Салма Хайек разочарова сънародниците си

Мексиканската актриса Салма Хайек разочарова сънародниците си по време на участие в шоуто на Дейвид Летърман.

Обратно в новината

Коментари - Салма Хайек разочарова сънародниците си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много от българите в чужбина нарочно не научават децата си на български - да не би да имат акцент на другия, чуждия език. Защото който има акцент е с ограничени възможности на пазара на труда и в живота въобще... Така решават местните хора, които не знаят нито един чужд език. Децата не могат да разговарят с бабите и с дядовците си, с братовчедите и другите си роднини, не познават нито един български писател или художник, не са гледали нито един български филм, не разбират нито една българска песен... Гледат като телета и трябва да им се превежда... Майчин език??? Майката българка, но децата не са?! Срамуват се от българските си корени, не искат да си идват в България, защото е бедна страна. Това е ужасното и отвратителното! До там е докарана работата. Амин!

Тази история ми напомни следния разказ от Алеко Константинов: "Пази Боже, сляпо да прогледа"

Дрън, дрън, дрън !

Не е важно откъде си тръгнал ...., а къде си стигнал. Тя наистина няма да има никакви проблеми с нейния милионер. Що се отнася до таланта й, на мен ми харесва като актриса - естествена, земна, магнетична, никога не преиграва ролите си. Да е жива и здрава, да ни поднесе още много роли.

И сетне пишат вицове само за нас :)

Ква Америка бе? - това Ню Мексико, Калифорния, Аризона, Флорида си е Северно Мексико - ако не шпрехаш испански не можеш да си намериш работа :)

ами тя е ливанка така че кво и дреме за мехицо ?!?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Victoria

Писах когато имаше нула коментара, но нещо не го виждам, затук ще повторя: При Салма господ е дал с ПЪЛНИ ПЕПИ ! При това положение, на кого му дреме за химна ???

Но като мъж мога да ви кажа, че тази Салма не ме вдъхновява. А като си представя как ще изглежда боса по асфалта след 45 год. направо ми се плаче за нея! Цялата й визия е съчинена - една девойка, която имаше един един единствен филм, в който впечатлява като жена - "Десперадо".

Victoria

Не си гледал филми значи. Оди гледай Фрида, оди гледай Бандидас, като минимум, па после ела пак.

Victoria

Имах предвид "шепи" но като си представих за какво става дума и ми затреперяха ръцете, та сбърках буквата :-)

Дир-а, пак си измисляте врели - некипели. Много си подценявате аудиторията. Защо си мислите че сте единствената медия от която хората се информират?! Въпросното видео го има в youtube, а и по другите сайтове се пише единствено че е изпяла само малко от мексиканския и целия американски химн. Това е разочаровало мексиканците но според мен и това е преувеличено. Никъде не пише, че актрисата не знае мексиканския химн!

То пък щото е голяма гордост да си хосе от мексико хахаа, по яко е да си северно кореец и да се гордееш с вожда и с ракетите отколкото мизерно хосе което драпа да прескочи оградата за САЩ а в демократичната си родина може да слугува и яде тор..Така че нормално е и тая да не иска да си спомня за мизерията.

Ако й е било много гадно в Мексико, разбирам я. Ясно е защо се радва, че е забравила мексиканските си корени. Особено ако 10 повече от 10 години нито го е чувала, нито го е пяла... Аз за 4 месеца в хубав щатски квартал се почувствах човек, дори от най-дребните нещица... Разбирам я и конкретно за това нещо не бих я съдила :)

еми много ясно..не в Мексико е станала богата и известна

Тая ако ми беше жена със сигурност щеше да знае българския химн ;)

Иначе щеше да ходи посинена и няма да се снима по медиите - нали :)

Боже, какъв талант, каква пазва, какво чудо. Навремето беше доста палава и си падаше по "творчески" отношения с Пенелопе Круз /май/. Абе, хубаво е било в древна Елада. И в Рим не е било лошо. А и наште тракийски царе ги знаели тези работи, живи да ги ожалиш.

Абе тя на 20 години станала американка, много ще знае мексиканския химн.

на 20, а не на 2, никога не трябва да се забравя, откъде си тръгнал.

Напълно нормално - сигурен съм, че 80% от младото поколение не знаят БГ химна /а живеят тук/!!! А Салма е мега мега мега пичката и и е напълно позволено да помни и прави каквото си ще!!! ммммммм

Леле каква простотия, каква ограниченост и какво самочувствие да си казваш глупостите в Интернет.

Що бе аз знам тутутутууууу. Не ме интересува да знам повече. То и без това е безумна боза. Виж Шуми Марица, нищо че е по-агресивна от нужното, е значително по-добра и си я знам.