Половинката на Бен Афлек - Ана де Армас: Не съм достатъчно красива за момиче на Бонд

Въпреки това тя участва в "Смъртта може да почака" по препоръка на Даниел Крейг

Обратно в новината

Коментари - Половинката на Бен Афлек - Ана де Армас: Не съм достатъчно красива за момиче на Бонд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладурана е но нищо повече.

Нещо има в лицето дето ни мт кефи.

Ела ми, ела ми... Поздрави: Бонд

Мамина гугутка

Ебати вампира

дай да видим твоята

Ммм'да я покаже - и аз тъЙ викам, ама сигурно се среща с нея в порно чатовете, само.. Не знам, ако на тази толкова красива естествена мацка кажат, че грозна, явно съвсем им се е извратил вкуса покрай родните киборги, пълни с пластмаса кат се почне от НиЛото, та Гонзовица, пардон Гущеровица, та Отварачки, та чалга певачки, та плеймейтки,като Джулианита, та Ганита, които до една ми приличат на чудовищата Франкенщайн. Които вместо едно здраво общесрво да отхвърли ги направи звезди и ВИП ове. Начело с дира.

НЕма нужда да си казваш мнението. Тя не се интересува от теб, нито пък света се интересува от теб и мнението ти. Важното е, че Бен Афлек мисли обратното, както и Даниел Крейг, и целия Холивуд. А ти не знам какъв си щом си спрял да харесваш естествената женска красота.

С подходящ грим и дрехи всяко млдао момиче без фрапиращи физически недъзи и с тегло в рамките на що-годе нормалното (от доста слабички до приятно закръгленки), може да изглежда красавица. Но не не всяко от тях му предлагат да играе ролята на момиче на Бонд, защото за целта трябват мноооого специални качеества. И Ана де Армас знае какви точно.

Много красива и харизматична !

Хубаво кубинско момиче. Иаз бих я препоръчал