдите, пише в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Диета с гъби топи мазнини на ханша и бедрата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много трябва да се внимава с поредната "чудо-диета", защото гъбите са доста тежка и трудно смилаема храна и натоварват храносмилателната система.

Тези , които са измислили диетите , са направо за разстрел , без съд!Това е истинско престъпление към прасетата, исках да кажа хората!Защо?!Много просто , досега колкото пъти съм се опитвала да отслабна , ефекта винаги е отрицателен!Качвам по 20-30 килца , вместо да отслабна!Хем ям по-малко и страдам , незаслужено , хем хубавата ми талийка отива на кино!Наскоро четох ,че някакъв индиец се хранел направо от слънцето със слънчева енергия!Та си мисля ,че когато съм на диета най-вероятно превключвам на слънчево захранване!Таквиз ти му работи!Направо свръх ужас!

Ала-бала! Аз съм фен на следната диета: "Ядеш колкото си поискаш, каквото си поискаш и когато си поискаш. Вярно, не се отслабва, но е много приятно да я спазваш" Това е виц, не съм го измислил аз! Веднъж отслабнах с около 20кг, а ядях много Фафли, мед и др. сладки. Но спортувах много и свалих килца, отслабването е да гориш повече калории, отколкото да поемаш!!!

Стига с тези глупости!Аман от разни "нови" диети!Аз от както се помня си нося малко повече килца.Какви ли не диети съм пробвала, колко много съм тренирала, на какви ли не процедури съм ходила....и НИЩО!Ако ти е ген-това е!Дори и само да гледаш храната, дет се вика-ще напълнееш. Истината е, че ако си имаш мастни депа, които най-често са по ханша и дупето е почти невъзможно да се отървеш....освен ако не си удариш липосукцийка...

Ако ядете глюкоза в неразтворима форма, пак няма да напълнеете. Например - дървесни стърготини, памук или просто трева/слама. Пълни стомаха и е с изключително нисък глюколитичен индекс.

Може и да се отслабне с гъбена диета, ама ако сама отиде на си бере гъбите в планината и яде само гъбите които е намерила.

трябва да си доста тъп, за да вярваш на това; мазнините в тялото се топят общо (изчистваш цялото тяло); магии за топене на мазнини само или предимно на определени места няма; иначе те се трупат в по-голяма степен около кръста при мъжете и около ханша при жените и съответно като смъкваш повсеместно, там повече си личи

Само да уточним какви трябва да са гъбите - пироговки или орландовки? Шегувам се, разбира се. Все пак, който реши да спазва подобна диета, много да внимава, дори и гъбите да са купени от магазин или както казва една дружка от "гъбария". Успешно отслабване!

А как се пърди от гъби!!! Сигурно на това се дължи отслабващия им ефект...

Съдията: - И от какво умря вашата тъща? - Ами отрови се от гъби. . - А от какво са тези следи от удари с тъп предмет по главата и? - Ами не щеше да яде гъбите. .

Важното е гъбите да са магически!

А, не е необходима да са магически. Достатъчно е да са фалоидни и отслабването е бързо и сигурно - за няколко дни. Ставало и с мускаринови, ореланинови, гиромитринови, и разни други също!

."..което ви кара да се чувствате сиТ за по-дълго време." Нещо не разбирам, уж статията е адресирана към представителките на нежния пол, а авторката (г-ца Райна Деницова) се обръща към тях в м. род. 2 лице мн. ч. Последно статията е насочена към мъжете или жените? И още една неточност в статията - аз мисля, че е по-коректно да се каже, че енергията се освобождава по един продължителен начин, отколкото "по един постоянен начин". Г-це Райна Деницова, филолог-българист сте, внимавайте малко повече, моля!

Ако трябва да бъдем напълно точни, трабва да е "което ви кара да се чувствате СИТИ".

Ей, много сбъркан народ, бре - седнали да ядат сурови гъби! Истинското здравословно отслабване става с разход на енергия (движение) и малко приход (да не си тъпчат стомасите). Разнообразна храна в малки количества и много спорт - ТОВА Е! Ще изтровите глупавите мързеливци с тези гъби, бре!

Отслабването става много лесно, евтино и безотказно! В концлагерите е доказано, че няма човек, който да не може да отслабне. Просто трябва да се яде малко. Ако ядеш достатъчно малко, може да си лежиш по цял ден - пак ще отслабнеш! Няма витаслим, зелени кафета, сурови гъби и какви ли не глупости още! ;-)

Ама много точно казано!