17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, Кара-лайна ....

кой е мъжа тука?

Той инфантилен, тя-презряла . Как да си родят дете по нормален начин ?

Кви са тия циганье? Известни ли са нещо?

Почти всички индийци милионери се женят за бели и гледат да си избелят поколението . И тя не е изключение.

Така е . Никъде няма да видите индиец женен за черна примерно- А после белите били расистите .... Индийците са 10 х ....

Индиец женен за черна не съм виждал, но индийка за черен да. Камалата е такъв резултат. И една друга знам, а ми се ще да не бях. Страшни расисти са.

Ко?,не!

Е то и бащата ако е "су рогатен", не е за хвалба...

Колко е хубаво да си анонимен и да си излееш злобата в словесна диария! Зловоние се носи от коментарите...

Ако се обядвам за коментара пак ли ще е зловонен. Тая е дърта крава два пъти по дърта от това момче. Врата и дебел колкото главата ,а като прочетох,че била мис Свят и артистка направо се отвратих.тя е с нервни тикове,мята се наляво надясно като гламава,отвратителен нос а колко е умствения и багаж не се знае. Но не коментарите,а баба Чопра мирише зловонно.

Обявявам ,а не обядвам

Мен ме дразни, че съобщението е на черен фон.

Искала много деца ама неискала да ражда. Исках да гласувам, ама нямах желание стана работата

Майка-менте

Извинете - инквизиция

Лицемери. Бременните действително погрозняват, надебеляват, а раждането е средновековна онвизиция, освен ако не наринеш пари. Хайде стига, на чужд гръб и сто тояги са малко.....Щом гените са тяхни, и детето също. Точка по въпроса.

Тъпанар/ка, изобщо не е вярно, че след бременност се погрознява винаги. Примери много, стига човек да иска да ги види. Да, някои жени надебеляват, но не всички и освен това килограми се свалят при достатъчно желание. Жалко е, че вече всичко е сведено до елементарност и тик ток…

доста грозно изказване от жена, изобщо няма нужда да се коментира колко е грешно

има такива статии. Така безпаричните и никому неизвестни неудачници има къде да изпуснат парата и похейтят.

Тя роди няколко деца докато мъжът и беше в панделата. Беше сурогатно бащистинство в случая. Други две пък бяха на гурбет в Белгия там как ги насурогатиха....

Като вземат разни кифли да ми говорят, че искали много деца.......Те, едно не смеят да родят да не им се развали фигурата. То деца така се гледат, с 20 см нокти, с екстейшъни и силиконови цици. Айде у лево.

Големи капацитети се навъдиха. Жената сигурно е имала проблеми.

Кои бяха тези? Защо трябва да четем за тях всеки ден, в медиите?

Всъщност не трябва - доброволно го правиш.

Не стига, че мъже се опитват да станат жени, ами жени не забременяват за да си запазят “безценните” си тела и вземат корем на заем. Опошлиха всичко съкровено на тоя свят заради пари и популярност.

НЕ, те не са родители, а осиновители, на дете, родено от друг човек, и вероятно дадено, против неговата воля. Това е подигравка с всички Божии закони!!!!!!!!! Поредната!!!!

Иво Димчев, ти кога тръгна на солариум?

Не са ми много симпатични и двамата, ама да са щастливи. Но най-вече ме изумяват коментарите, че щом не го е родила детето, значи не му е майка. Трябва да си много емоционално увреден, за да твърдиш такова нещо. Ако искаш си родител и да се грижиш, няма значение чии са гените, чия е била утробата. Поемаш отговорност, грижиш се и обичаш. Ако има условие да е твое и да те е ритало девет месеца, за да го обичаш, значи изобщо не трябва да ставаш родител.

Ами тя е донор на яйзеклетка в случая. И ще ви изненадам, но според българското законждателство майката е тази, която е родила детето. Децата, родени чрез асистирана репродукция и чрез донорски генетичен материал не са незаконни. Просто майката е тази, която ражда. В България сурогатното майчинство е забранено по етични причини. И всъщност кое налага здрава и права жена да прибягва до сурогатно майчинство? Явно фигурата й е по-важна от това да дари живот на собственото си дете. Приянка в случая не е майка, а донор. Нищо не може да се сравни с усещането са носиш живот в себе си. Да го усещаш как се движи, как те рита. Да го видиш на екран, да го родиш, да го гушнеш за пръв път. Все неща, които една биологична майка трябва да изпита с детето си.

Никой не го е еня за разпорения ти отвор,селянко недоебана,дето нема кой да те плювне и пишеш по 200 реда в кенефа дир.Гръмни се или се оперирай да замязаш на човек.

Ми не, не му е майка. НЕ е свързана с него по Божествен начин, а по извратен, дяволски. Щом не може да зачене, значи не е разрешено и точка!!!!!

Единственото важно е, че жалкото ти мнение не значи нищо. Един панелен боклул как си излива злобата от жалкия си живот е нищо. Все едно да се чудиш какво мисли мравката за теб .... просто не те интересува. С жалките си разсъждения за бог... оле мале опази. Ходи пии две ракии, набий жената и децата да не ти говорят на въпреки, давай подкупи където както можеш и говори за бог... жалка гнида.

Цигането кво се е лепнало за тоя ушкорляк...

Кръвосмешенията не водят до нищо добре. И докато преди е имало остро осъждане от страна на обществото на такива извращения, в момента те даже се насърчават. Особено ако единия родител е бял..

Кръвосмешение значи потомство, създадено от близки роднини. Преди да пишете, поне се образовайте

Това е ГРЯХ!!!!!!

Пасват си отвсякъде, най- вече на мустак ( неговия е по- мъжествен де..)

Тази, шарената сигурно е майката на момчето до нея.

Кой е донора на спермата?

Тя, ъф корс!

Как така една жена ще роди дете, и то няма да е нейно, света напълно е полудял

Само Господ знае каква е истината- може да имат медицински проблеми, да не може да зачене- имат възможност да си позволят тази процедура- направили са го. Може и жената да не иска да си развали фигурата- на близо 40 е и след бременност- трудно ще й се отдаде- има за пример друга индийка- Айшварая Рай, на която трябваха години да си върне килограмите- те си знаят.

То пък нейното една фигура ...

Среднистатистическата гладна бг отрепка пак се е изказала-жената е адски красива,приемете го,дебели,злобни гадове.Може да си позволи износване от сурогатна,позволила си е.Пълно е с 20 годишни грозни и ялови по клиниките,има 40 годишно запазени и раждат здрави деца.Приемете го,както и жалкия си живот,с плюване няма да се оправите, за кратко е облекчението:)

Абе баш "родотели" не са станали

Кой е тоя вълк?? Сериозно

Местим го.

Пиянка Джофра?

Запрянка Джофра

Циганката е ялова и не може да зачене , не иска да си разваля фигурата ,или таткото не може да го вдига от жени?

И ако мислиш, че е нормално така да се присмиваш на хора със съкровено желание- браво! Питай нас, които сме преживели загуба на бременност и се чудим дали някога ще ди имаме детенца. Не се присмивай, не знаеш на кого какво готви съдбата.

Ем ясно с мъж дето си пада по мъжки ласки, как да стане?

Лишила се от удоволствието на бременността и раждането. Как са толко глупави и толкова богати. Луд свят.

Ами роди го ти, да си доставяш удоволствия... Луди и бедни

Nepriatna i grozna gena.

Кви са тия и що ме занимавате с тях?

Искам толкова деца, колкото мога да имам. - ама да не ги рждам аз и като нямам време и настроение да имам за всяко по 5 бавачки

Дано сургоатната майка да е 34 годишната саудитка от другата новина

Такъв мустак имах в 6ти клас

Тая па коя е, прилича на Акшето от Столипиново

Вече сме нормалното ново, богатите си живеят в собствен свят и бедняците им раждат бебетата. Ферми за раждане на бебета, в коя книга го бях чел това?

Има много добър сериал по темата. Само ще ти кажа, че не всички го правят заради кефа или хипа. Първо прочетете каква е възрастта и и какви рискове крие една бременност на рази възраст и за детето и за майката. Не всички са имали късмета или нещастието да срещнат бащата нс децата си на подходяща възраст

И Ник малко бременен

Този дечко прилипа да и е син- пи- нусък и слаб от нея.Харесвам я,но явно няма вкус.Не си отиват,но може пък да се разбират

офф, щом са се събрали и двамата имат вкус един за друг.

Един за друг да имат каквото искат,ние коментираме ние как ги виждаме

Тая нея познавам, а пък за тоя чувам за първи път.

Тогава какво коментираш тук?! И име едно нещо, наречено Google - може там да провериш, преди да се правиш на умен/умна.

Кифлата става ама тоя ушатко кой е?

А Приянка като неще да ражда поне гълта ли?

Като майка и син са.

Да има много деца...от сурогатни майки! Как след това да обясни на детето/децата, че тя всъщност не го/ги е раждала!

То пък голямата работа това, щото.... По-скоро да обясни за мъже в женски дрехи, мъже с мъже, жени с жени, и небинарни какво е... А, и Родител 1 и Родител 2....