Златка Димитрова събира пари за ”Пирогов”

Носителката на титлата "Miss Playmate" е сред лицата на кампанията за набиране на средства за „2-ра Детска хирургия” в „Пирогов”.

Обратно в новината

Коментари - Златка Димитрова събира пари за ”Пирогов” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, тази нахална циганьорка пак е свършила парите и измисля ново дарение за да лапне някой лев. Ако някой вярва на тази безсрамна и безморална мутреса, нека си дава парите. Явно са му излишни. Има много начини човек с възможности и желание да дари пари на домове и клиники, но тази да си прави самореклама и то с толкова благородни неща, чужди на порочната й душа, наистина е пълно безсрамие. Незная дали върна глупака до нея на жена му и детето му или още се прави на лудо влюбена домакиня.

затова а се нарича дарение,пожелателно е , като не искате не давайте,ревете си там и се възмущаваите

"Сред лицата, подкрепили кампанията, са водещи и звезди като Ники Кънчев, Мария Гроздева, Теди Кацарова, Коцето Калки, Йоана Драгнева" ... Как са подкрепили кампанията - безвъзмездно, финансово или ... срещу заплащане?

Плеймейтка и благотворителност?Бих се радвала,ако ги даде тя,а не пак хората от народа.Ама освен събличане по списания и задявки с мутри,едва ли друго я вълнува.

Това е падение за болницата.

Да събира пари от колежките си.......Печелят добре на вечер, за техните "хонорари" аз работя месеци.

Хайде престанете вече жената поне прави нещо и пари наистина се събират! Което е най- важното!!!

А когато давате лявата ви ръка да не знае какво дава дясната.Така пише в една книга-казва се Библия.Трагично и мерзско е Златка да е лице на благотворителност,още повече ,че парите няма да ги даде тя ,а дарителите.Пошло,пошло,пошло.

Няма да дам пари на Златка .......................Не е честен човек. Тя не работи безкористно. Четох нещо преди време.

Тъжно е "Пирогов" да се нуждае от помощта на личност, правеща всичко за едното показване по медиите. На нея много и се иска да е една хай дама, която не работи и има за хоби благотворителност, но защо болницата трябва да става статист в нейния филм.

Намерението е добро. Ама не можаха ли да намерят някой друг известен за лице на кампанията? Не знам тази с нещо друго да е известна, освен с това, че спи с когото ѝ падне. Стига да е с дълбок джоб. И откъде-накъде народът трябва да помага на здравеопазването! Само аз ли си мисля, че това е работа на държавата? Има пари да се сменят колите на НС всяка година. А няма пари за апаратура на болниците!

Променете си заглавието, защото не тя ще събере парите, а ние обикновените граждани. Тя едва ли ще даде нещо. И да си изберат друго "лице на кампанията", защото тая с предишната си кампания излъга доста хора за да си прави имидж. Събираше пари за очна операция на съпругата на човек, който уж бил принуден да продава гевреци пред НОИ за да събере пари. Пълна лъжа, човекът продава от 20 г. там и сега дори след операцията, пак е там.

А от друго дарение за един млад мъж си беше удържала процент, защото и тя имала разходи - бензин, храна и т.н.

На тоя човек с гевреците синът му е таксиметров шофьор, а той-военен пенсионер и тая им събира пари, мошеници. Кой знае какви суми са си разделили? Заради такива неща хората вече не искат да помагат.

Не прочетох имената на политици или лекари сред дарителите! Или пак бедните ще трябва да даряват?!