17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че знам кои са тия и не ми пука, но се питам какво прави тази новина тука?

Писачите от ДИР - проверете си мерилото за красиво. Нещо явно много грешно мери !!!!!!!

Той е певец на шлагери в Русия! Тя е отличен лекар гинеколог,шеф на клиника в Германия,разработчик на интимна козметика,доктор и проф.на науките.....и е супер красива и потдържана жена. Богати,красиви, успешни и могат да си позволят всичко! Злобейте на воля!

Не може да пишат само за бг инфлуенсъри (к...ви и безделници) или американска сволач. Айлиш ,бейонце

Нея в Русия никой не я обича и не искат да я виждат, вие пък я пльоснахте тука! От какъв зор? Каква е логиката ви при това действие?

руската пропаганда плаща ли се ?

Нито е отличен лекар, нито има клиника пък баш в Германия. Това ти го казвам като рускиня. Той е гадняр и тя е гаднярка, не ги обичат, тя е адски високомерно парче, а той мъж под чехъл. Неприятни същества.

Дърта, но се озърта?

В Германия....

Много е жалко, та чак комично, когато човек сам говори за себе си със суперлативи. А позорно е, когато си намира слагачи да ги повтарят след него!

А нас какво ни вълнува? За първи път чувам за Малинин. Някой китайски певец наскоро да е бил на социален патронаж в Ухан? В Таджикистан вероятно също имат неизвестни нам певци. Те как са там? Лайф-а на Дир-а почва яко да sucks и смърди.

е една. Викат и "пари"

Комунистическо-еврейския план за затъпяване в пълна сила! Какво ни интересуват московските шафрантии ? Дето за да се фръцкат хиляди живеят като скотове.

Вземи си разшири културния кръгозор!

Навсякъде е имало и ще има и бедни и богати. Егати злобата

Очевидно имате проблем...не може само 20 годишни бг кифли със силикон и нулев трудов стаж

дирниците отдавна станаха жълт продажнически сайт...

Вземи ти открий цивилизацията. Светът не е само военни паради в Москва и Сибир! И на кое точно викаш "културен хоризонт"?! Да разпознава сантиментално-балкантуристки песньовки на руски със заглавия като "Поручик Голицин"?!

В момента уча Аве Верум корпус на Моцарт,а Москва е прекрасен град и Поручик Галицин е прекрасна песен. Парада по-хубав и смислен от нашия Гергьовден. Аз съм си наред с културата. Киселяк такъв пък и ПРОСт.

За разлика от теб, който явно не можеш да си позволиш начално образование. Или поне един речник. Но все тая, "потдържай" си възхищението от подобни регионални суперзвезди и 60-годишните им красавици.

Тая нито знае какво е стрес, нито се блъскала с физическа работа, нито знае какво е безпаричие и да се храни с каквото намери за по-ефтино! Не ми ги хвалете.

Слушаш били ейлиш и Фики Стораро.... жалко,че майка ти те е родила по време на Балкантурист. А за дядо ти и баба ти да не говорим,че са се били във ВСВ.... сигурно и тях мразиш

Имам висше образование! Регионални звезди? В огромна Русия и 15 бивши републики плюс диаспора в САЩ??? Когато ти си такъв на 60 ще ти кажа браво!

Еми който си го може си го може....аз не учих медицина и сега блъскам за без пари....и ям боклуци

Тъй като очевидно не знаеш как се пише думата "евтино", не се учудвам, че страдаш от безпаричие и се храниш от кофите. Ти нищо свястно не можеш да предложиш на евентуалния си работодател. Прочети отново статията (ако умееш да четеш задълбочено и с разбиране), за да видиш, че жената си има професия и добро обазование. Това без стрес не става.

Това си е българинът в разгърнатата картинка. Бай Ганьовщина - лошо възпитание,низка култура и ЗАВИСТ.

Грешката в думата е от това,че клавиатурата ми променя думите и понякога ги пускам така в бързината. Не съм неграмотен. Споко.

Някой път ще пукнене от злоба! Пълна трагедия да живееш редом с тези отпадъци.

Искаш да кажеш, жено, че да си практикуващ гинеколог не е стресово ли? ВидЕла си ти стрес в такъв случай или стреса ти идва от егото и от нищо друго Гинеколог, отговарящ за здравето и живота на бременните и неродените им деца, е стрес и отговорност, който ти не си и сънувала.

Абе, ти, нискообразован, с ниско чело, чалга-малга , безподобен, имаш само 2 мозъчни клетки - едната отговаря за плюскането, а другата- за размножаването, щом жена, която учи опера и пее опера е от времето на Балкан турист. В цял свят се слуша опера от политици, кралски особи и милионери. В цял свят са високоплатени оперните певци, само в страната, родила най - оперни звезди на глава от населението, се слуша чалга - малга. Ужас и потрес, че в държавата остана такива като теб питекантрополи

"низка" култура?! Свидетелство за втори клас?

Грешка :питекантропи. Но т. като едва ли знаеш какво е, нямаше значение да се пъна да ти го пиша правилно

Да,ниска се пише,но човек в яростта си бърка!

То едно да има бедни и богати според собствени заслуги , друго според заслуги на червени шмайзери и нагли лъжи, защото някой се самооппределя за богоизбран да е господар над другите. Разликата правиш ли я? Или и ти си някоя червеноармейка?

Не знам що за "кака" си, предполагам идва от френски, но за каква опера брътвиш? Гримираният и с оскубани вежди световно неизвестен певец е популярен в Сибир и околностите с "шлагери" като "Поручик Голицин": «Пору́чик Голи́цын» — одна из самых известных так называемых «белогвардейских песен» в жанре городского романса, в начале 1980-х получившая популярность как в СССР, так и среди третьей волны эмиграции. А коя е жената, за която говориш и която пее опера? 60-годишната рускиня на снимките била гинеколог. Нищо не пее, най-много да посвирва на някой кавал.

Хора престанете да показвате супер богати хора и да очаквате да им се възхищаваме колко млади,неустоими , красиви, умни и прекрасни са. Като си в шоубизнеса или си притурката до някой известен в шоубизнеса, единственото ти задължение е да изглеждаш млад, красив, умен и прекрасен, ако ще и на 70 г. да си , ако искаш да си поддържаш стандарта на богат и известен. То оставаше и да изглежда като ТКЗсарка в разгара на сезона с всичките тия пари,естетични процедури и фотошоп, които Малинин инвестира в нея, за да я показва наляво и на дясно. Всичките от Мадона и ШЕр до въпросната Ема изглеждат "невероятно за годините си и имат убийствени тела като на 20 годишни" Отврат!

Каката си изглежда много добре за годините. Не вярвам сутрин да стартира със сто грама алкохол и вечер да се приспива с 200-300 за отпускане.

Което описваш го има във всеки режим!!!!

Може пък да идва от "низък"? Ама надали ;)

Толкова си зле,простако

Което е вярно, вярно е!

Сталин дори е искал да се махне по едно време,но хората са го искали както то си искаш Умния Боко (разликата в капацитета е масивна)

зависи какво е искал да каже, Удивителният знак. И низка и ниска би било правилно изписано. Ако е искал да напише - безчестна, подла, долна, недостойна, мерзка култура - тогава е низък, а не нисък ;-)

Тук хейтърите са ниЗки същества с ниЗки страсти ;-)

Не казвам, че парите не са важни, но сами по себе си те няма как да направят човек красив. На прима виста се сещам за Донатела Версаче и други богати жени, а и мъже, които са обезобразени от неуспешни пластики. Освен това много хора съсипват външния си вид с вредни навици-алкохол, наркотици, цигари, преяждане, липса на физическа активност... За да изглежда една жена, особено на тези години толкова добре се изисква преди всичко воля, характер и знания, а скъпите процедури само подсилват блясъка й.

На теб не съм кака, а със сигурност съм ти внучка. Не ти разбирам бъртвежите. Естествено, че съм разбрала, че е гинеколог и по - горе съм писала за това, можеш да отидеш о да поставиш минуси.А ти или си дементен или питекантроп или комбинация от двете, знам ли.

Нина

Съвсем прявилно си го е написал човекът! Защото има пред вид низост! Така че, 444 можеш да му дадеш свидетелство за завършено поне средно образование!

Нина

Към някои природата просто е била великодушна. И после с адекватната поддръжка изглеждат перфектно за възрастта си. Ема може би е една от тях. Но по-нереална е визията на Малинин. Толкова е опериран, че направо е смешен!

Абсолютно си прав/а. Съгласен на 100 процента. Само , че за да си на 58 години и да изглеждаш като на 30 в лицето, не става без много пари или много фотошоп, колкото и да е добра генетиката ти. Аз не критикувам красотата й, тя все още си е там, критикувам медийният ореол, който създават на такива личности и култа към "вечна младост", представен сякаш е нещо изключително и уникално за дадената личност . Защото действителността е коренно различна - с грим, осветление, прическа, дрехи, професионално осветление и фотография и най-невзрачният човек и очукан от живота човек, може да стане красив, невероятен, вечно млад и тн. Пример Кейт Мос - съсипана от наркотици и алкохол с ужасен външен вид, но все още виси по медиите като невероятна , удивителна , красива, супер тяло и тн..дори на 50 и не знам колко години е и тя

Д-р Щонова тогава