Принц Чарлз отпразнува в Индия 65-годишнина

Принцът на Уелс е роден на 14 ноември 1948 г. в Бъкингамския дворец. Днес той навършва 65 години.

Обратно в новината

Коментари - Принц Чарлз отпразнува в Индия 65-годишнина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Норманите хора празнуват със семейството си, а неговото къде е? Чак в Индия се помъкнал и го прави не за първи път.

Не мога да я понасям тази Камила. Толкова е нагла и с такова самочувствие... Представете си колко трудно избира подарък на мъжа си. На кой мъж? На откраднатия! То пък поне да беше хубава! Животното камила изглежда по-добре от Камила! Ха-ха!

Ех принце, принцее бедни ми принце сега ще видиш какво е да си пенсионер то България и Британия нали е все едно и как ще връзваш двата края с тези жалки 110 паунда седмично....но не се плаши ние от нашият клуб пенсионери за "Орешарски" ще те подкрепим, така де вече си наш човек.

Той се е изтърсил в Индия с най-вехтите и закърпени от Камила дрешки.

Това, че кралица Елизабет е достигнала тази уважителна възраст не значи, че и той ще я достигне. Изглежда толкова стар и уморен, че ще е голяма авантюра, ако той поеме престола. Надявам се, че кралицата ще прояви разум и на престола ще седне принц Уилям, който мина 30-те, добре образован, обичан от хората, ползващ се от уважението им заедно с прекрасната си съпруга. Все пак Камила не изглежда никак добре, тя е по-стара от съпруга си и гони 70-те. Освен това двамата с Чарлз носят тежък морален товар на раменете си заради извънбрачната си връзка и това едва ли някога ще бъде забравено от британците.

Двамата са си толкова лика-прилика, че е трудно да се повярва, че някога са били женени за други хора.

Серенадите не се ли правеха от мъже към жени?!

Ви е осигурена "спонтанно" от кралското семейство. Помогнете за пенсията на горкия любим принц. 150 кинта на седмица не стигат за платена серенада

Аз ви казах "муфраджии-хрантутници"

а КАТО ВЛИЗА В ХРАМОВЕТЕ-ПРЕД ТЯХ ВЪРЗАНА ЛИ СИ ОСТАВЯ КАМИЛАТА ИЛИ И ТЯ, КАТО СВЕЩЕНО ЖИВОТНО ,СЕ ДОПУСКА ИЗМЕЖДУ ХОРАТА?!

Ма просто се просълзих от умиление, колко е благотнворителен този мишок от коронованата шайка, който затри в пряк и преносен смисъл готината Даяна! Пък сега и за крал го гласят, а той се прави, че се дърпа...