Ози Озборн е в болница с усложнения от грип

Музикантът бе принуден да отмени цялото си европейско турне

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този ли ще се окаже СПИН-озен?!?

Бегай да слуаш азис, жалкар.

дано бързо се оправи!

е бащати! то си личи...

Ози има автоимунно заболяване, подобно на Паркинсон и всички вирусни инфекции и грипове усложняват неимоверно здравето му. Скорошно оздравяване, пич!,

Трябва вече да се спре. Ще вземе да се гътне баш на сцената.

Егати парадокса. Алкохола и купищата наркотици не го убиха и никой не може да каже, защо той е жив след такива количества..., сега един грип... Самия той, разказва случай когато се е наложило да му сложат упойка, хванала го е чак 6-тата ако не бъркам.

Освен това има и чупен прешлен от катастрофа, дамият той казва, че ще подари тялото си един ден на музей за естествени и природни науки, като чудо.

Колко пари има тоа ...

бях на концерта на Сабат в София - незабравимо! Да е жив и здрав дълги години още!

Аз съм в депресия, винаги съм си представял, че ще умре от прешмъркване, а не от грип. Нач, ако умре от груп, ще претърпя емоционален катарзис на дърти години ! Шмъркай Ози, шмъркай ! Леми те чака да разкъртите ада :)

Абе всички знаем, че не е грип, ама карай да върви.

Ози е голям. Пълно потвърждение на максимата,че зад всеки велик мъж стои велика жена Шарън Озбърн.

Левокамерната сърдечна недостатъчност протича с нарушения в белодробната функция. Абе, дробовете се пълнят с вода, добави един грип към това и гледай какво става! Причини за развиване на сърдечна недостатъчност има доста, само ще вметна, че кокаинът вдига кръвното налягане, при по-малко здравите като нищо може да доведе до хипертонична криза, инфаркт, инсулт, а по-здравите редовни консуматори, се разминават с обикновена сърдечна недостатъчност. И все пак, ако Озито вземе, че се помине, в което се съмнявам, ще пишат че е умрял от усложнения от грип.

Ози ще ни надживее то е ясно