Петко Димитров спасил живота на първата си любов

Бизнесменът Петко Димитров, който в момента се изявява в шоуто "Dancing Stars", разкри пред списание "Story" най-драматичните моменти в живота си.

Обратно в новината

Коментари - Петко Димитров спасил живота на първата си любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

петко беше скоро на гости при гала в "на кафе". от там стана ясно, че е следвал зъботехника и е работил само две седмици като таксиметров шофьор. тва че такива заведения не се правят с честни пари е ясно, но като мъж петко е супер пич. има някакъв чар, облича се много яко и не е лошо много български мъже да вземат пример от него. защото като ги гледам на какво приличат гледката е наистина жалка. освен това той се държи много земно. нито е важен и превзет като глория нито пък може да се сравнява със секссимвола деян донков........

Какъв бизнесмен е този палячо бе? Шофьорче и бодигард на мутри, това му е основната работа. Сега се пооблажи малко от чалготеката и айде, бизнесмен стана.

Петко си е пич.За мъж в нашета държава живее много добре.Някои го описват като мутра,но и да се краде не е лесно.Иска се яко дупе и здрави нерви.Аз го подкрепям и казвам все така да си живее живота,а с коя спал и гушкал това си е негова работа.Щом може и на 90г. да го прави :).

Чудя се, покрай толкова натворен героизъм, кога успява да си гледа бизнеса тоз' човек?!?

Българската простотия е на всякъде, с каква злоба и завист пишат ! Аз лично харесвам Петко и Яна и им пожелавам успех ! Големи сладури са и ако се обичат, да се вземат и да запушат мръстните усти !

Петко подмокря женичките със Мерцедеса,собственик на елитна чалготека ерген...всяка к*рва мечтаеща някой да я издържа до края на живота и бленува да се появи под ръка с Петко и той да я черпи една водка.Признайте си жени че мразите Николета,Алисия и т.н защото те могат да са с Петко или с Дедко,а вие не-бохохо.

скоро ще видиш петко и дедко, когато ники мих. бие шута на алисия. и не всика може да е с петко-еле па такива като николета и алисия. петко се цели високо-търси си жена от много богато семейство. бохохох еб--си измета!

Тоа е некъф Супермен! Аз си подвивам опашката и бегам...

хубавичък лек мъж!

Говориш така, сякаш си за първи път четеш новините и коментарите в дир.бг ех ех...

еми ако искаш ще ти дам една снимка на петко и ще те изклатя като гладен сиганин джанка.. доволна ще останеш

охх,какав сан имах с този петко....аххххххххх,уви ...само сан *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво започнахте да ни пробутвате този Петко.Такъв бил ,онакъв бил.Хайде моля ви се стига измислени "герои". Достатъчно е да знаем че има чалготеки и сами можем да си направим заключението какъв е този Петко.

Абе той Петьо може и да има чалготеки, но пък клиентелата му коя е? Отговор: маса българи. Докато има телета, ще има и касапи.

Петко, що не кажеш на хората колко пари дължиш на бившите Строителни войски за това, че ти направиха тия чалготеки бе ФАЛШИВ ГЕРОЙ!Пардон,ИЗМИСЛЕН герой!Па има и хора дето го харесват и му верват.За разлика от Вас аз му познавам номерцата лично!

тоя прехвален бизнесмен е кукла на конци-подставено лице. ако го накарат да обясни откъде е започнал вероятно ще излезе че прятел му е дал пари назаем и тн знаете как става. много е смешна исторята с одеалото върху печката.. сигурно е пращал и прятелката си да носи дърва от мазето и да я чисти докато тои излиза с разни мастии

ако Петко беше големия мъж вече можеше да е отгледал и някое българче - ама той само с разни парантии чук и бег.

Не знам колко от вас са били в NightFlight(заведението на този клоун), но подобно заведение с честен труд не се прави. Не ми обеснявайте, че е бил примерен човек и с честен труд е наел, обзавел и развил заведение за над 500.000лв в центъра на София и същият този на М.Луиза всеки ден можете да видите бялата му S Class за 200.000лв. Поздравления, че е спасил нечий живот, но целият му бизнез, пари, "слава" са 100% плод на нелегални дейности.

не е ли направена дискотеката с парите на ели гигова на баща и?

а сега ще начеши яна, ама едно хубаво ще я начеши, та после да му съдейства тя да процица парите на баща и. просто има такива хора, които толкова са се комплексирали от бедността, че после не могат да се сопрат.

Как може да има такива хора.Дали майка Ви е раждала, че сте загубили човешкия си дух. От злоба и избиване на липса на самочувствие някои хора са готови всичко да напишат. Петко изглежда много свестен човек и каквото и да е преживял е останал човек. Да е жив и здрав и всичко хубаво му пожелавам. Толкова помия и простотия ни залива че даже и предстоящите светли празници не помагат. Няма да се оправим.

Петко, Колкото и жени да прекараш, пич, няма да заличиш от главата си спомена за моя х.й, който така харесваше като момченце.

Не знам дали това е истина, но ако е от нашите, аз защо не знам?

ммм колко е годишен тоя човек..

с фотошопа с начервените устни 25

какво тлкова го превъзнасяте. Или защото има пари.

Значи освен, че е честен бизнесмен, сега се оказва, че е и супермен, кой където има нужда от помощ и той е там да спасява. Трогателно.

Истината е,че всички дето плюете му завиждате-готин е! Чаровник!

Ха на бас, че си изрусена пача с Икстеншъни, с мечта за силиконов бюст и че любимата ти музика е чалгата

Пък аз си помислих, че й е спасил живота като е спрял да се занимава с нея :)

Оставете го тоя, имам по-важна новина - сърбят ме т*шаците!

Ами, измий ги.

Такива сте си простаците.

Ако те ташяха сърбаците, щеше да дъшка пръс! Хах ха.

Напишете кой от мафията го е назначили за бизнесмен и му дърпа конците? Другото са пълни простотии за отклоняване на вниманието.

как кой? Станишев.

Какво ни занимавате с разни пропаднали хора ,хора без морал и съвест . Ели Гигова разбра че с нея е заради парите и го духна . Това е човек който го интерисуват само парите на другите ,с цел след време да дойдат при него . Разсъждава с оная си работа . Омръзна ми да пишете за разни пропаднали хора и да ги правите герой . Имам предвид Божинов , Николета ,Златките ,Николай Михайлов ,Благо Георгиев Анелия и още много други чалгаджии и чалгаджиики . Моето мнение е по добре празно място оставете отколкото да ми ги давате като примери и да се мислят за герой.

Не е лошо да се погрижиш първо за правописа си, пък после да даваш умните си коментари...

И как така реши,че не е лошо? Аз пък мисля,че е лошо!!!

Като бях на 10 почина баба ми, а пък веднъж си навехнах ръката и отказаха да ме приемат спешно в кабинета - чаках след един циганин половин час! Аа , значи аз също съм висок, тежа доста и гледам нахално - ИСКАМ отделна статия за мен в дир.бг !!

Човек избира да е лекар по съвест преди всичко!Не заради пари.А като си съвестен и добър лекар-парите ще додат!

Човек, а ти имаш ли съвест? Не си личи от поведението ти и бизнесът, които управляваш. Откъде на къде, аз като лекар ще имам съвест, а ти като бизнесмен - не. Така, че отговорът е "лесно". Лесно е да нямам съвест, когато взимам 420 лв, а ти ми идваш с кола за сто хиляди и не искаш да си "платиш разхода".

Като си без съвест, да беше станал чалгар като него, а не да лъжеш хората, че си лекар. Пък и ако беше добър лекар, нямаше да взимаш 420 лв.

+1

Ама как му го каза на този пишман доктор.Не харесвам Петко,защото не харесвам и Бинев,който му е дал едното заведение,НО доктора трябва да лекува еднакво болните.Няма значение дали е с Трабант или Мерцедес!Да,ама не!За това,за него 420лв.Нали ще получи и под масата?

лекарите дори когато ги посещават бедни хора едва свързващи двата края гледат как да ги изнудят и да им вземат парите. добрите лекари май избягаха а тук останаха некадърните гладни нещастници

Нали си се клел бе нещасник, Или за теб клетвата е била само за да мине номера ? Такива като теб публично на площада и да ги пердашат докато забременеят. Ето заради това ви бият и ви мразят хората. Заради такива като теб страдат и лекарите които въпреки мизерията дават всичко от себеси за да помогнат.

"Откъде на къде, аз като лекар ще имам съвест, а ти като бизнесмен - не." ====Питаш сега, а са ти отговорили още в древността : Да се оправдаваш с грешките на другите е все едно да се миеш с кал. ===== Има професии за които е задължително да имаш съвест, а ако нямаш - стани бизнесмен като тоя на снимката, давай си гъза под наем на хората с пари и ще караш кола като неговата. Обаче хем да нямаш съвест, хем да ставаш лекар, това е по-зле от всички Петковци, взети заедно.

Петко е пич !

дали нанка с маже тази убавиза????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЩО, мерак ли си му сторил )))))