17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Докторе имам само 1 ташак. Доктора : Пипнал го обарвал му топките - две са! Извикал сестрата: - Сестра проверете колко топки има пациента! Сестрата проверила - две. Изредили се цялата болница всички казват че има две топки. На следващия ден отива пак при доктора. - Абе докторе един ташак имам снощи проверих - един е! Пак се изредила цялата болница и всички казват - два. На третия ден отива пак към болницата, среща го негов приятел: - Къде отиваш, да не си болен? - Не бе, в отпуска съм и ходя да ми чешат ташаците.

Тъпо !

Жена

Жена

Беше интересно. Дир, благодаря ви!

Бат Бойко видяхте ли.

Забавление за разтоварване.

Чета бавно, на глас, и не вярвам на ушите си - много далтонисти, и много мераклии в този форум бре!

Наистина забавно, но и много неща са истина!

Благодаря беше много забавно да разбера повече за характера ми

Глупости на търкалета.

Някакъв ненормалник е пуснал само порно картинки. Цици, п...а, к.р. Кви ненормалници има само. Това е новинарски сайт ве. Как може.

Рулираш ама и тоя хумор ще остане неразбран

AAAA ne - razbira se humora!

На петата ракия съм и виждам всичко двойно :)))

Тази статия както 99 процента от сайта е тотален булшит.

Само ти, дето четеш статията и влизаш в сайта, не си.

Двете топки са еднакви

Неее лявата е по голяма

Никога не са еднакви! Опипай ги и ще се увериш!

Всъщност, в перспектива, далечната топка трябва да е значително по-малка, затова и тя, в случая, е по-голямата.

Аз във всичките видях голи жени

Интересно, но много често човек вижда повече от едно нещо, защото мозъкът възприема цялата информация наведнъж, а не - "първо ще вида това, после другото". Съответно лесно може да се припознае в повече от една от описаните категории.

Картина 5 ми мяза повече на бобър. Де ги видяхте тия мишки и котки незнам. Картина 8 катерицо-патка. Картина 9 жабокон. Картина 10 айсберги с мечи муцуни.

Приятно четиво за почивен ден. Възможностите и особеностите на човешкия мозък са големи и затова има хора с различни характери , възможности и способности, че даже и таланти. Видимо ако забележиш един или друг детайл възприемаш определен тип образи приоритетно. В случая един художник вероятно би видял много повече от друг без такъв талант. В някои професии способности като описаните в теста са от значение. Друг е въпросът че почти никъде това не се използва при подбора на кадрите.Най вече защото подбиращите не са наясно какви качества са нужни за дадената дейност. Да си спомним изборът на съпруга от Иванчо-качествата на кандидатките... но той избрал тази с най големите цици. Друг е въпросът дали се е ръководел от приоритета че ще трябва да кърми децата му.

Бля-бля-бля! Няма значение, какво е нарисувано, важното е да се плямпа

Кой те кара?!

Отива един пациент при психиатър. Докторът почва да му показва картини на Роршах. На всяка картина, пациента отговаря че вижда цици. След десетата, докторът го поглежда и казва - Вие сте сексуален маниак. Аз ли съм маниак докторе, пита пациента. От както съм влязъл тук, Вие ми показвате картинки на цици.

Страхотна статия! Кой, какво видял и отдолу по един абзац хвалби, адмирации и комплименти. Направо няма значение какво има на рисунката. Не, че някога е имало де. Защото, какво виждаш и какъв човек си всъщност са две отделни неща, непознати на автора на този пасквил. Човека е надраскал нещо набързо в малките часове с идеята да го продаде на няколко медии и сега се питам колко кретена ще вържат, че и ще си запишат, какви са.

Прав си, но защо не приемеш нещата от забавната страна? Пък и каквото и да пише отдолу, винаги има нещо позитивно за теб. А картинките сами по себе си доставят удоволствие от разглеждането им, защото са интересни:)

Ти пък си много умен, хайде не поставяй определения!

на първата картина двама се е-т на задна прашка, ква танцуваща двойка и прислужницата се надупила и гледа жадно

На четвъртата картинка бабикянчо и дончевата са, като две в едно.

Алоууу, дира, спрете с малоумния пълнеж и напишете нещо за Лиса, която иска да покаже своята тийн путка!!!

КОя е тази Лиса и къде да и видим путката?

Някой спами в последните дни и поства линкове под статиите. Навярно към това реферира колегата.