Николета, Цеци Красимирова и Ивайла се вихрят на парти

Тервел Пулев, Николета и Валери Божинови, Ивайла Бакалова, Цеци Красимирова, мотоциклетният ас Мартин Чой, известни бизнесмени, партньори и още дузина приятели, бяха сред специалнитe гости на рождения ден на един от собствениците на Night Flight – Петко Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Николета, Цеци Красимирова и Ивайла се вихрят на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кухолета била във форма...ха-ха- да не си е удължила крачетата с по 5 см...а тоалетчето изобщо не коментирам:))))))

Кое е събитието, коя е важната личност и защо въобще е написано това.

Братче, тва да си родила, да ти се носи славата на к..ва и да се целуваш по устата с чужд мъж ... няма как да излезе друго име.

мале-е-е, каква гадна компания!

Николета, има посочен адрес за помощ на пострадало семейство. Прояви малко състрадание,грехота е само да охолстваш сред бедните си сънародници!

Стига сте писали и въздигали до небесата тези к..ви. Това ли е цвета на България - най-големите боклуци, с приятели мутри, припечелили от незаконен бизнес, измами и наркотици. Пълна измет са и фолк-певици, жените на футболистите, голяма част от манекенките /жени на повикване/..........

Баси чалгата долна:)))

Всяка държава си има проститутки,законни или не,но те са за ползване а не да се издигат в култ.

А каква е тази дебела кълка, дето е отпрала Цеца и гол дирник..Да не говорим за Ивайла, като от факултето излязла с тоя цвят коса..А на петата снимка Никито на Алисия намязва, и е състарена като нея дори..от нощен живот навярно.

ще се вихрят я като дотуснахме шутовете да ни забавляват и затова да получават колосални пари а всашност произвеждат само отпадаци и на сцената и в тоалета

Ивайла Бакалова има невероятно грозна черна физиономия, а Николета прилича на 40-годишна уморена от работа труженичка на най-старата професия...защо бе журналя въобще ги снимате? Ми те плашат хората!

Кога ли държавата ще покаже необходимото уважение и ще се намери подходящ висш пост, най-добре на министър за Петко Димитров. Толкова обичан и способен, доказал се мъж, работлив, без връзки с мафии. Да му сложат едни очила ПР-ите и да го видим в следващите изборни листи. Това е елита на нацията, това гледаме, обсъждаме и четем. Защо бизнесмените не са ги снимали, а и присъстващите политици?

селяни

Докато хората се самоубиват от безпаричие,тези не спират да харчат пари. А дори нямат един ден трудов стаж.... Жалка история

Спрете да ги отразявате тези проститутки!

А на бас, че този никога няма да стане олимпийски шампион.

Права беше Илиана Раева,че за голяма част от това,което се случва в България носят журналистите.Докато има подобни статии ще има и деца,които бият беззащитни пенсионери.Срам.

Старите чанти няма ли най-сетне да бъдат подменени с нещо младо и свежо?

Тервел Пулев - " олимпийски я ни шампион " да ама някой друг път и то само в сънищата му, а за останалите - Титан събрал боклуците на сметището.

възмутен съм

Събрал тези "уж" елитни повлекани и празнували до заранта... Това ли са ви стойностните хора, които показвате - отврат, всеки с всеки се целува интимно, вече така ли е модерно?!? На мен ще ми бъде доста неприятно жена ми да целува по този начин други мъже, пък било то и за празник... Фалшименто сте!

Бакалова да си излекува гъбичките по краката и след това да облича лъскавите рокли.Не за друго ами са заразни и доста народ ще пострада:)).

А шмъркаха ли пак на масата?

николета е много зле с грима: разликата между плутно омазаното и с фон ду тен лице и тялото е грозна и доста очевидна. да си уволни гримиора или да престане да се гримира сама според случая. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Животът не е вечен празник, а си е едно колело. Днес си горе, утре долу.... Тия паразити ще опитат и жилото, убедена съм!

пишете и коментираите злобарчета низши... то само за това ставате-докато се забавляваме ние хахахахахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И от кога обективността се третира, като злоба?! :)))) Не ви харесва истината, нали? ;)) Ами тогава не плащайте за статии, в които с право ще ви осмиват!

"коментираЙте"- пише се с "й"!!! :))) Научете се да пишете ПОНЕ! Горките невежи, търсещи отчаяно внимание и симпантия :))))))

Ами ще пишем, можем го. А вие явно и това не умеете.Явно плащате , за да може после да си мислите , че отрицателните коментари са от завист и по този начин да си вдигате собственото его / явно няма друг /.Вярвайте - никой не ви завижда, защото няма за какво.

:)))) Вижте я Николета как е награбила този Петко- очевадно има апетит към сметката му (в случай, че с Валери не й провърви) Забележете езика на тялото! Целувката със собствения й съпруг далеч не е толкова страстна ;)) Тук наистина се е събрала страшна сган и е жалко, че Азис, към който хранех НЯКАКВА симпатия до преди време, се оказва част от тази проститутско- гангстерска паплач :( Да не говорим, че Азис тук е неузнаваем- ужасно облечен съм го виждала и друг път, но чак толкова зле не го бях виждала!!!

Тервел Пулев кога е станал олимпийски шампион? Това съм го пропуснала!

хахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Олимпийският ни шампион.." кой е той?!?Тервел Пулев е бронзов медалист от Лондон 2012, стига сте поднасяли неверни факти !

Бях чела някъде в нета възмущението на Бакалова от промяната в ценностната система в България и неуважението на личностните качества.Заплаши ни със заминаване в Италия и не желание да живее тук...очевидно и там не са я дооценили:)

Баси ужаса...

ДА СЕ СПРЕ ТОВА ПОКАЗВАНЕ ОТ МЕДИИТЕ НА ВСИЧКИ КВИ ! ДА ПОКАЖАТ МИЗЕРИЯТА И НЕМОТИЯТА В КОЯТО Е ИЗПАДНАЛ НАРОДА ! НА ВСИЧКИ " НОРМАЛНИ " ИМ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТАЗЛИ ЧАЛГАДЖИЙНИЦА ! Това се случва в 21 век - какво ви напомя ? Едни се самоубиват от глад и мизерия, а за други нон-стоп лайФФФ !!!

Смрад....Смрад....Смрад А по шоуто на Канала остроумничеше тъпанара на Републиката Стоичков.... Воня ....воня. България е най-тъпото място за живеене

Колко си прав, Естете! Навсякъде образи на евтини жени, евтини цигански педелвайси, партита на простаци, грозотия, чернотия, пошлост....СМРАД!!!

Бабички!!!

КАКЪВ Е ТОЗИ ШАМПОН БЕ ЖУРНАЛЯ. Я ВЪРНЕТЕ ЗАПИСА ОТ МАЧА И ВИЖТЕ КАК ГО РАЗМАЗВАМ НА ПОЛУФИНАЛА!

Тази "страхотна" новина за живота на хора, които 5 стотинки не са заработили за България, направо ме уби. Палячото Божинов, неговата СОТ-аджийка, Азис, Мазис, и други никому ненужни личности (освен за себе си), са "лицето" на държавата??? Но, журналята са виновни - защо не се изтъкват наистина истински достойни хора?

Бай Петко откъде има толкоз пари ...