Райна замества Стелла Ангелова

Стелла Ангелова не присъства в залата на петъчния лайф, въпреки очакванията на участниците и феновете на шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Райна замества Стелла Ангелова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стела е грозна,груба и нахална.Противна жена ,с огромно самочувствие.Най-неприятната от всички в това шоу,следвана от Раева,която много се излага ,като очевадно толерира Стела.Хубави са младите ,Румен е приятен,Латинка беше класа,Люси е актьор в кръвта.От журито харесвам Галена и Алфредо.По-добре Райна отколкото Стела.Александра е красива.Това е българско шоу и всеки ,който не се чувства българин няма място в него.Дори Алфредо ,никога не си позволи да каже нещо за България ,Стелла,с две л ,се пукна от надувки и акценти.Проста крава с претенции -това е Стелла.

Не обиждайте кравата с такова сравнение.

Давай Райне, направи Месечков Лунатиков- ти го можеш, а и той без това страда безутешно по загубената "американска мечта", обещала му да го вреди за каскадьор или дърво в някой тамошен филм.

Мама Латинка ще ги разбие тази вечер с изпълнения на земна гимнастика, на игра с обръч и лента, докато Луканов ще танцува на греда и ще язди кон с гривни.

ДАВАЙ, РАЙНЕ!!! РАЗБИЙ ГИ!!!

Тази чалгаджийка закъса за участия, та и го осигуриха сега. Няма що

Защо Капка Георгиева бе принудена да куцука контузена по дансинга и накрая беше изгонена за несправяне, а на Стела и намериха дубльорка, за да се възстанови на спокойствие. Харесвам танците на Стела, но това фаворизиране няма да е в нейна полза.

Защото Капка и куцаща, и некуцаща, НЕ МОЖЕШЕ да танцува. Все й обясняваха колко женствена и ефирна била - дрън, дрън. Тръгна си, защото беше смотана и безинтересна. Освен това е бивша жена на Сидеров? Айде без г----- политици в танцовото шоу, моля!

Когато счупиха крака на Ивет Лалова преди старта на Супер гран при в Атина никой не я замести, драги. Тя пое мъжки нещата и се оттегли за да се възстановява. Не вярвам да поставяш способностите на Стела, по високо от тези на Ивет. Щом Стелла е толкова зле, че не може да си изпълнява договора, да бъде така добра и да се оттегли с достойнство.

Е, как защо... Стелла е долетяла от Щатите и участва в шоуто, само защото й е обещано първото място. Тя самата имаше наглостта да го каже в едно от интервютата си. Но не може да й се отрече таланта!

Cтела е поканена в това шоу от продуцентите. U по каква логика трябва да откаже добър хонорар,които,естествено заработва с много труд? Cкорошно възстановявяне!

Майката на Стела тренира националния отбор по худ. гимнастика; Стелла влезе с огромно самочувствие на победител в шоуто; Раева изненадващо замести Робева в журито- всеизвестно е, че Робева не участва в схеми- за някои още нещата да не са ясни? Наско- не си мисли, че ще те дръпне в Америка и ще денсиш и ти тук и там- ще се излъжеш, болезнено.....

я отиди си вземи хапчетата! Все схеми са ви в главите. Като сте некадърни за нищо у съчинявате глупости. То в целия свят няма толкова схеми колкото тук в България. То и това , че Стела е контузена е схема, да знаеш! Сега ще се види колко е гледано шоуто :))))

Това, че Стелла е контузена, не е схема, а е известна истина, формулирана добре от народа- човек предполага, ама Господ разполага!

Стела танцува много добре, но шоуто наистина е за аматьори. Не може професионалист да се състезава с непрофесионалисти. И да гледа с пренебрежение на останалите.

Стела танцува перфектно, но не е за това шоу. Много е изкусвена и лъже, че не е професионален танцьор.

Съгласна съм, че Стелла е груба, превзета и фалшива. Както казва самата тя, тялото ми е машина. Но когато дойде в това шоу тя изрече една голяма лъжа. Дубльорка съм, занимавам се йога и бойни изкуства и никога не съм танцувала професионално. В една статия обаче от САЩ чета, че тя е професионален танцьор и е танцувала на турнетата на Мадона и Рики Мартин и куп други. Според мен шоуто е за неперофесионалисти, а тя се намърда с лъжа, за да вземе титлата. Нека отиде в друго шоу за професионилисти. Състезаването й тук е нечестно спрямо останалите, които леят пот и се мъчат. И идва някаква забравила българския, прави се на дилетант и й дават наградата. Отвсякъде звучи нагласено и нечестно спрямо останалите.

И кой ти каза, че е танцувала? Или пак интриги правим ? От танц до танц има разлика?!?! Учатствала е - със сигурност в шоуто на големи звезди, но от това не трябва да се прави капитал. Как можеда има толкова злобен народ - като вас! Аз гледам шоуто заради тях. Другите ги поздравявам, но не са ми интересни. Така и аз мога да танцувам. Като не ви харесва - замълчете! Нужно ли е да се излива толкова злоба. Брей тая енергия ако я влагахте в друго - щяхте да се милионери!

Кой непрофесионалист ще танцува за Мадона и Рики Мартин? Въпросът е не как танцува Стела, а че всичко е нагласено и другите напразно хабят време и пот. Все едно да вкарат златен медалист в любителски маратон

Да, Стела е надута и превзета.Красива е, изглежда страхотно, има талант, но е надута и превзета.И дразни с нейните американизирани изрази.И като мисля така, какво, завиждам ли?Или злобея?За какво?

Абсолютно вярно е че участвала в концерти и клипове на Рики Мартин, ако някой мисли, че той наема непрофесионални танцьори е в голяма грешка

браво раине !готина си.да си жива и здрава.господ ти е дал всичко- красота,глас,акал ,доброта ,вкус .продаляваи напред.аз от сарце ти желая успех,и не обращаи внимание на завистниците.тия,дето те плуят са светлинни година назад от теб и злобеат.целувки и успех.

Трудно може да да бъде "заместена" Стелла!!!! Видях само един неин танц и ми спря дъха!!! Райна пее, доколкото знам !

Стела е груба, и нещо много барзо е забравила българският език, заваля яко, лигави се и хвърчи на високо без покритие, а Наско Месечков явно си мисли, че ще го дръпне в нейните среди....Да вземе да се стегне и да не бъде толкова наивен.

тая е такава хиена, че чак се контузи от хишнически амбиции иначе са много успели в уса ама тука доиде да лапне хонорарче *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Месечков има повече късмет със заместничката на партньорката, за разлика от този, който трябваше да танцува с гюлето Андрея.

Райна яко смущава съня на някои, каквото и да си пишете Райна е успяла певица ,12 г на сцена, може да не е номер 1 , но е актуална 12г , спечелила много награди и конкурси, пее и танцува страхотно, учи психология, не е златотърсачка и интересчийка , свестна, емоционална в истините и затова неудобна за някои , ще я гледам с удоволствие и подкрепям - бързо възстановяване и наСтела

Ти май я бъркаш с някоя друга.

Може и да танцува, но танцува като мъж, в латино танците трябва да си жена, няма място Стела там, противна ми е; с момчето танцуват като приятели, не като двойка; като иска да е мъж, да танцува мъжката роля

Жалко за Стела, честно казано само заради нея и Наско гледах шоуто досега, дано бързо да се оправи. А за Райна няма спор, че е много добра, но нали вече беше участник и го доказа.

След като Райна показа, че не може да пее сега да видим дали може да прави друго освен да се съблича.

Cтела беше професионален спортист,а сега е каскадъор. Kакво значение има дали е надута ,щом танцува прекрасно.Bпрочем, Pаина се е занимавала много по-дълго с танци. U двете са добри !

Да, танци и карате - бива си я. Движенията от карате-то ги владее, няма спор. Който се съмнява, може да гледа сериала "Revenge", особено 22 епизод.

Кое й е надутото на Стела? В Чалгария сте свикнали жените да се държат "леко" и лигаво. Стела си се държи съвсем нормално и на ниво. Това, че използва английски думи, когато се изразява, е напълно нормално. Заминала е за Америка едва на 16 години.

не разбираш, в латино танците мъжът трябва да е мъж, жената - жена, не става въпрос за лигавост, в хип хопа и др танци това е без значение, но тук е задължително да си определен какъв си

А ти бе нещастник, от къде си? Изявяваш се като голям простак, пък не знам от къде си!!!

Хммм... пожелавам и скорошно оздравяване и не, че нещо, но не е честно спрямо останалите участници. Освен това тази Стелла много я тачат. Как така все на тяхната двойка се падат латино танците и никога класическите?

Пожелавам най-скорошно и успешно възстановяване на Стелла! Без нея шоуто наистина не е същото.

Стела толкова иска да спечели,че се пресили и успя да се контузи.Стана нещо като "изгоря ,за да свети"!

Или злобарите и лоши хора са я урочасали?. Много по-вероятно. На таланите в България гледат с лоши очи.

РАЙНА Е ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК , ПРИВЕТСТВАМ УЧАСТИЕТО И В ДЕНСИНГ СТАРС . ПОЖЕЛАВАМ И УСПЕХ.

забравяш:))

За жалост само веднъж ще замести надутата Стела, която е професионален танцьор ,а участва в шоу за аматьори. Радвам се ,че ще гледам отново Райна.Танците са й в кръвта и се справя чудесно, защото танцува със страст и ентусиазъм.

злобата е голяма работа

Стела не е професионален танцьор, дори аматьор не е. Тя е каскадьор и спортист, нищо общо няма.

Вярно спртист , ама художествената гимнастика не е вдигане на тежести , че да няма нищо общо с танците .

То май и други неща са в кръвта и ;-)