Татяна Дончева стана рапърка

Бившата депутатка от БСП и председател на „Движение 21” Татяна Дончева пропя рап.

Обратно в новината

Коментари - Татяна Дончева стана рапърка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този денис е просто уплах за всяко дете а и за хората, а тая дарта крава don4eva от каде се появи.откаде изкопавате целия боклук и го слагате по тв.

Цитатът е по съвсем различен повод , но мисля че в тази ситуация би бил напълно уместен. " Когато корабът започне да потъва плъховете започват да цвърчат с пълна сила. "

И това,ако е шоу-здраве му кажи!Денис Ризов си мисли,че прави шоу програми,ама нещо се е излъгал! Но ето,че Татянчето, именно в в неговото шоу, се прослави,като"рапар-звезда.

Първа плаха крачка към задължителния плурализъм на обществената БНТ.

Самотата в спалнята ражда безумие.(Румен Петков към Татяна Дончева)

Тъпотата в главата ражда видения за спалните на хората! Ражда също склонност към цитиране на Румен Петков!

верно че е гласовита,чух я какви ги приказваше и извиваше глас като и закопчаха колата със скоба пред бсп-то и я накараха да си плати глобата.За нея не беше останало място на тротоара пред "Позитано"20.Опитайте се да минете от там по тротоара и ще разберете за какво говоря.

Аман от простотията на тaзи стара мома! Май пощурезията я е хванала доста рано.

Бойко вън- изрече Татяна от вън. Румен - приятел. Приятелят на мафията и мой приятел.Пчеличката Мая - сърцата работлива -супер вайзор на БСП в кюстендилският край. Цецо канапа -Дончева,Дончева- Танче , ако конституцията не бе определила белезниците да са от канап спукана ви е работата всинца.

Еее, абе тази жена е супер.Това което пя ако се разнесе по ефира тиквите ще се окъкат. Признавам от всякъде е кадърна, браво.

какво ли не биха направили гадните комунисти, за да са \"в светлината на прожекторите\" ?! а не чувстват, че вече са на боклука на исторята!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Засегна ли се, бе педал? Пиши на български глупако!

Тази е рапърка, колкото Сергей рокер. Голямо драпане за гласове!

гея рокер, дардончева -рапар, агент гоце, гумен путков и гумен овчаров - мафиоти. червените разбоиници са се смахнали и са трагнали през просото. не е лесно да ти измакнат кокала балгария от устата!

Отврат.Тези хора нямат ли чувство за самооценка.Нямат ли чувство за реалност,какви са тези халюцинации -ще пея рап ще съм готина и те (овцете)-хоп,ще ме изберат и ще си живуркам 4 години в парламента.Нема такъв филм Татянче.

Таня,обичам те!Бъди все така неукротима!

Кефи ме!

цяла вечер мога да ви храня, копеленца гадни, дано да нямате деца защото те ще го отнесат по нататък, тъкмо загрях, а какви неща ми идват на ум чак ме хваща срам...ама след малко ще разберете

.... За пари? Поне зъбите да си оправи .

не е за пари разбира се,ма си пари-оцтоява позцята си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая всичко ша напрай за пари!

Па и затва дет ще й платя (евентуално) не искам да ми го прай :Д

тоя далгоося маимун бат кеворк го слози кадето трябва,в трета глуха! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

таз низнаи балгарски,само мяка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вв,от тебе много повече знае булгарски и не само...не се и опитваи да си мислиш да се сравняваш с нея *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голямата уста!Смятах я за умна,но никога не е късно да станеш за резил...

комунист ли е не ми го хвали - ако ще евровизя да спечели имам една дума за тях -боклуци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей тая измъкна от затвора Ванко1.Туй е връзката

"Идат,идат,я ги виж,що е чедо,посрещни ги............ "! Бавно но славно ИДАТ вторите,а може би третите ЕШАЛОНИ на............ може би "НОВИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ" на България!

Татино златно убавиче. Оно ми било паметно, щом рупа ропонье. Рупай черко, рупай ега заченеш като ЕВА оти АДАМ одавна те нече!!

Ако всички БСП-ари са като нея умни, прями и интелигентни и аз бих ги подкрепила на избори.Уважавам я за качествата , които притежава.

АКО БЕШЕ УМНА И ИНТЕЛИГЕНТНА НЯМАШЕ ДА Е ПОЛИТИК , КАМО ЛИ ОТ БСП

Тая Татяна е тотално луда :)) Не да си хване някой МЪЖ да я оправя и да роди ДЕТЕ, ами рап ми пеела. Като няма наследници каква ФАЙДА за държавата от нея???

Дончева е умна жена! И човек без комплекси! Това и само това е причината разни "байовци" да я мразят и хулят! Щото ако тръгнат на приказка с нея, ще ги размаже като плюнки!

А такива като теб, с това мислене, трябва да се кастрират принудително, че много вече сте се размножили. Задръстени, плоски хора в България колкото искаш.

КОМУНИСТ И РАПЪР!?!?ТЕ ЗАБРАНЯВАХА РОКА-ТУИСТА-ХАЛИ- ГАЛИ.ЛЮБОВНИКА И ДА НЕ Е НЯКОЙ РАПЪР ОТ БСП?

Тя не е била родена , когато забраняваха рока .Хората като нея , които открито изразяват и отстояват своята гражданска позиция са достоини за уважение. А личния живот си е неина работа!

Искаш да кажеш, че в щатите властите са били комунисти? Ти знаеш ли кво е правила полицията с рокаджии и хипита в щатите? Имат си самите те филми за тез неща. Гледай първо тях и после прави агитки тука!