Радиоводещ се извини, че оприличил кей поп група с коронавирус

Матиас Матушик настоя, че не е възнамерявал да "обижда на расова основа"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха, то човек да не се пошегува с тези. Верно са драма, драма и половина даже! Дори в Северна Корея не биха ги взели тези.

Човекът си е напълно прав. Това, че никой не е казвал това публично не значи, че не е така. Като чуеш k-pop ти идва да се погребеш жив, а като видиш членовете на групата - още повече.

Еми давай, взимай лопата и почвай

ей тоя просто казал, че не харесва BTS и тинейджърите лумпени веднага го обвиниха, че е расист

Абе да питам ъия сега кво са педали джендъри или ЧЕТВЪРТИ пол.... Че на нищо друго не ми шриличат а каъо им чуеш гласчетата все едно са жени визията д не говорим то там в тая корея мъжете и жените изглеждат еднакво ебати педалската държава

Преди малко си я пуснах тази песен.Изпълняват я чудесно BTS. А момчетата са си много хубави,работливи,изпълнителни...Какви страхотни коли карат,какви апартаменти-супер модерни.Аз много ги харесвам и постоянно гледам и чета всичко свързано с тях.Уточнение-имам двама сина и два внука,така че около мен мъже много.

Това е защото на корейците са им най- малки в света. Има класация , като напишеш статистика на размер... на първи място е Камерун и на последно Корея . Така че си ги избива на женски хормони ;)))

Голям образ тоя!