Вики Терзийска напълно промени визията си

Певицата за пореден път показа, че не се притеснява да експериментира с визията си.

Обратно в новината

Коментари - Вики Терзийска напълно промени визията си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, народе, народее ще миришем Европата само.Кога ще надраснем ориенталщината - незнам.Векове сме назад, ама българска му работа.По коментарите си личи.

Вики, дано не се натъжиш много от някои от коментарите. Всеки има различен вкус и може да го изрази словесно, но защо трябва да има обидни и неприятни думи, винаги ми е било чудно. Не съм разглеждала снимките, но гледах предаването. Малко са жените, които изглеждат добре с къса коса - ще посоча Хали Бери и Чарлийз Терон. Ти си третата, която според мен изглежда добре с къса коса.

е много мили думи, за всички останали жени с къси коси, които не влизат в твоята тройка!

не я знам тази каква е, не гледам телевизия, но с русо определено не и отива, циганее защото са и тъмни веждите. снимката във ваната е сполучлива. всеки си има вкус, но някои се стрижат да се правят на интересни и на арт, но това отнема от сексапила определено.

Готино е момичето , като бомбомче бих го хлуснал .

kokobrais

Деди такава дума боМбоМ няма....

:)А хЛуснал... Ма то за хЛускане трябва зъби... Ужасно е да имаш мерак, но да няма как...

С дълга коса е много по-хубава. С къса коса никой няма да се обърне след нея. Много обикновена е сега.

как се стига до това да си "музикален педагог" в музикален формат (пък бил и той "Гласът...) след като си се занимавал с музика между другото ?? И да даваш оценки кой пее фалшиво ??? Преслава въпреки всичките ми резерви това е учила и работи, поне !! Нямам думи от самочувствието и на двете !! И то в присъствието на един Данчо Караджов ?! Миро също е една направо огромна приятна изненада за мен и като интелект и като излъчване и като педагог в шоуто. "Вики"-то и "Преси" са направо трагични като присъствие във формата. Та, за прическата няма да говоря, защото тя е най-малкия проблем на г-ца Терзийска, а от там и на шоуто.

Една от малкото жени, които каквото и да направят с визията си, не са способни да ми го вдигнат! Другата подобна особа е Радина Кърджилова. И двете са антижени отвсякъде! Мани визията, ми поне да бяха кадърни в професиите си, ама нейсе.......

А какво ще кажеш за задника на Деян Донков ? Е това вече е възбуждащо,а? Не се притеснявай ,и други си падат повече по мъже!

Дори и Донков е по-секси и женствен от тия двете кифли! При наличие на такива страстоубийки като тях, как да не станеш обратен?!

Защо ни занимавате с тази измислена певица? А колкото до визията и, цялата изкуствена-виждам бузки,няма бръчки, въобще не е тя- добре се се погрижили пластичните хирурзи-но гласец ..., само напъни за певица

С дълга коса й отиваше повече. Така изглежда по-възрастна.

Не знам кой се е изс* на визията й, но на мен ми прилича на мазна лесбийка-лелка. Изобщо не ми допада така, но тя си знае ...

е те това е отмъщението на фризьора

Много зле! Се едно баща й я е остригал за назидание. Никаква форма.

Ужас! Прилича на средностатистическа късокоса лелка!Преди беше много по-хубава.

Ама така пък си е истинската, а не ...

абе...я някои да ме подсети поне за 5-6 песнина т.нар.\"певица\"вики? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз се сещам за толкова по- известни мъже с които се е разхождала ама виж за 5-6 песни не мога!

Вики си е симпатяга. Но с къса коса хич не й отива.

Явно не си спомняте, но преди 15 години някъде Вики беше със същата къса коса и беше вокал на група Спринт, които я бяха довели от Русия. Тогава беше и с 10 кг по-пълна :)

На Вики силата и беше като водеща на шоуто. Като ментор е тотален провал. Една сполучлива песен не можа да избере на хората от отбора и, с което определи лошото им представяне. А и тази нелепа прическа стил "Козият рог" ...

Вики беше едно очарователно момиче с излъчване което не оставаше равнодушни мъже.Те така я знаят така са я харесали и така я обичат.За какъв джилек и е да бяга от тоя вече изграден прекрасен имидж.Тука виждам едно друго лице-някакъв с нищо не привличащ вниванието момчурляк.По нищо не прелича на нея.Правилно казват чужденците-абе вашите проститутки много хубаво пеят.

Не ми харесва-не не и не:(

Олеее, как се загрозила, не знам на кой ще му стане от тази вече?

Вики е хубаво момиче каквато и прическа да има. Интелигентна и чаровна, а тези които пишат простотии са комплексари\ки. Вики, не обръщай внимание на глупостите им.

с дългата изсветлена коса с буклите - много е нежна, има хубаво лице и всякак й отива, но определено дългата коса омекотява лицето, а и с този топъл, котешки поглед просто си е за женствена визия

Промяната и е повече в това,че вече е поостаряла.Пък на снимката в колата,гърдите и виснали кат мойте!

А отдоле как е с прическата?

Жени с къси коси не харесвам. Приличат на мъже. Такива мъжкарани не. Харесвам такива с дълги коси. Така че определено голяма грешка на Вики. С предишната прическа с по дългата коса си беше супер. Сега прилича на маймуна избягала от лудницата

Вики си остана една загубена селянка-чалгарка въпреки проблясъците през годините.

да, ама сега се опитва да продражава на Преслава

Мноу е убава и чаровна. Брау за смелостта...

Moje da sum grozen ama imam mnenie

Момичето е хубаво с дълга и къса коса,завистниците и злобарите са много.

Има доста жени, които и с дълга коса изглеждат зле. Проблемът не е в дължината на косата.

Какво ли е направила Вики на този, който я е обезобразил така???? Искай си парите обратно, а ако не си плащала, по- добре ги съди. Той със сигурност я мрази. Дано израсте по- бързо и не го повтори пак. Тя е готина мадама, ама сега дори готино момче не е.....

Нищо, Вики ... Пак ще ти порастне ...

Състарила се е с 10 години! Направо се уплаших като я видях с тази къса коса. Дългата коса и стои прекрасно, много е чаровна.

и тая ли е певица

на мен ми харесва най-много когато е била руса и с дълга коса, ама кво ли разбирам аз

ТОВА Е ИСТИНАТА!

Ох Вики, защо бе мила?? Погледни си снимката с китарата и погледни тази :((((

ТОВА Е ИСТИНАТА!

Има хубаво лице, нека се вижда. Макар,че така ще я оприличават на момче. Нека провокира.А, косата просто ще порасне...

Това българите /от тези, които пишат в дира/ наистина са гадни. И на хубавото казват че не е, е.и му майката. Кой знае какви караконджоли сте вие, ама пишете глупости и пръскате само злоба. Ама ще се задавите с нея.

Хубостта е субективно понятие. И дебелите има кой да ги...

oooo изглежда състарена! не й отива ама хич. направо е сложила 10 години от горе.

Обезобразила се е !

Жената с къса коса ми действа антисексуално. Друго си е да размаха грива...

Най-много и харесвам чертата,която и разделя дупето на две равни части.

Певица?...

Искрено и обективно: Вики е симпатична жена, независимо с къса или дълга коса. Като певица е абсолютно посредствена, без нито един хит, всичките и песнички са бозави. В "Гласът на България" става за водеща, за треньор - не, имайки предвид предишното изречение. Айде, наречете ме злобна!

Напълно споделям!Относно външния вид, дори повече ми харесва от преди!Като водеща се справяше отлично, за разлика от Янчето!Като певица-нищо особено, груба грешка от страна на продуцентите!

Вики се прави на Поли Генова. Като нея се постригала и си е сложила обица на едното ухо само. Но на Поли Генова по добре и стои къса коса. На мен лично не ми харесва с къса коса.