17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето трябва да уточня и без да съм учен, че всичко в умерени дози е полезно. Освен ако някой нямат конкретни алергии.

Спрете да пишите глупости! Просто са ви платили, то ясно. Нито млякото, нито млечните продукти са годни за консумация. Това са производни на палмовото масло. Поне в България. Да не говорим с какво се хранят животните, антибиотици, хормони, мастити - всичко това отива в млякото плюс палмово масло. Само за месец след като спрях да консумирам млечни продукти и тестени изделия забравих за астма, високо кръвно, наднорменно тегло....

Стефчо. Бягай към някой световен научен център, защото ти си истинско чудо на природата. Само след месец забрави за астма, високо кръвно, наднорменно тегло.... А сега сериозно. Консимирам мляко от дете. Прясно, кисело, сирене, кашкавал. Фермерско мляко и продукти вече се продават навсякъде. Без хляб не сядам, но домашен или качествен от магазина. Костите са ми стоманени, нямам нито един лош зъб, а съм на 30. Около 1,80 на 80 кг., почти само мускул. Продължи не един месец, а 10 години без хляб и мляко и ще видиш как изглежда и се чуства всеки един средностатистически веган. Като амортизиран автомобил.

Тъпанари. Пийте си смешните млека, а ще си пия бадемово мляко и ще ви се смея отстрани.