Потвърдено е: Нина и Зуека се разделят след 20 г. общ живот

Нина и Зуека се разделят след близо 20 години съвместен живот, сподели самата актриса пред БТА.

Обратно в новината

Коментари - Потвърдено е: Нина и Зуека се разделят след 20 г. общ живот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тя приличала на майка....", а той красавец неземен!Я стига! Прави са- показаха се няколко години по телевизията и се взеха за извънземни!

Някаква закономерност ли е това или ВСИЧКИ водещи по телевизиите са парясани, разведени, самотни майки, експияници, зависими, хора със съмнителен морал, поведение и ЛИЧЕН живот не само НЕДОСТОЕН, укорим и пример за НЕподражание, но и достатъчно скандален, за да се афишира така в публичното пространство! Няма защо да се чудим, че младото поколение има такова поведение - то са момичета хладнокръвни убийци, момчета разчленяващи приятеля си, цялата паплач от филмирани изявени нимфоманки на възраст под 12 години и т.н. Такава ценностна система ни натрапват от ВСИЧКИ телевизии, като информацията се "обогатява" от печатните медии. Там също се подвизават различни закононарушители - бандити с бели якички (екс ченгета забогатели незнайно как, защо; хора осъществили съмнителни банкови и др. сделки и т.н.)!!! ОТ НИКЪДЕ ВЗОРЪТ Н А Д Е Ж Д А НЕ ВИДИ!!

За съжаление това е самата истина.

знаеш ли нина винаги трябва да сме вав форма това е!знам го от личен опит ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе питам аз, кой мъж би си легнал с тая Нина? То не че тоя Зуек прилича на нещо де, но тая убива коня на място!!!

Я ходи слушай чалга.Тук не е за тебе.

До "чочо".Познавам и двамата и Нина е един прекрасен човек.Жалко за Вас,че в такъв момент си позволявате да хулите и обиждате. Нещо,което дори Нина не прави спрямо Зуека, въпреки обидата,която той й нанесе. Явно "критическата" възраст при Зуека си каза думата. Жалко за добрия тандем,но вярвам,че Нина ще се оправи.Тя беше творческата и етична личност в "Кредо" и ще успее и занапред

Много харесвам и двамата. Да ме прощава Нина, ама да беше се вталила малко. Прилича не Демис Русос. Все пак...

За някой от коментиращите, тя жена му не го съди, вие почнахте. Какви сте да държите сметка кой, с кого, защо. Тяхна си работа.

Няма що. Поредната пи ар кампания :( Двама, които и без това са фиктивно съжителстващи от години, да се "разделят", за да оповестят шумно общия си юбилеен проект...

Честито, Зуек! Показа, че си див селяк като повечето ти колеги! Евала!

Зуека е добряк, но за тези, които познават Нина по характер, знаят , че е ужасна личност. Не говоря за професионалните и качества. Тя е капризна,заядлива,зла и доста грозна.Явно търпението на Зуека се е изчерпало.

Толкова съм отвикнала да чета в такива изказвания нещо интелигентно и умно, че чак в първия момент не можах да осъзная...Нина е пример за достойно поведение.Това е звезда с класа. Браво, изказването и не можеше да бъде по-премерено и мъдро! Жалко за раздялата им - според мен са създадени един за друг.

Така правят повечето наши интелектуалци и известни личности. Щом жената заприлича на бабичка, сменя се.

Явно се случват такива неща. Късмет и щастие на двамата!

Горда, умна, интелигентна жена! Браво за поведението! На всеки във всеки мамент може да се случи, важно е човек да запази самоуважение и уважение към другия. Някои "водещи" , с които ни занимават поне година могат само де се учат от такива жени.

Браво-това го могат САМО интелигентни хора!

Нищо дрего не мога да кажа-освен Дай Боже само такива интелигентни и достойни хора да има на земята като Нина!

Поздравления за таланта и на двамата!Много жалко ,че Зуека като всички мъже се е захласнал в по-млада колежка...но това е живота ,успех и на двамата..

Браво Зуек!!!Смело момче си!!! И незабравяй, че никога не е късно да станеш за резил!!!

Дали каквото дали сега се разделят да се поживеят както се казва ;)

Съвсем нормална реакция от човек, който е живял 20 години с друг и се разделят, т.е. такава трябва да е реакцията, а не да се оплюват. Иначе, те мъжете като минат определена възраст и изглупяват. Ще му мине, ама

В коя е влюбен Зуека? Някой знае ли?

Нина винаги ми е приличала на колегата си Руслан Мъйнов!

Много талантливи, гордост за българския театър, другото си е тяхна лична работа. Дано намерят своя път в бъдещето, който да ги заведе там, където искат да бъдат и дано останат заедно като партньори на сцената.

Ех, жалко,но може пък да е за добро. Тази Нина се оказа страхотен,много интелигентен човек.Свалям й шапка!

защо трябва да ни интересува личня живот на другите? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страхотна е! Това се нарича достойна жена!

Жалко......

На всеки може да се случи.Културно,интелегентно,без много шум.Ще го превъзмогне!

Евалата за пичовското поведение на Нина

ТОВА Е НИНА, А НЕ ВИХРА !!!!!