Коментари - Принц Хари и Меган заплашиха със съд папараци в Канада (снимка) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не спорете моля ви се всички тук с буля В. от М. Д., че всичките си грешки ги прехвърли на снахата. Колко удобно.... Няма страшно. Меган няма да се върне. За нея вече връщане назад няма. Има едно дете. И с лявата си ръка ще го изгледа. Животът е един. А детето й е изключително умно. Няма сравнение. Невероятно е.

Тази жена умира да й се обръща внимание- позира,, кокетничи, абе общо взето се държи като треторазрядна актриса. Тя няма нито възпитанието, нито излъчването на кралска особа и сега , след като в Англия никой не й "тръгна по свирката" и не успя от пепеляшка да се превърне в принцес , реши ,че ще играе номерата си в Канада!!! При нея всичко е фалш и поза! Лошото е, че подвежда съпруга си да се държи по същия плебейски начин! А той е роден принц и като такъв освен привилегии има и задължения, и мисия да пази традициите и културата на страната си!

А аз се чудех как ще се прехранват, а то съд до дупка за папарашки снимки. Пък то тя се усмихва щастливо, а бодигардът даже си е бръкнал в джоба, значи нищо опасно не е имало. Това не ти е Англия, няма да ти приемат жалбата в съда.

Няма как да ''има'' храст насред пътеката зад която да се ''крие'' папарака след като снимката доказва че е бил директно пред нея и тя направо позира да доказва ''щастието си''...

Смешко ти за теле обективи не си ли чувал.Тая снимка сигорно е направена от 1 км.Ами лъвовете по Нешънъл Географик и те изглеждат сякаш са снимани от 5 метра,ама оператора е реално на 1-2 км. далечина.

Направо от космоса са я снимали тая защото е ''много'' интересна за извънземните вече:))))))че при земляните нещо позасмърдя ''добродушието'' и..

Като ви чета направо се уверих че тогава тази не е в ред след като си се смее озъбена на нищото пред нея:)))))))

Интересно как така папарака е ''виновен'' а ази дето е позирала както се вижда на снимката била ''много ядосана'' и го доказва с позиращата усмивка..

Обикновенни хора сте нали:)))))за какво се репчите тогава че са ви снимали???? По всякакъв начин ще действат за да им се обръща внимание че нещо до година ако не правят подобни циркове никой няма да им споменава името...Защо ви плащат други охраната като не искате да ви снимат из парковете сякаш са ваша бащиния..

Не виждам от какво се оплаква и жалбите и няма да бъдат взети под внимание. Искаше да е известна, искаше да е принцеса, искаше да се показва.... Е, ето ти сега.

Тя позира и гледа в обектива,кой ще съдят? Бебето е с качулка и не се вижда негър или бяло е.

Дано, не я "сполети" съдбата на Даяна!!;))

Кой какво си направи сам друг неможе да го направи.. Лека и пръст на Даяна ама като се натискаше за парите на Ал Фаеед защото е свикнала на охолство без да се труди реално нямаше как да не стигне до това за което пак папараците обвиниха а не себе си че се чудят как да се крият ама искат да се споменават.

Ши пукнете от злоба, ве! Мноо негативизъм, мноо нещо

Май искат да се говори за тях. Я вижте Меган как се е ухилила. Така ли се разхожда човек. Много добре знае, че я снимат.

Къде е проблемът.Те си остават пак известни.Но сега ще имат повече време да съдят папараци и всякакви навлеци.Обезщетенията ще им трябват ,за да са "финансово самостоятелни".Нали така казаха.

lu4ka

Нещо ѝ отесня светът.

тази става за прислужничка ..само

И вие, драги читатели, си мислите, че живеете в интересни времена? Ха, ха, не се ласкайте от тази “уникалност”. У нас и преди си беше “интересно”, докато ни управляваше тоз, комуто подражава онзи гост на форума в Давос, гол и бос по всеки въпрос, запънал се във властта у нас като магаре на въображаем мост ( между Изтока и Запада).

Не е необходимо да си чел история. Дори децата знаят от рицарските романи, че проявилите аристократични членове биват прокудени или изпратени в изгнание. Точно това се случи с глупавия Хари и негърската му жена. Кралицата ги изгони не само от Двора, но и от страната като ги прати в някаква си колония.

И ти си тъп балкански селянин с претенции и сам си се изгонил в някакво село, видно от коментара ти.

Жалко за Хари,най -искрено им пожелавам щастие чисто човешки.Не харесма Маркъл,но смятам че Хари направи голяма грешка..англичаните са особен вид хора,той винаги ще тъгува в сърцето си за предишния си живот ,въпреки че сега мисили длуго и ще го осъзнава все повече..а Маркъл е доста прагматична жена

Препечената кака ще пресоли манджата в скоро време! То стойки, чалъми, то тръгна кралицата да злепоставя, а сега ще воюва явно с всички...Нали известност искаш - ето ти известност! Само дето не се усеща, че точно тия които заплашва могат да я съсипят - има да си говори сама ...

Държи по- правилно кучетата отколкото детето, ма така е като не е нейно

Давам две години на това семейство да се разпадне и Хари да се върне в Англия. Там където командва жената не е добре.

ако се разпадне семейството няма да е защото "Там където командва жената не е добре." а, че не са си направили добре сметките и двамцата!

както и да го виждам..Меган се радва..и ни виждам много да и е неприятно..не мисля че е искрен човек..защо трябваше да похарчат милиони за сватбата ,просто тихо и кротко да се бяха оженили но вдиш ли не

"Предупреждението бе отправено, след като в медии бяха публикувани снимки на Меган Маркъл, която се разхожда с бебето Арчи и с двете си кучета в парк във Ванкувър." "Адвокати на семейството казват, че Меган е снимана без нейно съгласие и че фотографът се е криел в храст в парка и я шпионирал." === Извинете, на снимката се вижда как тя носи бебето и държи кучешката каишка, гледайки в камерата ухилена. Напълно е съзнавала, че я снимат, защо тогава се е хилила, пък после е правила драми?

Защото са на самоиздръжка и бизнеса започна с каквото падне.

Сериозно? И какво трябваше да направи? Да се разкрещи, да се разплаче, да тръгне да ги гони....Абе вие сте луди повече и от англичаните, честно. Такава злоба трудно се отглежда, ама вас добре съ ви отгледали.

Само почакай, по някое време ше има и metoo (аз Хари го нехаресвах, ма ме насилиха, биха, та го зех).

ти си пич!

Меган употреби баща си и го заряза; употреби първия си съпруг и го заряза; употреби до дупка кралския двор и...... избяга; да спретнем залагания кой ще е следващия в редицата ?????

lu4ka

Баба Бети не си поплюва. Черното явно не знае с кого си има работа.

Харчо

Не се ли нахарихте и намегънихте в този розов бозалък вече?

Заплашила ги е защото снимат и не плащат. Иска всяка снимка да бъде предварително обсъдена, дрехи, грим, обкръжение, позиране, интервюиране, които да ѝ се заплащат и с това да се издържа. Снимки неглиже и незаплатени не се допускат.

Седи си вкъщи и плети чорапи на принцо и няма да те снимат. Всички сме снимани ,свиквай

просо сънува!

Кой плаща на охраната?

Класифицирана информация е.

Джендърът Трюдо каза, че ще осигури/плаща охраната.

Тая работа не е като оная в двореца на тихо.

Тя какво си мислеше, че там папараци няма?

Абе има,ама не са джентълмени като британските.Какъв ужас и липса на обноски само!

То се очакваше,че ще ги дебнат за снимки Маймуната ясно показва,че това й е приятно

Вече от това ще живеят. Но първо да върнат на хазната парите за ремонта на замъка.

lu4ka

Не е замък , а хижа.

На снимките ясно се вижда, че Жабата гледа и се усмихва на камерата. Не е пратила двете горили зад нея са хванат папарака

Класика в жанра. Скоро тези типове ще оглавят мощно антимонархическо движение и в края на краищата Хари ще е първият Президент на Великобритания.

Ще тръгне срещу баба си,баща си и брат си?Ти да видиш... Слагам пуканки

Не е лошо в краското семейство да има един антимонархист, нали?

Англичани сър!

Какъв екземпляр трябва да си, да се завреш да живееш в Канада, при положение, че можеш да избираш?!?

Само ,който не е живял в Канада може да зададе такъв въпрос.

Интересно ми е какво толкова има в Канада?Сериозно и любопитно питам!

cwetence

Само който е живял в Канада може да разбере въпроса :D

хората им се радват, те се назландисват... айде сега беж на някой усамотен остров насред океана. и само стреляш по дроновете, бате...

Ето ,че намериха източник на доходи- съдят до дупка и като спечелят...

Ако за 300 000 покажат поредната тъпа малоуна фотография на тия кретени, които не искали да ги снимат

Хак им е, пак ще ги гонят папараци, ама вече не са кралси особи. А и са в патова ситуация - ако искат да изкарват пари от известността си трябва да са в центъра на събитията и медиите и тогава ще има папараци. Ако пък успеят да се снишат и покрият някъде, тогава няма пък да изкарват пари, понеже ще ги забравят :-D

Менан сияе от щастие, че стана по нейното...

Не е така, ще се види скоро продължението...

Брекзит, мегзит- при нас кога ще има гербзит.