Санторини и Миконос през обектива на Кейти Пери

Певицата развихри таланта си на фотограф и показа приказни гледни точки от ваканцията си в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Санторини и Миконос през обектива на Кейти Пери | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи във фалирала нещастна Гърция може а на Слънчев бряг в острова на стабилността и просперитета на Балканите не ще да почива. Питам се защо бе Кати защо бе Пери - ела тука да видиш нашия туризъм, лично премиерът ще те помоли.

не разбрах какво общо има т.н."синъо око" с почивката на кеити пери в гърция. това е "окото на фатима" и не е гръцки символ.

Не е гръцки символ, но в Гърция се напълни с това "око". Често можете да го видите нанизано на разни амулети заедно с православното кръстче и всякакви дрънкулки и мъниста. Което си е пълен абсурд, защото "окото на Фатима" всъщност е окото от преданието за дащерята на пророка Мохамед, която можела да лекува болести и да предпазва от нещастия.

Почуствала била, глупости на търкалета. Тъпа американка, нищо не може да почуства, на тия само пари и .бане са им в главите. Да не говорим, че като певица е трагична.

Тя е англичанка!

много разбирате всички отнякъде :Д хайде сега по дупките да миете чинии в Байерн и в Люксембург :Д И като съберете пари за Санторини, тогава се снимайте и вие като Кейти.

ти миеш чинии и в българия предполагам глупако, стои си там и не излизаи навън да плашиш чужденците, маи си недоволен от собстевното ти живуркане, това е защото си злобен и тъп!!

едва ли ще и потрябва да тегли джобни от банкомата ..

лесно е да подкрепяш, симпатизираш и харесваш гърция и гърците, когато си богат и известен и когато гърция е за тебе само санторини, миконос, лесбос и крит...тежко е на народа, че стои пред празни банки и сметки, а изнудвача ципрас се опитва да му внуши, че енджи меркел е виновна за провала, а не неговата некомпетентност и алчност!

Глупости на търкалета Гръцкия народ живее 1000 пъти по добре от нас а Ципрас е милион пъти по компетентен от нашата проста тиква . Тъпчо

Вчера се върнах оттам. Много добре си живеят, а цените им са като в нашите супермаркети, че и на много стоки- по-евтини дори!